nacizam ....svjetlo svijeta
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
nacizam ....svjetlo svijeta
DEMO TI SI GLUPAN BAS POPUT NAPACENOG SRPSKOG INCESTA. VIDI SE DA TI JE OBITELJ BILA UDBASKA. NAIME NACIZAM JE NESTO PREVELIKO. NACIZAM SE RIJECIMA NEMOZE OPISATI. TO JE POPUT BOZANSKOG REMEK DIJELA. DANAS DA JE BOG BIO SVIJETU MILOSTIV I DA JE ODLUCIO OSTAVITI NACIZAM SVIJET BI BIO DRUGACIJE MJESTO. NJEMACKA JE POSTALA DEGENERIRANA NACIJA I DRZAVA BAS KAO I EUROPA. NJEMICAMA JE STALO DA RASIRE NOGE SIRIJCU KAO I OSTALIN LIBERALINIM EUROPSKIM KURVAMA. UPRAVI JE OVU IZBJEGLICKU KRIZU I ISLAMSKI SOTONIZAM REZULTAT PORAZA ADOLFA HITLERA I NACIZMA. europa postaje lose misto za zivit. Jasno je davno rekao veliji njemacki I europski sin da je za njega jasna granica europskog civilizacijskog poretka I barbarskog istoka. To je Drina. Njegovo ine je Martin Bormman. I u pravu je operw kad zbori da je Hitler svijetli europe. NACIZAM znaci vjera u Boga obitelj krscanstvo I temeljne vrijednosti zivota. Skromnost obitelj sa 3-4 djece odlazak u crkvu doprinos drustvu I domovini borba protiv sotonskoga I postenje. Jeli ti sad jasnije
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: nacizam ....svjetlo svijeta
Samo rijetki brate mogu shvatit šta je Nacizam. Ja razumijem u potpunosti one koji pljuju po Nacizmu. Ipak je to rezultat 70 godina lažiranja povijesti i ispiranja mozga. Ali ipak se mora savezničkim i židovskim govnima priznat da su uspjeli zajebat milione ovaca.pablo_escobar wrote:DEMO TI SI GLUPAN BAS POPUT NAPACENOG SRPSKOG INCESTA. VIDI SE DA TI JE OBITELJ BILA UDBASKA. NAIME NACIZAM JE NESTO PREVELIKO. NACIZAM SE RIJECIMA NEMOZE OPISATI. TO JE POPUT BOZANSKOG REMEK DIJELA. DANAS DA JE BOG BIO SVIJETU MILOSTIV I DA JE ODLUCIO OSTAVITI NACIZAM SVIJET BI BIO DRUGACIJE MJESTO. NJEMACKA JE POSTALA DEGENERIRANA NACIJA I DRZAVA BAS KAO I EUROPA. NJEMICAMA JE STALO DA RASIRE NOGE SIRIJCU KAO I OSTALIN LIBERALINIM EUROPSKIM KURVAMA. UPRAVI JE OVU IZBJEGLICKU KRIZU I ISLAMSKI SOTONIZAM REZULTAT PORAZA ADOLFA HITLERA I NACIZMA. europa postaje lose misto za zivit. Jasno je davno rekao veliji njemacki I europski sin da je za njega jasna granica europskog civilizacijskog poretka I barbarskog istoka. To je Drina. Njegovo ine je Martin Bormman. I u pravu je operw kad zbori da je Hitler svijetli europe. NACIZAM znaci vjera u Boga obitelj krscanstvo I temeljne vrijednosti zivota. Skromnost obitelj sa 3-4 djece odlazak u crkvu doprinos drustvu I domovini borba protiv sotonskoga I postenje. Jeli ti sad jasnije
scorpion wrote:
Samo rijetki brate mogu shvatit šta je Nacizam.
Guest- Guest
nevjerojatno kakvih sve budala ima, vojvodo nisi li rekao da te nema do bozica...
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:nevjerojatno kakvih sve budala ima, vojvodo nisi li rekao da te nema do bozica...
Similar topics
» NACIZAM
» Nacizam duginih boja
» Srpski nacizam i hrvatska šutnja
» Tko je ugasio svjetlo ?
» Bjelački nacizam najveća prijetnja po sigurnost S.A.D
» Nacizam duginih boja
» Srpski nacizam i hrvatska šutnja
» Tko je ugasio svjetlo ?
» Bjelački nacizam najveća prijetnja po sigurnost S.A.D
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1