Paciklo za Vucica
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Paciklo za Vucica
vuksadinare wrote:pizzon wrote:Vučić za agenciju Sinhua: Komunistička partija Kine stvorila je impresivan model za uspeh
Beta , Srna , | 13. 10. 2017 - 11:05h
Komunistička partija (KP) Kine uspela je da stvori impresivan model za uspeh koji odgovara kineskoj stvarnosti, kaže predsednik Srbije Aleksanadr Vučić povodom predstojećeg kongresa kineskih komunista.
http://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-za-agenciju-sinhua-komunisticka-partija-kine-stvorila-je-impresivan-model-za/k7hftxp
i kod nas, dovoljna je samo 1 partija, najbolja, sns
normalno da se salim,
uostalom ja sam za kralja i monarhiju
i uvek za srbiju
Guest- Guest
trebaju nabaviti prvo motore..ovi nisu prilagođeni zapadnim...Noor wrote:jeste, probiće kartonsku kutiju kad upale motoredzango wrote:Rusi ne daju sa otpada. Svi avioni su u letnom stanju.vuksadinare wrote:...putin uvalio mig-ove 29 ne iz rezervi vec sa otpada...ping pongu ne mozete jagnje prodati...a ovecali vam da ce vam otkupti bar sto janjaca...a 'uspeh' sto s etice erdijeve posjete je da je dacic postao poznat u turskoj..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nema veze, bitno da su u letnom stanju.vuksadinare wrote:trebaju nabaviti prvo motore..ovi nisu prilagođeni zapadnim...Noor wrote:jeste, probiće kartonsku kutiju kad upale motoredzango wrote:Rusi ne daju sa otpada. Svi avioni su u letnom stanju.vuksadinare wrote:...putin uvalio mig-ove 29 ne iz rezervi vec sa otpada...ping pongu ne mozete jagnje prodati...a ovecali vam da ce vam otkupti bar sto janjaca...a 'uspeh' sto s etice erdijeve posjete je da je dacic postao poznat u turskoj..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
..tocno..moze i na kurblu..paljenje..Noor wrote:nema veze, bitno da su u letnom stanju.vuksadinare wrote:trebaju nabaviti prvo motore..ovi nisu prilagođeni zapadnim...Noor wrote:jeste, probiće kartonsku kutiju kad upale motoredzango wrote:Rusi ne daju sa otpada. Svi avioni su u letnom stanju.vuksadinare wrote:...putin uvalio mig-ove 29 ne iz rezervi vec sa otpada...ping pongu ne mozete jagnje prodati...a ovecali vam da ce vam otkupti bar sto janjaca...a 'uspeh' sto s etice erdijeve posjete je da je dacic postao poznat u turskoj..
2015-09-08
Kako misliš drugačije da ih remontuješ i produžiš im resurs? Nije ti to bicikla jebote. Usred zamora materijala posle određenog naleta, potrebno je zameniti svaki zakivak i kompletno remontovati motor i ostale sisteme. Nije to kao kad Ukrajinci rade remont hrvatskih kečeva pa ovi padnu posle 6 meseci.vuksadinare wrote:..je..je..iz rezervi..a jebote moras sve promjeniti od kotaca do krila..dzango wrote:Rusi ne daju sa otpada. Svi avioni su u letnom stanju. Sa otpada, to jest groblja, prodaju Ameri. To je ono što vama sledi. Srećom su ta groblja uglavnom u pustinjskim krajevima pa korozija nije uhvatila.vuksadinare wrote:...putin uvalio mig-ove 29 ne iz rezervi vec sa otpada...ping pongu ne mozete jagnje prodati...a ovecali vam da ce vam otkupti bar sto janjaca...a 'uspeh' sto s etice erdijeve posjete je da je dacic postao poznat u turskoj..
kazes zamor materijala? ..a kako sam citao nisu letili godinu dana..od ceg su se umorili..dzango wrote:Kako misliš drugačije da ih remontuješ i produžiš im resurs? Nije ti to bicikla jebote. Usred zamora materijala posle određenog naleta, potrebno je zameniti svaki zakivak i kompletno remontovati motor i ostale sisteme. Nije to kao kad Ukrajinci rade remont hrvatskih kečeva pa ovi padnu posle 6 meseci.vuksadinare wrote:..je..je..iz rezervi..a jebote moras sve promjeniti od kotaca do krila..dzango wrote:Rusi ne daju sa otpada. Svi avioni su u letnom stanju. Sa otpada, to jest groblja, prodaju Ameri. To je ono što vama sledi. Srećom su ta groblja uglavnom u pustinjskim krajevima pa korozija nije uhvatila.vuksadinare wrote:...putin uvalio mig-ove 29 ne iz rezervi vec sa otpada...ping pongu ne mozete jagnje prodati...a ovecali vam da ce vam otkupti bar sto janjaca...a 'uspeh' sto s etice erdijeve posjete je da je dacic postao poznat u turskoj..
