AMERI SE NAORUŽALI RUSKIM MIGOVIMA I SUHOJMA
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: AMERI SE NAORUŽALI RUSKIM MIGOVIMA I SUHOJMA
To nam je poznato iz svih dosadašnjih ratova.epikur37 wrote:ruska vojna tehnika je uvijek bila superiornija
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ne bi ni tražili, jer ne bi ni poletili. Avioni su neupotrebljivi u sukobu ozbiljnijih država.Serbinho-3 wrote:Ameri nemaju sta da traze sa SU-35 i Mig-35, znaju i sami to.
Tu i tamo još neku ulogu imaju naoružani dronovi, a ostalo je out...
2016-07-22
dobro, nek se zakace sa alzirom ili indijom, koji imaju apdejtanu tehniku a ne sa tehnikom koja je stara po 30 godinaEroo wrote:To nam je poznato iz svih dosadašnjih ratova.epikur37 wrote:ruska vojna tehnika je uvijek bila superiornija
Leviathan2 wrote:dobro, nek se zakace sa alzirom ili indijom, koji imaju apdejtanu tehniku a ne sa tehnikom koja je stara po 30 godinaEroo wrote:To nam je poznato iz svih dosadašnjih ratova.epikur37 wrote:ruska vojna tehnika je uvijek bila superiornija
Ne znam ja, ali vidim da njih 1,5 milijarde, sve sa updatanim oružjem, ne može gurnuti u more.
2016-07-22
ko to, indija, :dEroo wrote:Leviathan2 wrote:dobro, nek se zakace sa alzirom ili indijom, koji imaju apdejtanu tehniku a ne sa tehnikom koja je stara po 30 godinaEroo wrote:To nam je poznato iz svih dosadašnjih ratova.epikur37 wrote:ruska vojna tehnika je uvijek bila superiornija
Ne znam ja, ali vidim da njih 1,5 milijarde, sve sa updatanim oružjem, ne može gurnuti u more.
jaka je indija, mnogi je podcjenjuju
sad su neupotrebljivi...hahahahahah..Ero,Ero,cirkus si pravi...Eroo wrote:Ne bi ni tražili, jer ne bi ni poletili. Avioni su neupotrebljivi u sukobu ozbiljnijih država.Serbinho-3 wrote:Ameri nemaju sta da traze sa SU-35 i Mig-35, znaju i sami to.
Tu i tamo još neku ulogu imaju naoružani dronovi, a ostalo je out...
Guest- Guest
uspavani Div..bolje ga ne izazivati,.,Leviathan2 wrote:ko to, indija, :dEroo wrote:Leviathan2 wrote:dobro, nek se zakace sa alzirom ili indijom, koji imaju apdejtanu tehniku a ne sa tehnikom koja je stara po 30 godinaEroo wrote:To nam je poznato iz svih dosadašnjih ratova.epikur37 wrote:ruska vojna tehnika je uvijek bila superiornija
jaka je indija, mnogi je podcjenjuju
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ameri kapitulirali pred ruskim zahtjevima
» Užas: Ameri priznali da su nemoćni pred novim ruskim i kineskim hipersoničnim oružjem
» Zapelo s migovima...komsije ne daju
» Amerika,Brisl i NATO licemeri i neprijatelji Srbije naoruzali ste Hrvate i Siptare a nama zbog 'Pancira' pretite sankcijama
» S ruskim vizama migranti dolaze u EU
» Užas: Ameri priznali da su nemoćni pred novim ruskim i kineskim hipersoničnim oružjem
» Zapelo s migovima...komsije ne daju
» Amerika,Brisl i NATO licemeri i neprijatelji Srbije naoruzali ste Hrvate i Siptare a nama zbog 'Pancira' pretite sankcijama
» S ruskim vizama migranti dolaze u EU
Page 3 of 3