Hrvatska ima dvostruko više policije nego u vrijeme Jugoslavije
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvatska ima dvostruko više policije nego u vrijeme Jugoslavije
Eva_ wrote:
ovo mi djeluje kao pamfletić nekog studenta sa Filozofskog,a da ne kažem da je pun krivih interpetacija podataka..
dakle gledajte vrijednost BDP-a u constant prices, dakle usprkos ratu,tranziciji, i ekomskoj depresiji koja nas je prala do 2015,
imamo 2015 20% veći BDP per capita ,nego te famozne 1990 godine,toliko o tome!!
Gost- Guest
Istinu Rvati ne vole.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
prošle godine sam bio nestašan na autocesti, pa me rebnulo s 2999,99mutava baštarda wrote:platiš odmah i imaš pola kazne, 49,99%vili40 wrote:A tko bi inace drzavi marljivo sakupljao novce od kazni i izbacivao posrnule nesretnike zajedno sa djecom iz kuca?
platio sam odmah pa je bilo 1499,995
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Iz Hrvatske se iselilo više Hrvata nego iz Jugoslavije
» Počinje novi migrantski val: Na grčke otoke stiže dvostruko više izbjeglica
» Prvi je to put od raspada Jugoslavije da se isti film u isto vrijeme prikazuje na HRT-u i RTS-u
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Kenwood Kenon: Hrvatska očekuje dvostruko veći iznos od onoga što je dosad imala od EU-a
» Počinje novi migrantski val: Na grčke otoke stiže dvostruko više izbjeglica
» Prvi je to put od raspada Jugoslavije da se isti film u isto vrijeme prikazuje na HRT-u i RTS-u
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Kenwood Kenon: Hrvatska očekuje dvostruko veći iznos od onoga što je dosad imala od EU-a
Page 3 of 3