2015-09-08
Zamor materijala je tehnički izraz i kod aviona se odnosi se na određeni broj časova leta nakon kojega je potrebno da se uradi servis.vuksadinare wrote:kazes zamor materijala? ..a kako sam citao nisu letili godinu dana..od ceg su se umorili..dzango wrote:Kako misliš drugačije da ih remontuješ i produžiš im resurs? Nije ti to bicikla jebote. Usred zamora materijala posle određenog naleta, potrebno je zameniti svaki zakivak i kompletno remontovati motor i ostale sisteme. Nije to kao kad Ukrajinci rade remont hrvatskih kečeva pa ovi padnu posle 6 meseci.vuksadinare wrote:..je..je..iz rezervi..a jebote moras sve promjeniti od kotaca do krila..dzango wrote:Rusi ne daju sa otpada. Svi avioni su u letnom stanju. Sa otpada, to jest groblja, prodaju Ameri. To je ono što vama sledi. Srećom su ta groblja uglavnom u pustinjskim krajevima pa korozija nije uhvatila.vuksadinare wrote:...putin uvalio mig-ove 29 ne iz rezervi vec sa otpada...ping pongu ne mozete jagnje prodati...a ovecali vam da ce vam otkupti bar sto janjaca...a 'uspeh' sto s etice erdijeve posjete je da je dacic postao poznat u turskoj..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa u godinu dana rusi su ih mogli servisirati deset puta..dzango wrote:Zamor materijala je tehnički izraz i kod aviona se odnosi se na određeni broj časova leta nakon kojega je potrebno da se uradi servis.vuksadinare wrote:kazes zamor materijala? ..a kako sam citao nisu letili godinu dana..od ceg su se umorili..dzango wrote:Kako misliš drugačije da ih remontuješ i produžiš im resurs? Nije ti to bicikla jebote. Usred zamora materijala posle određenog naleta, potrebno je zameniti svaki zakivak i kompletno remontovati motor i ostale sisteme. Nije to kao kad Ukrajinci rade remont hrvatskih kečeva pa ovi padnu posle 6 meseci.vuksadinare wrote:..je..je..iz rezervi..a jebote moras sve promjeniti od kotaca do krila..dzango wrote:
Rusi ne daju sa otpada. Svi avioni su u letnom stanju. Sa otpada, to jest groblja, prodaju Ameri. To je ono što vama sledi. Srećom su ta groblja uglavnom u pustinjskim krajevima pa korozija nije uhvatila.
2015-09-08
A kako misliš da ih dopremiš do Srbije? Remont se radi u Momi, uz predhodnu obuku tehničkog osoblja i rusku asistenciju što je bilo i predviđeno ugovorom, To je samo plus za Srbiju.vuksadinare wrote:pa u godinu dana rusi su ih mogli servisirati deset puta..dzango wrote:Zamor materijala je tehnički izraz i kod aviona se odnosi se na određeni broj časova leta nakon kojega je potrebno da se uradi servis.vuksadinare wrote:kazes zamor materijala? ..a kako sam citao nisu letili godinu dana..od ceg su se umorili..dzango wrote:Kako misliš drugačije da ih remontuješ i produžiš im resurs? Nije ti to bicikla jebote. Usred zamora materijala posle određenog naleta, potrebno je zameniti svaki zakivak i kompletno remontovati motor i ostale sisteme. Nije to kao kad Ukrajinci rade remont hrvatskih kečeva pa ovi padnu posle 6 meseci.vuksadinare wrote:
..je..je..iz rezervi..a jebote moras sve promjeniti od kotaca do krila..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pizzon wrote:
normalno da se salim,
i uvek za srbiju
ti si za vučića, EU i takve stvari
Sve go kurac...marcellus wrote:pizzon wrote:
normalno da se salim,
i uvek za srbiju