Moje oluhje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Moje oluhje
dakle mozd se briente oko OLUJA,e pa netrebate se smao oko toga brinuti,jer uskoro cu testirasti i svoje potrese,nepitajte kako to cuv am reci nakon testiranja eventualno
uzivajte u olujama za sada i znajte da nsite smai to pitajte idiota promatraca isto,samo je rpebedast da zna da je i sam u istom krugu djelovanja,pritom nemislim na tijelo samo
da budem jasniji nece se samo ljudima suditi
uzivajte ,banirati ce me ljudski rketeni ali nema veze rpatiti cus to pisete drugdje,a vi mene cete rpatiti po Zemlji tu i tamo
vas IKNAR
uzivajte u olujama za sada i znajte da nsite smai to pitajte idiota promatraca isto,samo je rpebedast da zna da je i sam u istom krugu djelovanja,pritom nemislim na tijelo samo
da budem jasniji nece se samo ljudima suditi
uzivajte ,banirati ce me ljudski rketeni ali nema veze rpatiti cus to pisete drugdje,a vi mene cete rpatiti po Zemlji tu i tamo
vas IKNAR
Guest- Guest
Re: Moje oluhje
dakle primam predbiljezbe i zasto gdje da aktiviram oluje i koliko jake,ali moja je zadnja u tome bez obzira sto se bunili
Guest- Guest
Iknare samo obidji Zadar ovaj put dosta nam je bilo ono prosli mjesec
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nebrini nije mi Zadar na meti Zadar volim jakoepikur37 wrote:Iknare samo obidji Zadar ovaj put dosta nam je bilo ono prosli mjesec
osim 2014 kada sam ga kaznio radi ongoa BRanda na forumu religija na net.hr
dakle necu svjesno kaznjavati Zadar,on je moj drugi grad
stos e tic erposlog mejseca Zemlaj je trebala vode,pa od tuida i oni oblaci vatrogasci,tos to su ljudi preglupi da naprave odvodnju nije moj problem,kisa je bila potrebna i gotovo
Guest- Guest
nema zahtjeva nikakvih onda budem sam a to nebu bas najbolje bilo jer sam DAREZLJIV
Guest- Guest
Srbija he he hemojeoluje wrote:dakle primam predbiljezbe i zasto gdje da aktiviram oluje i koliko jake,ali moja je zadnja u tome bez obzira sto se bunili
Šalim se
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ameriku sjevernu,ali do temelja..da ne ostane kamen na kamenu..Amerika je biblijska Bludnica i zasluzuje unistenje...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Srbija he he hemojeoluje wrote:dakle primam predbiljezbe i zasto gdje da aktiviram oluje i koliko jake,ali moja je zadnja u tome bez obzira sto se bunili
Šalim se
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
a jesam apr puta zar se ne sjecas kada se DUNAV zaledio,nebrini njih cu u vodu porvo pa pukotine na nasipima itd,imati ce oni na vodi ili pod vodom ovisiRayMabus wrote:Srbija he he hemojeoluje wrote:dakle primam predbiljezbe i zasto gdje da aktiviram oluje i koliko jake,ali moja je zadnja u tome bez obzira sto se bunili
Šalim se
Guest- Guest
am t9s e ne brini,ali cu i Izrael itekako pogotovo kada antikrist doše tamo vladatipismejker wrote:Ameriku sjevernu,ali do temelja..da ne ostane kamen na kamenu..Amerika je biblijska Bludnica i zasluzuje unistenje...
bice tamo punooooooooooooooo koristenja Mociiiiiiiiiiiiiii
jeaaaaaaaaaaaaaa,hahahah
Guest- Guest
zasto baniratic e me uskoro ja sam toga svjestanTotenkopf wrote:Moš vratit onaj avatar?
jel onaj rketen KIC jos glavna faca,zans onaj kaj umjesto mozga ima kompostanu u glavi sa crvekima
Guest- Guest
T.- Posts : 17557
2014-04-14
i Sacramento, plsepikur37 wrote:Iknare samo obidji Zadar ovaj put dosta nam je bilo ono prosli mjesec
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
zasto sacramento iskreno mislim eporati ameriku uzduz i poprijekomaggie13 wrote:i Sacramento, plsepikur37 wrote:Iknare samo obidji Zadar ovaj put dosta nam je bilo ono prosli mjesec
a i neznam gdje je sacramento moras reci neku polazisnu tocku i prema kuda,ja na to gledam kao na planet pa recimo akerika je lijevo sredina a ti kazi recimo neki grad i onda lijevo gore desno itd
Guest- Guest
etogac, još sam ga povećala da im pojačam migrenuTotenkopf wrote:Pisap sam noor, ispričavam se što nisam citirao, tlaka mi je...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Evo, iknare
U Kaliforniji :-)
https://www.google.hr/search
2014-04-12
koliko se sjecam ovaj dolazim prema tamomaggie13 wrote:Evo, iknare
iance stos e bunite bila je susa,pa onda oluje bude ponovno
kalifornija po meni nekotira dobro pogotova san francisco itd ako me kuzis
ako hcoes d ti pomognem,onda BJEZI od tamo ,ja stitim koliko toliko samo HRvatsku
Guest- Guest
dobro, posjetit cu vas onda malo.mojeoluje wrote:koliko se sjecam ovaj dolazim prema tamomaggie13 wrote:Evo, iknare
iance stos e bunite bila je susa,pa onda oluje bude ponovno
kalifornija po meni nekotira dobro pogotova san francisco itd ako me kuzis
ako hcoes d ti pomognem,onda BJEZI od tamo ,ja stitim koliko toliko samo HRvatsku
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Mars iz moje maternice
» Selo moje malo
» Znaš li ti tko sam ja? Ovo je moje selo
» Moje topless fotografije
» Mars iz moje maternice
» Selo moje malo
» Znaš li ti tko sam ja? Ovo je moje selo
» Moje topless fotografije
Page 1 of 2