Zapad ruši Tačijeve snove
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zapad ruši Tačijeve snove
Nisu koliko i Srbi.crvenkasti wrote:mutava baštarda wrote:Srbi su glupi. Da im NATO nije amputira Kosovo za dvije generacije imali bi Albansku većinu u državi...crvenkasti wrote:crvenkasti wrote:Naše je prokletstvo najbolnije, jer mi smo bili prvi koje je zapad priznao i stvorio u ratu na nezavisnost.
Na nama su vježbali.
Kad su vidjeli da su uspjeli i da i bezveznjaci poput nas mogu imati državu, onda su stvorili i Kosovo, Ukrajinu i Isil itd itd.
Kad Rusi sjebu tu državu Isil u Siriji, zar mislite da će se tada zaustaviti?
Oni, kad krenu, ne staju dok sve ne pregaze. Znamo mi njih.
Mi Hrvati bismo se trebali organizirat i več počet opet slati dragovoljce na Kosovo.
Trebali bi se zahvaliti i početi prčit jer Albanci dišu za vratom.
A kad je Boga pitao neki pokojnik iz Brisela " kako to da su Hrvati dobili Srbe, a Srbi Šiptare. Bog mu je odgovorio; " Hrvati su prvi birali "
I Španjolci su glupi. Za 50 godina će im Katalonci sve preuzeti.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
vuksadinare wrote:pa realno covjek je u pravu..nisu oni prvi kojem je zapad nesto obecao a poslije se cesljaj...vjerovat na rijec zapadu...a i nekim drugima..je majka svih zajeba
Ogledalce ogledalce
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
niko nije glup ko mi srbimutava baštarda wrote:Nisu koliko i Srbi.crvenkasti wrote:mutava baštarda wrote:Srbi su glupi. Da im NATO nije amputira Kosovo za dvije generacije imali bi Albansku većinu u državi...crvenkasti wrote:crvenkasti wrote:Naše je prokletstvo najbolnije, jer mi smo bili prvi koje je zapad priznao i stvorio u ratu na nezavisnost.
Na nama su vježbali.
Kad su vidjeli da su uspjeli i da i bezveznjaci poput nas mogu imati državu, onda su stvorili i Kosovo, Ukrajinu i Isil itd itd.
Mi Hrvati bismo se trebali organizirat i več počet opet slati dragovoljce na Kosovo.
Trebali bi se zahvaliti i početi prčit jer Albanci dišu za vratom.
A kad je Boga pitao neki pokojnik iz Brisela " kako to da su Hrvati dobili Srbe, a Srbi Šiptare. Bog mu je odgovorio; " Hrvati su prvi birali "
I Španjolci su glupi. Za 50 godina će im Katalonci sve preuzeti.
Crvenkasti briljira.crvenkasti wrote:Kosovo ima identičnu poziciju kao i Hrvatska. Besmislena država nastala silom, koja nema nikakvog razloga postojati, niti može opstati bez stalne pomoći onih koji su je stvorili.
I zato, dok postoji Kosovo, postojat će i Hrvatska.
Na Kosovu se brani Hrvatska.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
crvenkasti wrote:crvenkasti wrote:Naše je prokletstvo najbolnije, jer mi smo bili prvi koje je zapad priznao i stvorio u ratu na nezavisnost.
Na nama su vježbali.
Eto vučina već pakira torbe i vrićice.
A jeli masna liposukcirana išla plaziti i slikati se kod ograde na Crvenom trgu
vidi i ona da je vrag odnio šalu pa slini
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
vuksadinare wrote:pa realno covjek je u pravu..nisu oni prvi kojem je zapad nesto obecao a poslije se cesljaj...vjerovat na rijec zapadu...a i nekim drugima..je majka svih zajeba
sta je u pravu ?
prihvatili da nato okupira deo teritorije srbije u njihovo ime i za svoj racun.
sto u prevodu znaci, da nato, zapad upravlja kosmetom na nacin koji njima odgovara.
realno, srbija pregovara sa zapadom, eu i amerikom oko statusa kosmeta i
kapaciteta samo suvereniteta. el, tako ? tako je !
šipci mogu samo da pozdrave, ko magare motku. forme radi, izglasaju dogovoreno.
Guest- Guest
Umisto da kmečiš ovdje posvoji bebebu s dečkom, po mogućnosti malog šiptara i odgojite ga kao pravog srbina...pizzon wrote:vuksadinare wrote:pa realno covjek je u pravu..nisu oni prvi kojem je zapad nesto obecao a poslije se cesljaj...vjerovat na rijec zapadu...a i nekim drugima..je majka svih zajeba
sta je u pravu ?
prihvatili da nato okupira deo teritorije srbije u njihovo ime i za svoj racun.
sto u prevodu znaci, da nato, zapad upravlja kosmetom na nacin koji njima odgovara.
realno, srbija pregovara sa zapadom, eu i amerikom oko statusa kosmeta i
kapaciteta samo suvereniteta. el, tako ? tako je !
šipci mogu samo da pozdrave, ko magare motku. forme radi, izglasaju dogovoreno.
Nadjebali su vas, ... finili su mare bali
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srpske snove rusi susret Putina i Erdogana
» Srpske snove ruši susret Putina i Erdogana?
» Ero,Natoj, i cijeli zapad u shocku..Rusi lansirali MiG-29 sa podmornice u ronjenju...
» Rusija je 2012. nudila odlazak Assada. 3 godine poslije i preko 200 000 mrtvih zapad pristaje, rusi kažu njet.
» HRVATI U NEVERICI Vujić o odluci da igra za Srbiju: Pratim svoje snove, zaslužio sam sebi da dam šansu
» Srpske snove ruši susret Putina i Erdogana?
» Ero,Natoj, i cijeli zapad u shocku..Rusi lansirali MiG-29 sa podmornice u ronjenju...
» Rusija je 2012. nudila odlazak Assada. 3 godine poslije i preko 200 000 mrtvih zapad pristaje, rusi kažu njet.
» HRVATI U NEVERICI Vujić o odluci da igra za Srbiju: Pratim svoje snove, zaslužio sam sebi da dam šansu
Page 3 of 3