BILI OPRAVDALI NOKAUT INDEXOVA NOVINARČIĆA !!!!!!!!!!!!!!!!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: BILI OPRAVDALI NOKAUT INDEXOVA NOVINARČIĆA !!!!!!!!!!!!!!!!
kaja wrote:A zašto se čovjek uopće ubio?
A da, zato sto je korumpirani sud oslobodio onog koji mu je napastovao kćer ili progon uopće nije pokrenut .
Sto ce reci da je ovo vrlo nebitno. Ja da sam novinar pisala bi o uzroku..
ubio se zato što je glup k'o kurac. ubij silovatelja, a ne sebe.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
Ti si stvarno sve ogavniji lik u ovom forumu
Opravdavati nasilje i jos reci da je to dobra vijest ..
Reče osoba koja opravdava genocid počinjen nad Hrvatima 1946. godine nakon službenog završetka rata.
1945. godine, naravno.
Guest- Guest
Utvrđeno je da su dvojica interventnih policajaca Policijske uprave splitsko-dalmatinske, iako su na mjestu događaja iz razloga sigurnosti sprječavali novinare da se približe osobnom automobilu u kojem se nalazila osoba koja prijeti samoubojstvom ručnom bombom, prilikom svog postupanja počinili povredu službene dužnosti iz članka 96. st. 1. t. 3. i 7. Zakona o policiji, zbog čega su udaljeni iz službe i disciplinski će odgovarati.
Također se, povodom zaprimljene prijave novinara, u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provedi kriminalističko istraživanje nad navedenom dvojicom policijskih službenika zbog sumnje u kaznena djela Oštećenja tuđe stvari iz čl. 235. st. 1. i kaznenog djela Tjelesna ozljeda iz članka 117. st.2. Kaznenog zakona", stoji u priopćenju iz MUP-a.
drago imas pivo kad dodjem u split
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
mortal-joint wrote:Mislio kako ograničenja ne vrijede za komunizmom ofarbane ??
Jebali vas Komunisti, samo trolate jednu te istu budalaštinu.
To šta se dogodilo je tekovina " demokracije, slobode govora, neovisnog novinarstva, prava na neovisnu i nepristranu informaciju "
koja je u ovome slučaju spriječena brutalnom silom represivnog aparata A KOJI JE NEODVOJIV OD SELJAČKOG MENTALITETA NOVE MILICIJE
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
pljskanje policajcu koji je primjenio nasilje
jebate, stvarno ste u kurdu,
i sve po zakonu, jebali vas zakoni vise glupe
jebate, stvarno ste u kurdu,
naravno. lijepo ga je upozorio da ne može na poprište (samo)ubojstva i da se udalji. policijac je dužan osigurati poprište takvog ili sličnog događaja i zbog sigurnosti građana i zbog toga da se ne komprimitiraju mogući dokazi djela dok ne dođe ekipa za očevid. osigurati se mora i dok traje očevid.
imbecilixovom novinaru objasniti nešto - misija nemoguća.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» Nokaut Vase: ‘Povremenom volonteru ‘iz sjene‘ i folklorno društvo nekad dobro dođe za tračak pozornosti‘
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» Nokaut Vase: ‘Povremenom volonteru ‘iz sjene‘ i folklorno društvo nekad dobro dođe za tračak pozornosti‘
Page 2 of 2