Švabe popljuvale Zagreb
Page 1 of 1
Švabe popljuvale Zagreb
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1000404
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Švabe popljuvale Zagreb
vec hvaljenje rijeke i spominjanje titova broda izaziva sumnju za naruceni tekst..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...zapravo tesko je sresti sarmantnije mjesto od trzice dolac..recimo..kojeg i japanci i kinezi hvale..tako da ova svabica(ako je uistinu) cisto zlonamjerno pisala...sto se tice sajmista na jakusevcu..sto se na sajmistu prodaje?...pa nisu sajmista soping centri ala city...od svih gradova na obali njoj najljepse u najmonotonijem rijeci...
2015-09-08
Je i ona našla vrijeme kad će posjetiti Zagreb, špica sezone
2014-04-11
ma ovo je provokatorski tekst...ovo nema veze sa istinom..i pitanje je li doticna bila uopce u hravtskoj..odmah mi je izazvala sumnju recenicom o dolcu i plazi u rijeci kojoj je 'najbolja' a iza se vide kontejneri..RayMabus wrote:Je i ona našla vrijeme kad će posjetiti Zagreb, špica sezone
2015-09-08
u pravu si, zato je na kraju i završila u Rijecipizzon wrote:hehehe,
kad su upoznali zagreb zavoleli su beograd )
2014-04-11
Točno. Berlin i obćenito Nimška su čuda zanimljiviji.
Stribor-
2015-09-22
ih, ne znas cijenit ljepote razlicitostiStribor wrote:Točno. Berlin i obćenito Nimška su čuda zanimljiviji.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:ih, ne znas cijenit ljepote razlicitostiStribor wrote:Točno. Berlin i obćenito Nimška su čuda zanimljiviji.
Istina. Reču mi kako sam ksenofob, homofob ... itd. .... 'se ništo sa ''fob''.
Stribor-
2015-09-22
Nijemci su nam najveci neprinatwlji poslije Rusa a prije Kineza.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa jes malo dosadan, znam, zivio sam u njemu..ali da je lijep, lijep je..
2016-11-17
zagrep je tak divan grad,mozemo se naci nekad u zoo,ponijecu ti banana ili vise volis neko drugo voce?vuksadinare wrote:...zapravo tesko je sresti sarmantnije mjesto od trzice dolac..recimo..kojeg i japanci i kinezi hvale..tako da ova svabica(ako je uistinu) cisto zlonamjerno pisala...sto se tice sajmista na jakusevcu..sto se na sajmistu prodaje?...pa nisu sajmista soping centri ala city...od svih gradova na obali njoj najljepse u najmonotonijem rijeci...
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
aman aman sta ne bio to pricas...My Brother Billo wrote:zagrep je tak divan grad,mozemo se naci nekad u zoo,ponijecu ti banana ili vise volis neko drugo voce?vuksadinare wrote:...zapravo tesko je sresti sarmantnije mjesto od trzice dolac..recimo..kojeg i japanci i kinezi hvale..tako da ova svabica(ako je uistinu) cisto zlonamjerno pisala...sto se tice sajmista na jakusevcu..sto se na sajmistu prodaje?...pa nisu sajmista soping centri ala city...od svih gradova na obali njoj najljepse u najmonotonijem rijeci...
2015-09-08
zOgreb je jedna malo veca palanka...sa istim takvim mentalitetom ljudi...
...hm..a kako su ej njemci popljuvali ispod clanka.. ...no ok svatko iam an svoje misljenje..no meni ovo djeluje kao narucen komentar...jos vise bode ono kad ej rekal..'sviđaju mi se betonske olaze(sic) rijeke s pogledom na brodogradiliste i kontejnerima iza leđa..te pogled na titov brod i rijeka ce biti grad domacin europske kulture 2020'..kao d aje frljic sam narucio tekst ili obi van obi..
2015-09-08
...hm osla od zagreba do rijeke...a nigdje drugdje jos vise izaziva sumnju d ali je ta zena uopce bila ne u zagrebu ili rijeci vec u hrvatskoj ili joj je netko diktirao tekst...koji ej napisan zbrda dola.....
2015-09-08
Similar topics
» Švabe idu u trgovački rat sa SAD-om
» Tamane ih ko buba švabe
» švabe zabranile hezbollah
» Pobilo Švabe u Istanbulu
» svabe i njihove ideje :D
» Tamane ih ko buba švabe
» švabe zabranile hezbollah
» Pobilo Švabe u Istanbulu
» svabe i njihove ideje :D