svijet se sprda sa "znanstvenicom" katolicke djamahirije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: svijet se sprda sa "znanstvenicom" katolicke djamahirije
Generacije prije nas su cijepljene...Bolesti su iskorjenjene...Ne znam zašto se ljudi boje napretka?
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Isto je tako i s umjetnom inteligencijom...Ona može biti samo korisna...No, treba se njome odgovorno služiti...
red wolf-
2016-02-10
Pa je tako je...No problem je što je ljudska svijest u opadanju...Zato je danas jedan dio svijeta razvijen, u pravom smislu je u 21. stoljeću...Dok jedna ogromna većina je miljama daleko...pismejker wrote:Pa nije bas tako...
red wolf-
2016-02-10
Što je s termalnom energijom. Bio neki članak o tome i geotermalne karte i navodno jako dobro stojimo po tim kartama s geotermalnom energijom a,odnosno potencijalom al niko ništa o toj opciji.kserks_ wrote:Hidro nije iskorišten van Zapada..npr RH ce revitalizacijom postojećih hidroelektrana dodati 200 MW novoinstalirane snage,a to ti je 0.8TWh električne energije vise iliti 6% hrvatskih potreba...vjetar već sada zadovoljava 7% hrvatske potrošnje električne energije...a gdje su jos ostale mjere koje se provode,a koje mi nismo niti dotakli...
red wolf wrote:Pa je tako je...No problem je što je ljudska svijest u opadanju...Zato je danas jedan dio svijeta razvijen, u pravom smislu je u 21. stoljeću...Dok jedna ogromna većina je miljama daleko...pismejker wrote:Pa nije bas tako...
To meni bude kad zviznem odjedared u 10 minuta 3 deci vodke...i na kraju spokojno i lijepo spavam..
Guest- Guest
Pa sad...Nisam mislio na to...pismejker wrote:red wolf wrote:Pa je tako je...No problem je što je ljudska svijest u opadanju...Zato je danas jedan dio svijeta razvijen, u pravom smislu je u 21. stoljeću...Dok jedna ogromna većina je miljama daleko...pismejker wrote:Pa nije bas tako...
To meni bude kad zviznem odjedared u 10 minuta 3 deci vodke...i na kraju spokojno i lijepo spavam..
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Pa sad...Nisam mislio na to...pismejker wrote:red wolf wrote:Pa je tako je...No problem je što je ljudska svijest u opadanju...Zato je danas jedan dio svijeta razvijen, u pravom smislu je u 21. stoljeću...Dok jedna ogromna većina je miljama daleko...pismejker wrote:Pa nije bas tako...
Guest- Guest
Dogodi se da i ti ponekad nešto istinito napišeš. I mene muči taj metal željezo u krvi. Samo me nepotrebno i štetno zagušuje jebeni kisik;Dmarcellus wrote:aluminij u organizmu svakako nije dobra ideja, kao ni jedan metal...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
marcellus wrote:Većina država je recimo ove godine odlučila da će od 2040 auti na benzin i dizel bit zabranjeni, radit će se samo električni. Iako sve računice pokazuju da električni auti ispuštaju više CO2 nego benzinski, zbog ogromnih gubitaka u transportu električne energije dalekovodima a struja se dobiva iz nafte i tehnologije proizvodnje baterija. Samo se izvor zagađenja seli sto km dalje.
Ali eto tako je odlučeno, elektroauti su eko, ostalo je fuj.
misliš da su svi ludi, ili možda nema više nafte?
Guest- Guest
Zbog religije .red wolf wrote:Generacije prije nas su cijepljene...Bolesti su iskorjenjene...Ne znam zašto se ljudi boje napretka?
Ona je smrtni neprijatelj napretka.
Zbog nehumanog kapitalizma u kojem je profit vazniji od ljudi.
Zbog utjecanja na ideologije potrošačkog drustva u kojem je cim msnje znanstvenosti a cim vise PSEUDOZNANSTVENOSTI normalno.
Mi smo definitivno u novom srednjem vijeku.
Pogotovu bjedna Hrvatska i ostale bjedne ex- jugo državice.
Jeste, opće je poznato da je Tito otvarao prve škole i studije na ovim prostorima...to što su nikle na dotad katoličkim učilištima je zavjera ustaško vatikanskaSora wrote:Zbog religije .red wolf wrote:Generacije prije nas su cijepljene...Bolesti su iskorjenjene...Ne znam zašto se ljudi boje napretka?
Ona je smrtni neprijatelj napretka.
