ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe!

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe! - Page 2 Empty Re: NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe!

Post by immortal 22/9/2015, 16:26

neoliberalni_placenik wrote:Pa Merkelica je zajebala cijelu Europu sada
Ma da???
U prometu si sam kriv ako izazoves saobraćajnu nesreću. Ne možeš krivnju prebaciti na druge jer sam moraš postupiti ispravno. Ukoliko se oslanjaš na druge i izazoveš saobraćajku sam si i kriv. Tako i u ovom slučaju.
 Trebalo je raditi u interesu Hrvatske države i Hrvata pa ne bi bilo greške.
 Nitko od njih nije za politiku.
Uvjeravanjem ljudi kako se postupkom primanja tisuće izbjeglica "neprovjerenih muslimanskih terorista i isilovaca" izdižemo kao human narod dozvolili su da se velik broj Hrvata nadje u po život opasnoj situaciji. Zar je to vlast.

immortal

2014-04-16

Back to top Go down

NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe! - Page 2 Empty Re: NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe!

Post by jastreb 22/9/2015, 16:29

vuksadinare wrote:tuđman bi vas se sad odmah odrekao da je ziv..nije ni cudo da gotovina ne zeli blizu vas..
Tuđman da je živ bi se već odavno okrenuo od glupave njemačke politike,licemjerne politike EU i zlikovačkog djelovanja SAD.

I ne samo to. Mislim da bi danas,da je živ i da je predsjednik, najtješnje surađivao sa Orbanom,Nikolićem,Putinom,Assadom....
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Yehudi 22/9/2015, 16:33

kolerik wrote:Pazi, Karamarko te razocarao...da li je to uopce moguce? Vi meni ljudi niste jasni, gutate od Sanadera i Karamarka, bogove u njima gledate, a rijec je o ispraznim sociopatima. Na militaristicko zlocinacku necu trositi rijeci...

Potpis.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by debotoijusto 22/9/2015, 18:33

daj se dogovorite , jesmo americka kujica ili analni lizaci njemacke i vode li drzavu udbasko komunisticki ostaci YU na celu sa srbima ili ce na vlast doci desna opcija udbasko komunistickih ostataka , dakuce nego sa srbima
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics