Razbojnik Marić i ostavka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Razbojnik Marić i ostavka
vili40 wrote:Meni upadalo otpocetka u oko da koje su to sile toliko gurale marica i branile ga do zadnje kaplje krvi i pod cijenu pada vlade dok su neki drugi mijenjani u nekom kompromisu?
I koji su do sada njegovi pametni potezi osim nabijanje novih mnogobrojnih poreza i nameta?
Ma smeće malo ljigavo i bezobrazno...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
na koncu konca koje su mu alternative?...debeli suker i dalicka..iz supljeg u prazno...vili40 wrote:Meni upadalo otpocetka u oko da koje su to sile toliko gurale marica i branile ga do zadnje kaplje krvi i pod cijenu pada vlade dok su neki drugi mijenjani u nekom kompromisu?
I koji su do sada njegovi pametni potezi osim nabijanje novih mnogobrojnih poreza i nameta?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...maric je na koncu bio oreskovicev izbor...da se ne zaboravi...anemija ga samo naslijedio...kao uvjet...
2015-09-08
Svejedno,bilo kuda maric svuda.Samo naprijed,svi smo mi maric i svakim danom se sve vise divimo njegovoj genijalnosti.Nadam se da ce tu ostati do kraja vladinog mandata pa mili moji kuda koji.Za sanaciju steta uvijek ima vremena a i novac ce se naci nekako,znamo vec kako.
vili40-
2015-08-02
maric nije ok ali koja mu je alternativa...suker?...taj je tek bio upetljan sa todom na sve nacinevili40 wrote:Svejedno,bilo kuda maric svuda.Samo naprijed,svi smo mi maric i svakim danom se sve vise divimo njegovoj genijalnosti.Nadam se da ce tu ostati do kraja vladinog mandata pa mili moji kuda koji.Za sanaciju steta uvijek ima vremena a i novac ce se naci nekako,znamo vec kako.
2015-09-08
rjesenje su novi izbori...no hdz i plenki nece na to pristati jos jer imaju lagodniju poziciju...jer ako i smijene marica nemaju bas mnogo alternativa...s obzirom na jucerasnje rezultate cro demoskopa ne bi na mjestu oporbe bas zazivao prijevremene izbore...
2015-09-08
Ti rezultati cro demoskopa upravo pokazuju u kojoj smo mi banani.Divim se ljudima koji na sve to srace optimizmom i koji pljeskaju na ovakvo stanje,no dobro,znamo koji su ti.
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Indexu je sad dobar i razbojnik Jambo
» Joza Petrović: todorićev razbojnik i sjecikesa
» Da li je ostavka Benedikta bila dobrovoljna?
» Prva ostavka zbog Blaženke Divjak
» Ode drumski razbojnik : HDZ će glasati za promjenu imena Trga maršala Tita
» Joza Petrović: todorićev razbojnik i sjecikesa
» Da li je ostavka Benedikta bila dobrovoljna?
» Prva ostavka zbog Blaženke Divjak
» Ode drumski razbojnik : HDZ će glasati za promjenu imena Trga maršala Tita
Page 2 of 2