Nadan slobodan a inspektoru 9 mjeseci zatvora i otkaz
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nadan slobodan a inspektoru 9 mjeseci zatvora i otkaz
pametno je kazati da nisi pametan,bravojasambrend wrote:My Brother Billo wrote:vili grablje te uble,jesi oso u ljemačku?
Vi ste svi pacijenti što izvanka ćirite ovamo, ne bi da se ima što pametnog za vidjeti...
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Mogao bih ja platit slobodu da sam se nakrao ko ovi,ovako moram paziti jer mogu zavrsiti u zatvoru i za pola kile skartne vegete.
vili40-
2015-08-02
..moja baba bi rekla kad imas para imat ces brdo 'prijatelja oko sebe a kad umres siromasan pokopat ce te a da te valjda jedino mater isprativili40 wrote:Mogao bih ja platit slobodu da sam se nakrao ko ovi,ovako moram paziti jer mogu zavrsiti u zatvoru i za pola kile skartne vegete.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mmb,pa i pisem iz njemacke jeble te grablje.
vili40-
2015-08-02
yahhh..prijatelji jaki...no da lova je motjna,jeste...vuksadinare wrote:..moja baba bi rekla kad imas para imat ces brdo 'prijatelja oko sebe a kad umres siromasan pokopat ce te a da te valjda jedino mater isprativili40 wrote:Mogao bih ja platit slobodu da sam se nakrao ko ovi,ovako moram paziti jer mogu zavrsiti u zatvoru i za pola kile skartne vegete.
Guest- Guest
dje si u kom gradu pasi ti kosti oglodovili40 wrote:Mmb,pa i pisem iz njemacke jeble te grablje.
2017-04-17
My Brother Billo wrote:pametno je kazati da nisi pametan,bravojasambrend wrote:My Brother Billo wrote:vili grablje te uble,jesi oso u ljemačku?
Vi ste svi pacijenti što izvanka ćirite ovamo, ne bi da se ima što pametnog za vidjeti...
Srećom pa nam ostalo još par Srba, inače kuku lele...samo kod vas nikako da profunkcionira taj recept sa Srbima...
darth_vader-
2014-04-17
neznam dindilikane,prepametan si ti za menejasambrend wrote:My Brother Billo wrote:pametno je kazati da nisi pametan,bravojasambrend wrote:My Brother Billo wrote:vili grablje te uble,jesi oso u ljemačku?
Srećom pa nam ostalo još par Srba, inače kuku lele...samo kod vas nikako da profunkcionira taj recept sa Srbima...
2017-04-17
Vuce nagledao sam se ja ovih koji imaju para i njihovih laznih prijatelja cisto dosta,ne zavidim im ni malo.
vili40-
2015-08-02
jbg djole..kad mahne lovas da casti ostade ti sam ispred ducana ili u birtiji sa pivom..vili40 wrote:Vuce nagledao sam se ja ovih koji imaju para i njihovih laznih prijatelja cisto dosta,ne zavidim im ni malo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pinochet wrote:čardak države .. di su čardakovci? gdje ste bre
To su prije šatoraški sisavci državne kase - Apsurdistana
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Bolje i sam ostati nego biti okruzen seronjama koji ce ti prvi zabiti noz u leda.
vili40-
2015-08-02
My Brother Billo wrote:neznam dindilikane,prepametan si ti za menejasambrend wrote:My Brother Billo wrote:pametno je kazati da nisi pametan,bravojasambrend wrote:My Brother Billo wrote:vili grablje te uble,jesi oso u ljemačku?
Priznas pa ti se oprašta prvotna zabluda...idi u miru i ne grijesi više...
darth_vader-
2014-04-17
ajde živ ti ja.mogo si tu kadionicu malo bolje naložiti,ne dimijasambrend wrote:My Brother Billo wrote:neznam dindilikane,prepametan si ti za menejasambrend wrote:My Brother Billo wrote:pametno je kazati da nisi pametan,bravojasambrend wrote:
Priznas pa ti se oprašta prvotna zabluda...idi u miru i ne grijesi više...
2017-04-17
pouka
samo metak u celo rjesava kriminal, institucije jebu postene
samo metak u celo rjesava kriminal, institucije jebu postene
» Beljak prešutio:Osuđen je na 8 mjeseci zatvora zbog teške krađe
» 10 godina zatvora za posjedovanje videa, 14 godina zatvora za dijeljenje
» MARKO FRANCIŠKOVIĆ - SLOBODAN
» Preminuo Slobodan Santrač
» Beljak prešutio:Osuđen je na 8 mjeseci zatvora zbog teške krađe
» 10 godina zatvora za posjedovanje videa, 14 godina zatvora za dijeljenje