Pitanje za rajka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
scorpion-
2014-04-18
Re: Pitanje za rajka
prebio bi ga bejzbol palicomscorpion wrote:Šta bi uradio da na ulici sretneš Zvonku Alača?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Boli te kurac, imaš svoj đirkuracodigraca wrote:prebio bi ga bejzbol palicomscorpion wrote:Šta bi uradio da na ulici sretneš Zvonku Alača?
Jebem mu kevu retardiranu, samo mi još on fali ovdjekuracodigraca wrote:škorpijo jel ti fali niče?
A nego šta je? Ali trudi se da ne bude, možda u budućnosti bude nešto od njegakuracodigraca wrote:a kaj misliš jel bracala jalni srbin?
kuracodigraca wrote:a kaj misliš jel bracala jalni srbin?
ne znam da li sam jalni srbin, ali ti si definitivno glupi ustaša...
Guest- Guest
ako izume tabletu za mozakscorpion wrote:A nego šta je? Ali trudi se da ne bude, možda u budućnosti bude nešto od njegakuracodigraca wrote:a kaj misliš jel bracala jalni srbin?
Guest- Guest
prvo trebaju izumiti sam mozakoperw wrote:ako izume tabletu za mozakscorpion wrote:A nego šta je? Ali trudi se da ne bude, možda u budućnosti bude nešto od njegakuracodigraca wrote:a kaj misliš jel bracala jalni srbin?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
pito bi braćalu zakaj vi srbi zovete hrvate ustašama? Koji vam je to idioitski fetiš?
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
strikan borko wrote:pito bi braćalu zakaj vi srbi zovete hrvate ustašama? Koji vam je to idioitski fetiš?
ma vi vam samo tako tepamo...
Guest- Guest
Similar topics
» Pitanje za Rajka
» pitanje za rajka
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» za rajka
» pitanja za rajka
» pitanje za rajka
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» za rajka
» pitanja za rajka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1