SAMO ZA MUŠKE...
Page 15 of 16
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: SAMO ZA MUŠKE...
ovo te CEKANoor wrote:a kad nosim tenisice ili japanke, onda ih nemam, jel tak?
ehehe, jaka ti je teorija
a stopala su mi lijepa i njegovana, kad baš pitaš
,dobro pogledaj
Guest- Guest
evo kolača...i hvala na savjetima
počasti se
počasti se
ovo te CEKANoor wrote:a kad nosim tenisice ili japanke, onda ih nemam, jel tak?
ehehe, jaka ti je teorija
a stopala su mi lijepa i njegovana, kad baš pitaš
,dobro pogledaj
Guest- Guest
nepusim te fore samo one jestive u zivo napravis kolace sotavis negdje i ja dođem i pojedem recimoNoor wrote:evo kolača...i hvala na savjetima
počasti se
od slike sam gladan,hahaha
u moras sama napraviti kupiti moze svatko skoro
prava zena mora kuhati i jelo i kolace
dakle juha,glavno jelo,desert,hahah
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pa ovo su domaći kolači, ne industrijski...da si pravi sladokusac i sam bi prepoznaomojeoluje wrote:nepusim te fore samo one jestive u zivo napravis kolace sotavis negdje i ja dođem i pojedem recimoNoor wrote:evo kolača...i hvala na savjetima
počasti se
al voliš izmišljati, aj priznaj
2017-10-06
veber-
2014-12-30
Nurka napokon našla nekoga al pari za priču ..
Aj bas mi je drago..
Aj bas mi je drago..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ajd ajd, na koju god stranu svijeta se okrenes guzica ti je uvijek odozada, lazno bozanstvo, jesi li to znaomojeoluje wrote:OTPRDI prdonjo i psiaj niz vjetar a ne UZ vjetar posisao si sam sebe,si skuzio BLENTOLeviathan2 wrote:dobro, sa stiklama dolazi guza do izrazaja :D
a ti olujni, dobio si savjet, man se stikli i drz se oluja :D
ajde ti napravi kolace sama negdje sotavis i ja dođem uzmem i pojedem domaNoor wrote:pa ovo su domaći kolači, ne industrijski...da si pravi sladokusac i sam bi prepoznaomojeoluje wrote:nepusim te fore samo one jestive u zivo napravis kolace sotavis negdje i ja dođem i pojedem recimoNoor wrote:evo kolača...i hvala na savjetima
počasti se
pravi domaci su napravljeni a ne ono neki iz ducana domaci to nepusim
Guest- Guest
ti si sjebcan u glavu,stos e tice ongoa drugoga je Bozje stvorenje i to PRVO,ustvari vidjeti ces bedasti covjece,tebi kaod a je glava upala u mjesalicu ilives masinu i onda poceo govoritiLeviathan2 wrote:ajd ajd, na koju god stranu svijeta se okrenes guzica ti je uvijek odozada, lazno bozanstvo, jesi li to znaomojeoluje wrote:OTPRDI prdonjo i psiaj niz vjetar a ne UZ vjetar posisao si sam sebe,si skuzio BLENTOLeviathan2 wrote:dobro, sa stiklama dolazi guza do izrazaja :D
ajde si uzmi malo vremena da ti kuglice se rpestanu vrtiti,ono jesi bedast ali cekaj da ti se rpestane vrtiti,ajd pojedi cokoline a ne to kaj jedes ,bar vce ti mozak malor aditi ovo sad aje JAD i BIJEDA
i KUSSSSSSSSSSS ili bus u komi zavrsio od silnog razmisljanja
Guest- Guest
dosta si sa mnom pričao...vidiš da je kaja ljubomorna, pa nemoj višemojeoluje wrote:ajde ti napravi kolace sama negdje sotavis i ja dođem uzmem i pojedem domaNoor wrote:pa ovo su domaći kolači, ne industrijski...da si pravi sladokusac i sam bi prepoznaomojeoluje wrote:nepusim te fore samo one jestive u zivo napravis kolace sotavis negdje i ja dođem i pojedem recimoNoor wrote:evo kolača...i hvala na savjetima
počasti se
2017-10-06
