ER IST ZURÙCK
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: ER IST ZURÙCK
mala kujica, takav mit izgrađen oko prevare, da vidimo sada kako osvaja LP moćni juppov stroj.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:mala kujica, takav mit izgrađen oko prevare, da vidimo sada kako osvaja LP moćni juppov stroj.
nema od toga ni go kurac, kada mu je prevariola razjebao ekipu...
Guest- Guest
sad su se sjetili nakon šta su dali prevari da ih razjebe dok su na vrhuncu
Onaj koji ga je u prosincu 2012. preveslao iza leđa, isti taj ga sad vraća kako bi svoja leđa i lađu zaštitio od propasti.
A Tuchel ono... slobodan. No nije ni blizu onaj karakter koji će reći "ja, gut, sofort" na zahtjeve uprave jer zbog iste je i otišao iz Dortmunda. No radije će se ići na Nagelsmanna iduće nakon ove sezone, a Don Jupp neka bude kormilar ove sezone da tuđe pogreške zadnjih godina ispravi i izvede na pravi put. Potez očajnika, čitaj: Ulija Hoeneßa koji hoće da mu drugi ispeglaju stvari da ne odu predaleko u krivom smjeru.
S treće strane, Klopp bi ostavio Liverpool i došao u München, no izgleda kako on nije u užem izboru, igre moći između Ulija i Rummeniggea u upravi kluba se odvijaju kroz izbor Nagelsmanna i Tuchela. Zna se tko će deblji kraj izvući i čiji bi pulen trebao od 2018/2019. trebao voditi klub.
A Tuchel ono... slobodan. No nije ni blizu onaj karakter koji će reći "ja, gut, sofort" na zahtjeve uprave jer zbog iste je i otišao iz Dortmunda. No radije će se ići na Nagelsmanna iduće nakon ove sezone, a Don Jupp neka bude kormilar ove sezone da tuđe pogreške zadnjih godina ispravi i izvede na pravi put. Potez očajnika, čitaj: Ulija Hoeneßa koji hoće da mu drugi ispeglaju stvari da ne odu predaleko u krivom smjeru.
S treće strane, Klopp bi ostavio Liverpool i došao u München, no izgleda kako on nije u užem izboru, igre moći između Ulija i Rummeniggea u upravi kluba se odvijaju kroz izbor Nagelsmanna i Tuchela. Zna se tko će deblji kraj izvući i čiji bi pulen trebao od 2018/2019. trebao voditi klub.
Guest- Guest
Dobro dosa natrag
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1