Plenki i Orsat Miljenić na sastanku omladine SKH-a
Page 1 of 1
Plenki i Orsat Miljenić na sastanku omladine SKH-a
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-i-miljenic-znaju-se-odmalena-dok-se-komunisti-i-udbasi-umrezavaju-1076264/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki i Orsat Miljenić na sastanku omladine SKH-a
da budem realan a u ovom slucaju moramo biti realni ako izuzmemo sve ostalo..orsat miljanic za razliku od plenkija nije zbrisao vani,bio je aktivni sudionik u domovinskom ratu i ostao je clan sdp-a..jebiga...plenki je na racun 'anemije' otisao '91 u london..nije bio istina clan hdz-a niti sdp-a..uclanio se u hdz 2009...
2015-09-08
Re: Plenki i Orsat Miljenić na sastanku omladine SKH-a
ovaj u sredini plavi cini mi se poznat...robert prosinecki..
2015-09-08
Similar topics
» Nepoznati Orsat Miljenić: Studirao je pravo sa Plenkovićem, a u ratu je bio spreman s puškom otići kamo god ga pošalju
» Miljenić: Kandidirat ću se za predsjednika SDP-a
» Ja, predsjednik Komisije za kulturu Općinskog komiteta Socijalističkog saveza omladine Osijeka
» Predsjednik Komisije za kulturu Općinskog komiteta Saveza socijalističke omladine Osijeka
» Iz Sarajeva tvrde da je Milanovic u kontaktu sa ruskom obavjestajnom sluzbom a veza je njegov savjetnik Orsat Miljanic?!
» Miljenić: Kandidirat ću se za predsjednika SDP-a
» Ja, predsjednik Komisije za kulturu Općinskog komiteta Socijalističkog saveza omladine Osijeka
» Predsjednik Komisije za kulturu Općinskog komiteta Saveza socijalističke omladine Osijeka
» Iz Sarajeva tvrde da je Milanovic u kontaktu sa ruskom obavjestajnom sluzbom a veza je njegov savjetnik Orsat Miljanic?!
Page 1 of 1