NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe!
Ma da???neoliberalni_placenik wrote:Pa Merkelica je zajebala cijelu Europu sada
U prometu si sam kriv ako izazoves saobraćajnu nesreću. Ne možeš krivnju prebaciti na druge jer sam moraš postupiti ispravno. Ukoliko se oslanjaš na druge i izazoveš saobraćajku sam si i kriv. Tako i u ovom slučaju.
Trebalo je raditi u interesu Hrvatske države i Hrvata pa ne bi bilo greške.
Nitko od njih nije za politiku.
Uvjeravanjem ljudi kako se postupkom primanja tisuće izbjeglica "neprovjerenih muslimanskih terorista i isilovaca" izdižemo kao human narod dozvolili su da se velik broj Hrvata nadje u po život opasnoj situaciji. Zar je to vlast.
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Tuđman da je živ bi se već odavno okrenuo od glupave njemačke politike,licemjerne politike EU i zlikovačkog djelovanja SAD.vuksadinare wrote:tuđman bi vas se sad odmah odrekao da je ziv..nije ni cudo da gotovina ne zeli blizu vas..
I ne samo to. Mislim da bi danas,da je živ i da je predsjednik, najtješnje surađivao sa Orbanom,Nikolićem,Putinom,Assadom....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kolerik wrote:Pazi, Karamarko te razocarao...da li je to uopce moguce? Vi meni ljudi niste jasni, gutate od Sanadera i Karamarka, bogove u njima gledate, a rijec je o ispraznim sociopatima. Na militaristicko zlocinacku necu trositi rijeci...
Potpis.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
daj se dogovorite , jesmo americka kujica ili analni lizaci njemacke i vode li drzavu udbasko komunisticki ostaci YU na celu sa srbima ili ce na vlast doci desna opcija udbasko komunistickih ostataka , dakuce nego sa srbima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pjesma iz bivše Zapadne Njemačke je vrlo dobro objasnila socijalizam
» jos malo uljudbe
» Plenki po cijenu vlasti ne odrice se Dalicke
» srecko ne kuzi koncept katolicke uljudbe
» Srbija je trajna fleka judeokršćanske uljudbe
» jos malo uljudbe
» Plenki po cijenu vlasti ne odrice se Dalicke
» srecko ne kuzi koncept katolicke uljudbe