nisi ti iknar nego neki fejkermojeoluje wrote:ti si sjebcan u glavu,stos e tice ongoa drugoga je Bozje stvorenje i to PRVO,ustvari vidjeti ces bedasti covjece,tebi kaod a je glava upala u mjesalicu ilives masinu i onda poceo govoritiLeviathan2 wrote:ajd ajd, na koju god stranu svijeta se okrenes guzica ti je uvijek odozada, lazno bozanstvo, jesi li to znaomojeoluje wrote:OTPRDI prdonjo i psiaj niz vjetar a ne UZ vjetar posisao si sam sebe,si skuzio BLENTOLeviathan2 wrote:dobro, sa stiklama dolazi guza do izrazaja :D
ajde si uzmi malo vremena da ti kuglice se rpestanu vrtiti,ono jesi bedast ali cekaj da ti se rpestane vrtiti,ajd pojedi cokoline a ne to kaj jedes ,bar vce ti mozak malor aditi ovo sad aje JAD i BIJEDA
jos bedast si niti neznas sto i tko je Ikanr,nebrinis aznati cesLeviathan2 wrote:nisi ti iknar nego neki fejkermojeoluje wrote:ti si sjebcan u glavu,stos e tice ongoa drugoga je Bozje stvorenje i to PRVO,ustvari vidjeti ces bedasti covjece,tebi kaod a je glava upala u mjesalicu ilives masinu i onda poceo govoritiLeviathan2 wrote:ajd ajd, na koju god stranu svijeta se okrenes guzica ti je uvijek odozada, lazno bozanstvo, jesi li to znaomojeoluje wrote:OTPRDI prdonjo i psiaj niz vjetar a ne UZ vjetar posisao si sam sebe,si skuzio BLENTOLeviathan2 wrote:dobro, sa stiklama dolazi guza do izrazaja :D
ja sam onaj koji je 2014 pozvao oluje na vise mejsta u svijetu opa i uHRvatskoj na ljeto
dakle fejker moze biti jedino budala poput tebe
ajde manis e razmisljanja nisi dobar u tome
Guest- Guest
joj nemoj o Kaji oan ne samod a je bedasta nego i svoje pse"iskoristava"Noor wrote:dosta si sa mnom pričao...vidiš da je kaja ljubomorna, pa nemoj višemojeoluje wrote:ajde ti napravi kolace sama negdje sotavis i ja dođem uzmem i pojedem domaNoor wrote:pa ovo su domaći kolači, ne industrijski...da si pravi sladokusac i sam bi prepoznaomojeoluje wrote:nepusim te fore samo one jestive u zivo napravis kolace sotavis negdje i ja dođem i pojedem recimoNoor wrote:evo kolača...i hvala na savjetima
počasti se
dakle Kaja ili SOranevazno tu su negdje po BISTRINI u stilu filma glup-gluplji
Guest- Guest
ajd erti lijepo siprazni kompsotanu čpognoji zemlju a onda opet aktiviraj kompsotanu u glavikaja wrote:Nurka napokon našla nekoga al pari za priču ..
Aj bas mi je drago..
tebi i da kazem da si GLUPA bi bio samo KOMPLIMENT
i rpestani tor aditi sa PSIMA VISE
samo budale ljduske imaju pse,a ti si UBER ALLES,zisku
Guest- Guest
Hehe Tre na kvasinukaja wrote:Nurka napokon našla nekoga al pari za priču ..
Aj bas mi je drago..
Kermit-
2014-04-17
imas problem?veber wrote:Vuk zmenjal nik ali i dalje ostade nepismen.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hehe vidi ovog, našla krpa zakrpuasilovski wrote:Hehe Tre na kvasinukaja wrote:Nurka napokon našla nekoga al pari za priču ..
Aj bas mi je drago..
2017-10-06
nevjerojatno koliko neki ne mogu a da se od nekog ne ocesu makar ne bili prozvani..Noor wrote:hehe vidi ovog, našla krpa zakrpuasilovski wrote:Hehe Tre na kvasinukaja wrote:Nurka napokon našla nekoga al pari za priču ..
Aj bas mi je drago..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Nisu samo žene, svaki 4. frajer pati od muške verzije PMS-a
» pitanje za muške
» Obama naredio školama da ukinu podelu na muške i ženske toalete
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Sve luđi zahtjevi feministkinja:"Moramo pobiti sve muške bebe,jedino tako možemo dalje"
» pitanje za muške
» Obama naredio školama da ukinu podelu na muške i ženske toalete
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Sve luđi zahtjevi feministkinja:"Moramo pobiti sve muške bebe,jedino tako možemo dalje"
Page 15 of 16