2014-04-15
Oh_Femder wrote:Dogodi se da i ti ponekad nešto istinito napišeš. I mene muči taj metal željezo u krvi. Samo me nepotrebno i štetno zagušuje jebeni kisik;Dmarcellus wrote:aluminij u organizmu svakako nije dobra ideja, kao ni jedan metal...
probaj s olovom
Kako bi rekli farmaceuti, ne postoji zdrava osoba od koje nema profita već samo potencijelni bolesnik. Nisi bolestan? Preventivno gutaj tabletice, vitamine, minerale, cijepi se preventivno, najebe se rijetko, samo svaki 1000ti što je ok osim naravno ako nisi onaj 1000ti...
croatia yes wrote:marcellus wrote:Većina država je recimo ove godine odlučila da će od 2040 auti na benzin i dizel bit zabranjeni, radit će se samo električni. Iako sve računice pokazuju da električni auti ispuštaju više CO2 nego benzinski, zbog ogromnih gubitaka u transportu električne energije dalekovodima a struja se dobiva iz nafte i tehnologije proizvodnje baterija. Samo se izvor zagađenja seli sto km dalje.
misliš da su svi ludi, ili možda nema više nafte?
mislim da su jako pametni, treba negdje izmisliti nove industrije, nove izvore prihoda, natjerati ljude da bace nešto staro i kupe nešto novo.
inače i Sergio Marcchione je nekidan rekao da elektro auti zapravo zagađuju više, a čovjek vodi već dugo i to uspješno jednu od najvećih auto korporacija svijeta, koja usput radi i električne verzije svojih auta.
catabbath wrote:Kako bi rekli farmaceuti, ne postoji zdrava osoba od koje nema profita već samo potencijelni bolesnik. Nisi bolestan? Preventivno gutaj tabletice, vitamine, minerale, cijepi se preventivno, najebe se rijetko, samo svaki 1000ti što je ok osim naravno ako nisi onaj 1000ti...
da, cjepiva su danas, istini za volju, uglavnom sigurna
ali i bungee jumping je uglavnom siguran, sad jebiga ako baš ti imaš peh... imao si peh
znači ona je uzela miševe, u ranijem razvoju nego što je potrebno, dala im deset puta veću dozu i prijavila samo one slučajeve kod kojih je nešto uzrokovao.debotoijusto wrote:U njemu više autora ističe da istraživanje ima brojne pogreške – primjerice, da su u njemu količine aluminija koje su davane miševima bile i do 10 puta veće od onih koju primaju djeca u prvih šest godina života, da su davane ranije u razvoju nego što se daju djeci, da se miševi ne mogu smatrati savršenim modelima za ljudski organizam (u protivnom bi djelotvornost lijekova bilo dovoljno dokazivati na njima op.a.), da su geni koje su istraživali loše odabrani, na temelju stare literature, da nisu prijavili slučajeve u kojima aluminij nije ništa uzrokovao, da im grafičke prezentacije ukazuju na moguće manipulacije podacima i brojkama itd.
o jbt...pa kako ju nije sram. ubila je miševe bezveze .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jedino šta te na Bungee nitko ne tjera silom kao ni tvoju dicu :)
catabbath-
2015-08-22
a kako bi ti? pa nemaju ljudi i miševi isti organizam.marcellus wrote:drugim riječima trebala je eksperimentirati na djeci a ne na miševima... kaže deboto i liberalni tisak koji citira
jer su miševi loš model
svaki ljek se testira na miševima, na žalost i na drugim životinjama i onda sve to zajedno mogu baciti u smeće i davati ga eksperimentalno i dobrovoljno ljudima da vide da li djeluje. nakon par godina mogu biti sigurno.
ne znam znaš li za slučaj laički rečeno "leptir djece" kada su izbacili ljek za trudnice i mučnine koji su testirali na miševima i životinjama. kod njih je bilo sve ok . stavili su ga u prodaju bez ekspirimenta na ljudima i nakon par godina su im počele stizati miljonske tužbe zbog rođene defektne djece sa teškim deformacijama ruku .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne trebate se brinuti za životinje, u Hrvatskoj je zabranjeno provoditi istraživanja na životinjama, zabranjeno je i seciranje radi edukacije, istraživanja itd.
još malo pa će se u moralno ispravnoj kršćanskoj hrvatskoj zabraniti i seciranje ljudi, naši liječnici neće imati više na čemu vježbati
nije moralno uznemiravati mrtve tako da im se reže meso na mrtvom truplu, i kako će uskrsnuti ako im svi dijelovi nisu na broju
još malo pa će se u moralno ispravnoj kršćanskoj hrvatskoj zabraniti i seciranje ljudi, naši liječnici neće imati više na čemu vježbati
nije moralno uznemiravati mrtve tako da im se reže meso na mrtvom truplu, i kako će uskrsnuti ako im svi dijelovi nisu na broju
Guest- Guest
CO2 nam je potreban,kao hrane za biljke,nikako smanjivati emisije CO2 samo povećavatimarcellus wrote:Većina država je recimo ove godine odlučila da će od 2040 auti na benzin i dizel bit zabranjeni, radit će se samo električni. Iako sve računice pokazuju da električni auti ispuštaju više CO2 nego benzinski, zbog ogromnih gubitaka u transportu električne energije dalekovodima a struja se dobiva iz nafte i tehnologije proizvodnje baterija. Samo se izvor zagađenja seli sto km dalje.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» crtica iz katolicke djamahirije
» anal bizarre katolicke djamahirije
» projekt katolicke djamahirije nije uspio
» sramotno uguzivanje katolicke djamahirije ide dalje
» NATO sprda Zlovence
» anal bizarre katolicke djamahirije
» projekt katolicke djamahirije nije uspio
» sramotno uguzivanje katolicke djamahirije ide dalje