''Uragan Nate približava se New Orleansu i postaje sve jači; počeli su evakuirati ljude''
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
''Uragan Nate približava se New Orleansu i postaje sve jači; počeli su evakuirati ljude''
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/uragan-nate-priblizava-se-new-orleansu-i-postaje-sve-jaci-poceli-su-evakuirati-ljude/
Dosegnuo je razinu 2. kategorije...Nije dobro...
Dosegnuo je razinu 2. kategorije...Nije dobro...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Uragan Nate približava se New Orleansu i postaje sve jači; počeli su evakuirati ljude''
Pomolite se da oslabi...Vizualizirajte kako slabi...Tako ćete pomoći...
red wolf-
2016-02-10
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Re: ''Uragan Nate približava se New Orleansu i postaje sve jači; počeli su evakuirati ljude''
Taman sam htjela pitati šta da mi tu radimo...
Trinity-
2014-04-17
ovaj uragan je rasist i bijeli supremacist,samo ide na new orleans na jadne crnce
2017-04-17
To je jedino što možete...Triny wrote:Taman sam htjela pitati šta da mi tu radimo...
red wolf-
2016-02-10
boli me djon, i treba im
2017-04-17
On je ''povratak ravnoteži''...A ovo je samo početak...Možete jedino moliti milost za sve učinjeno prema Zemlji...My Brother Billo wrote:ovaj uragan je rasist i bijeli supremacist,samo ide na new orleans na jadne crnce
red wolf-
2016-02-10
I tebe čeka sutra isto...Leviathan2 wrote:boli me djon, i treba im
red wolf-
2016-02-10
nikola tesla je spsio majku zemlju od onog kometa sto je eksplodirao iznad sibira tako da smo mi o.k ako malo zagadimo tu i tamo,ipak bacajte smece u kante,cikove u pepeljaru i to je dovoljnored wolf wrote:On je ''povratak ravnoteži''...A ovo je samo početak...Možete jedino moliti milost za sve učinjeno prema Zemlji...My Brother Billo wrote:ovaj uragan je rasist i bijeli supremacist,samo ide na new orleans na jadne crnce
2017-04-17
Nije to bio komet...I on ništa nije učinio u tom pogledu...My Brother Billo wrote:nikola tesla je spsio majku zemlju od onog kometa sto je eksplodirao iznad sibira tako da smo mi o.k ako malo zagadimo tu i tamo,ipak bacajte smece u kante,cikove u pepeljaru i to je dovoljnored wolf wrote:On je ''povratak ravnoteži''...A ovo je samo početak...Možete jedino moliti milost za sve učinjeno prema Zemlji...My Brother Billo wrote:ovaj uragan je rasist i bijeli supremacist,samo ide na new orleans na jadne crnce
red wolf-
2016-02-10
Taman da kmice obnove tene, one od 'katrine' se već izlizale...
Dakle ništa.red wolf wrote:To je jedino što možete...Triny wrote:Taman sam htjela pitati šta da mi tu radimo...
Trinity-
2014-04-17
pa obnovili ih za vrijeme Irme, no od viška glava ne boli...Totenkopf wrote:Taman da kmice obnove tene, one od 'katrine' se već izlizale...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
jes popizdijo??red wolf wrote:Pomolite se da oslabi...Vizualizirajte kako slabi...Tako ćete pomoći...
Ja vizualiziram unistenje i pogrom grijesnika i biblijske bludnice,odnosno Jusa..
Guest- Guest
ajde igraj se sa pimpekom sta ces ti ovdje medju odraslimared wolf wrote:Nije to bio komet...I on ništa nije učinio u tom pogledu...My Brother Billo wrote:nikola tesla je spsio majku zemlju od onog kometa sto je eksplodirao iznad sibira tako da smo mi o.k ako malo zagadimo tu i tamo,ipak bacajte smece u kante,cikove u pepeljaru i to je dovoljnored wolf wrote:On je ''povratak ravnoteži''...A ovo je samo početak...Možete jedino moliti milost za sve učinjeno prema Zemlji...My Brother Billo wrote:ovaj uragan je rasist i bijeli supremacist,samo ide na new orleans na jadne crnce
2017-04-17
Pa to je zapravo sve što trebate...Triny wrote:Dakle ništa.red wolf wrote:To je jedino što možete...Triny wrote:Taman sam htjela pitati šta da mi tu radimo...
red wolf-
2016-02-10
To je ljudska zanimacija kad nemaju žene kraj sebe...My Brother Billo wrote:ajde igraj se sa pimpekom sta ces ti ovdje medju odraslimared wolf wrote:Nije to bio komet...I on ništa nije učinio u tom pogledu...My Brother Billo wrote:nikola tesla je spsio majku zemlju od onog kometa sto je eksplodirao iznad sibira tako da smo mi o.k ako malo zagadimo tu i tamo,ipak bacajte smece u kante,cikove u pepeljaru i to je dovoljnored wolf wrote:On je ''povratak ravnoteži''...A ovo je samo početak...Možete jedino moliti milost za sve učinjeno prema Zemlji...My Brother Billo wrote:ovaj uragan je rasist i bijeli supremacist,samo ide na new orleans na jadne crnce
red wolf-
2016-02-10
Pa, neće se to dogoditi...Samo ćeš sebi naškoditi...Oh, oh...pismejker wrote:jes popizdijo??red wolf wrote:Pomolite se da oslabi...Vizualizirajte kako slabi...Tako ćete pomoći...
Ja vizualiziram unistenje i pogrom grijesnika i biblijske bludnice,odnosno Jusa..
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ''Uragan Dorian približava se Floridi, građanima poručili da se pripreme za višednevnu oluju''
» ''Uragan Ophelia je sve jači, juri prema Europi''
» VELIKA PUCNJAVA U NEW ORLEANSU
» Ušle crnje u uragan i...
» Približava li bugarski veto S. Makedoniju Srbiji?
» ''Uragan Ophelia je sve jači, juri prema Europi''
» VELIKA PUCNJAVA U NEW ORLEANSU
» Ušle crnje u uragan i...
» Približava li bugarski veto S. Makedoniju Srbiji?
Page 1 of 6