ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Poludjeli Ostojić otvoreno zaprijetio srpskom ministru Ljajiću

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Poludjeli Ostojić otvoreno zaprijetio srpskom ministru Ljajiću Empty Poludjeli Ostojić otvoreno zaprijetio srpskom ministru Ljajiću

Post by vuksadinare 23/9/2015, 11:46

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zestok-okrsaj-ostojica-s-potpredsjednikom-srpske-vlade-srbija-radi-humanitarnu-katastrofu/843565.aspx
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Poludjeli Ostojić otvoreno zaprijetio srpskom ministru Ljajiću Empty Re: Poludjeli Ostojić otvoreno zaprijetio srpskom ministru Ljajiću

Post by v_vlado 23/9/2015, 11:48

Evo sad tko je imao muda zatvorit granicu prema srbiji.....komunjare to učinile,ha ha ha....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Poludjeli Ostojić otvoreno zaprijetio srpskom ministru Ljajiću Empty Re: Poludjeli Ostojić otvoreno zaprijetio srpskom ministru Ljajiću

Post by gargamel0101 23/9/2015, 11:51

Kramer protiv Kramer - Srbin protiv Srbina.:D
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2015, 11:52

bez zajebancije..ocito ej da ostojic ima velikih psihickih problema a tu ej vjerojatno kumovao i alkohol..javna je tajna da cuga prekomjerno...a izgleda da ga puca i ptsp...u redu cvrst stav ali ovo ej vec incidentan i ratoborni stav...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by v_vlado 23/9/2015, 11:53

gargamel0101 wrote:Kramer protiv Kramer - Srbin protiv Srbina.:D
Nema veze ali je granica zatvorena a bradonje se pjene....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Tony Soprano 23/9/2015, 12:01

kakva korist?
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by omni 23/9/2015, 12:01

Nije mi jasno zasto tolika frka oko granice? Imaju love koliko hoces, arapi ulazu i sad im je stalo do neke granice s drzavom koja slavi Oluju.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Tony Soprano 23/9/2015, 12:05

omni wrote:Nije mi jasno zasto tolika frka oko granice? Imaju love koliko hoces, arapi ulazu i sad im je stalo do neke granice s drzavom koja slavi Oluju.
i to kad mi želimo Basketball
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2015, 12:06

ostojić:'ja te volim..ja te voooolimm hajduce....ciganske picke'

vucic:'zvezda...zvezda.....ustaske picke'

ostojic:'oj hrvatska mati poginut cu za te ko stipica radic za hrvate'

vucic:'veceras je nase vece nek se tuđman pece i okrece'

ostojic:'vjetar piri vjetar piri hravtska se siri'

vucic:'od topole od toploe sve do ravne gore svud su starze svud su straze đenerala draze'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2015, 12:15

Karamarko:'mamic heroj'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2015, 12:15

mamic:'tovarske picke.....'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2015, 12:16

zoki i ostoja:'oj hdzovci jabuke vam gorke tovari vam jebu djevojke'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2015, 12:17

dacic i vucic:'karamarko picko..sta sada sutis..jaaaaaviii seee'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 23/9/2015, 12:22

vuksadinare wrote:bez zajebancije..ocito ej da ostojic ima velikih psihickih problema a tu ej vjerojatno kumovao i alkohol..javna je tajna da cuga prekomjerno...a izgleda da ga puca i ptsp...u redu cvrst stav ali ovo ej vec incidentan i ratoborni stav...
Jesi mu vidio Facebook profil i komentare? Taj na svaki klinac reagira a i baca kometare u rangu mojih, a ko fol "tko sam ti što sam ti" već ministar. :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2015, 12:25

Fénix wrote:
vuksadinare wrote:bez zajebancije..ocito ej da ostojic ima velikih psihickih problema a tu ej vjerojatno kumovao i alkohol..javna je tajna da cuga prekomjerno...a izgleda da ga puca i ptsp...u redu cvrst stav ali ovo ej vec incidentan i ratoborni stav...
Jesi mu vidio Facebook profil i komentare? Taj na svaki klinac reagira a i baca kometare u rangu mojih, a ko fol "tko sam ti što sam ti" već ministar. :^0
..ludi tovar.... sunny
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by omni 23/9/2015, 12:26

Zatvaranje granica ionako nema smisla pod uvjetom da to ne podrazumijeva visoki betonski zid, bodljikava zica, bunkeri, elektricna zica.... Ovi ce prec kako god okrenes ako se samo "zatvori".
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2015, 12:31

Mama od Zokija:'Sine,sto ej tebi,u poslejdnje vrijeme si ratoboran,agresivan,domoljuban'...Zoki:'Majko..preko qurtza mi ej vise da me 20 godina prozivaju da sam se skrio '91,da sam kukavica...zao mi ej sto sam te '91 morao otici..ali doslo je sada moje vrijeme..ako treba da se gine ginut cu..ali mi se vise niko nece rugat da sam pobjegulja iz '91'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 23/9/2015, 12:32

To je valjda po naprednom, liberalnom tumačenju zatvaranja granica. Smijurija, ali to je tako. Granica USA-Mexico i ona izraelska prema Palestincima se zove zatvaranje granica.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/9/2015, 12:39

bolje da se granica totalno zatvori. to ujedno znaci i prekid dotoka hr robe
u srbiju, apsolutno. kao i problematican transport hr robe u ovom delu balkana. napraviti konvoj ka
 prelazima u madjarskoj, u nekoliko kolona,
i to je to. do kraja dana bi hr granica bila pusta, bez problema, a migranti
bi nastavili sa kretanjem preko granice, ko i do sada. normalno da su prevoznici problem
jer ne zele diskriminaciju. zasto se vrsi selkcija transporta
sa hrvatske strane. da li uopste neko sad zna zasto je granica bila zatvarana.
 srbija uopste ne mora da ucestvuje u ovoj
totalno  glupoj situaciji. madjarska je jedini siguran partner srbiji
u buducnosti prema zapadu. nama ove gluposti nisu potrebne. uvrede, sa hrvatske strane,
uopste ne treba komentarisati. bilo o srbiji, nasoj sposobnosti i sl. podrzavam vučuća
u njegovm stavu da vokabular prema hrvatskoj zadrzi u zoni pristojnosti, i mirnog, neostrascenog
komuniciranja.

Last edited by pizzon on 23/9/2015, 12:40; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/9/2015, 12:43

roba koja je, eventualno namenjena hrvatskoj, pustiti u domaci promet.
da se hrana ne unisti, makar i niszim cenama i kraj. apsolutno obustaviti
dalje carinjenje hr robe za srbiju i dalji transposrt. to niko u hrvatskoj ne
zeli da prizove mozgu. da roba iz hrvatske normalno tece u srbiju i kroz
srbiju. nema veze, svet vas sve bolje upoznaje.

Last edited by pizzon on 23/9/2015, 12:47; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics