Hrvatska ministarka: Mi Srbiji pomažemo da uđe u Evropsku uniju, ona nas provocira spomenikom
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvatska ministarka: Mi Srbiji pomažemo da uđe u Evropsku uniju, ona nas provocira spomenikom
Serbinjo nije to bitno, samo slušaj Dalmacija
Arsen Bauk oprao Stazića
Dalmatinski Srbin oprao komunjaru sa sjevera
ISTRA JE HRVATSKA ZEMLJA
NIJE TALIJANSKA NEBRINI SE
Arsen Bauk oprao Stazića
ISTRA JE HRVATSKA ZEMLJA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Hrvatska ministarka: Mi Srbiji pomažemo da uđe u Evropsku uniju, ona nas provocira spomenikom
Samo Dalmoše slušaj
ONI te poklope
To žestoko sine
ONI te poklope
To žestoko sine
2014-04-11
Podrška majoru Tepiću
Nadam se još više spomenika većih naravno ulica po njemu itd itd itd
Ako Bog da i minuta šutnje za heroja Srbije i svog srpskog naroda u skupštini Srbije
AMEN
Nadam se još više spomenika većih naravno ulica po njemu itd itd itd
Ako Bog da i minuta šutnje za heroja Srbije i svog srpskog naroda u skupštini Srbije
AMEN
2014-04-11
Bitno jeste...RayMabus wrote:Serbinjo nije to bitno, samo slušaj Dalmacija
Arsen Bauk oprao Stazića
ISTRA JE HRVATSKA ZEMLJA
Prvo sto su vam ga uvalili, napadati kasarne, sto je imalo posledice katastrofalne.
Drugo, osoba moze biti izvedena pred Medjunarodni Sud, realno se SFRJ nije raspala a ovaj neko dao naredjenje da se napadnu kasarne.
Trece, prodali pricu o JNA agresiji.
Katalonija ne napada kasarne.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ovi realno nisu hteli samo nezavisnost HDZ, vec i rat.
Pre ili kasnije kapacitet dodje na videlo a posle skoro 3 decenije, jedino sto se zna, jeste reci da je Vucic cetnik, cetnici, bla bla.
Ekonomija nista, uredjenost drustva nista.
Svako otisao svojim putem a vi ubirate plodove HDZ dolaska na vlast 1990/1991.
Pre ili kasnije kapacitet dodje na videlo a posle skoro 3 decenije, jedino sto se zna, jeste reci da je Vucic cetnik, cetnici, bla bla.
Ekonomija nista, uredjenost drustva nista.
Svako otisao svojim putem a vi ubirate plodove HDZ dolaska na vlast 1990/1991.
2014-08-25
Vi nama kurac. Mi vama kurac.
Valjda na onu tablu u Jasenovcu.
Ko ce ga znati.
Ko ce ga znati.
2014-08-25
Serbinjo dragi morat ću ti nešto objasniti
Prvo tko je Anton kovačev koji me spuštanje glave pozdravio prije otprilike četr sata
Ovaj Marić mu je konkurencija
A ja Marić želim ZAKLAT
Prvo tko je Anton kovačev koji me spuštanje glave pozdravio prije otprilike četr sata
Ovaj Marić mu je konkurencija
A ja Marić želim ZAKLAT
2014-04-11
Dragi Serbinjo ja sam Viking iz vrlo bogate i utjecajne familije u Dalmaciji
2014-04-11
Marić je trenutno ministar financija RH
Čisto za one koji neznaju
ZAKLAT ĆU GA
ZAKLAT ĆU GA
2014-04-11
Tebi ionako ne mogu nista, kazes da imas uverenje, tako da si jači od onih politicara u opoziciji
imas imunitet.
Mani se tih Hrvata i gledaj sebe.
Oni ako su krenuli u propast, ne moras i ti sa njima.
Gledaj sebe, moj licni savet jer i tebe niko ne gleda tamo.
imas imunitet.
Mani se tih Hrvata i gledaj sebe.
Oni ako su krenuli u propast, ne moras i ti sa njima.
Gledaj sebe, moj licni savet jer i tebe niko ne gleda tamo.
2014-08-25
Ne znam ko je, niti me zanima, Balkanac, vise manje...RayMabus wrote:Marić je trenutno ministar financija RH
ZAKLAT ĆU GA
Ogradi se od tog primitivnog drustva, otvori se ka Svetu, radi za sebe i ako te neko pita kako si, jednostavno,"Alles gut", "Tutto a posto", i ajd' veslaj...
Negativno uticu na tebe i nemaju ti nista pozitivno ponuditi.
2014-08-25
Aj pobriši to, zatvoriti ce te..RayMabus wrote:Marić je trenutno ministar financija RH
ZAKLAT ĆU GA
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Krstičević koji nabavlja zrakoplove isto nema problema s timRayMabus wrote:Marić je trenutno ministar financija RH
ZAKLAT ĆU GA
Longy
YOU CAN
CAP
2014-04-11
Ima ko zeca da ga prilikoljem
Javno
Čisto da vidite kako Longy to rješava
KOGA NEMA TAJ NEPOSTOJI
Javno
Čisto da vidite kako Longy to rješava
KOGA NEMA TAJ NEPOSTOJI
2014-04-11
Moderatora naravno nema...kaja wrote:Aj pobriši to, zatvoriti ce te..RayMabus wrote:Marić je trenutno ministar financija RH
ZAKLAT ĆU GA
2014-08-25
Vaso brkić
Drugi čovjek hdz
Vučić je četnik
Izjavio prekjučer
KUŽE oni šta se dešava
Drugi čovjek hdz
Vučić je četnik
Izjavio prekjučer
KUŽE oni šta se dešava
2014-04-11
Nema jer Marić je toliko jadan da u stvarnosti jedan Longy da se pojavi udarao bi ga nogom u guzicu i svi bi se smijaliSerbinho-3 wrote:Moderatora naravno nema...kaja wrote:Aj pobriši to, zatvoriti ce te..RayMabus wrote:Marić je trenutno ministar financija RH
ZAKLAT ĆU GA
2014-04-11
JEDNOSTAVNO ti si sine LEGENDARayMabus wrote:Nema jer Marić je toliko jadan da u stvarnosti jedan Longy da se pojavi udarao bi ga nogom u guzicu i svi bi se smijaliSerbinho-3 wrote:Moderatora naravno nema...kaja wrote:Aj pobriši to, zatvoriti ce te..RayMabus wrote:Marić je trenutno ministar financija RH
ZAKLAT ĆU GA
ZATO MI SE ANTON KOVAČEV I JAVIO DANAS
2014-04-11
To ti je ono skidam ti kapuRayMabus wrote:JEDNOSTAVNO ti si sine LEGENDARayMabus wrote:Nema jer Marić je toliko jadan da u stvarnosti jedan Longy da se pojavi udarao bi ga nogom u guzicu i svi bi se smijaliSerbinho-3 wrote:Moderatora naravno nema...kaja wrote:Aj pobriši to, zatvoriti ce te..RayMabus wrote:Marić je trenutno ministar financija RH
ZAKLAT ĆU GA
ZATO MI SE ANTON KOVAČEV I JAVIO DANAS
2014-04-11
Šta će jadnik Marić
Evo sad nekih trinajst milijardi kuna il eura Todorić lažirao a ovaj mu bio poslovođa
To gnjida najpbičnija koju netko treba napucat javno nogom u guzicu
Evo sad nekih trinajst milijardi kuna il eura Todorić lažirao a ovaj mu bio poslovođa
To gnjida najpbičnija koju netko treba napucat javno nogom u guzicu
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dodik se okomio na Evropsku uniju: Nećemo uskladiti viznu politiku, ne odričemo se prijatelja
» Prodaja ruskog tečnog plina u Evropsku uniju skočila za 38 posto uprkos ratu
» POTVRĐENO Od četiri hrvatska uslova Srbiji
» Hrvatska poslala protestnu notu Srbiji
» Kako je Hrvatska "preotela" Srbiji prvo mesto
» Prodaja ruskog tečnog plina u Evropsku uniju skočila za 38 posto uprkos ratu
» POTVRĐENO Od četiri hrvatska uslova Srbiji
» Hrvatska poslala protestnu notu Srbiji
» Kako je Hrvatska "preotela" Srbiji prvo mesto
Page 2 of 5