Dobili 55 tisuća kuna za treće djete od grada
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Dobili 55 tisuća kuna za treće djete od grada
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/509970/ova-splitska-obitelj-od-grada-ce-za-svoje-trece-dijete-dobiti-55-tisuca-kuna-evo-tko-sve-ima-pravo-na-novcanu-naknadu-za-novoroence-i-kako-ga-ostvariti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dobili 55 tisuća kuna za treće djete od grada
To ZG dijeli već nekoliko godina.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
to je u redu..zasto ne pomoci obitelji sa troje djece..znate koliko su izracunali da samo ejdno djete kosta do kraja svog skolovanja uracunat fakultet...u eu...?..150 000 eura..prosjecno a koliko onda tek troje djece...u hrvatskoj je to nesto manje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jel vrijedi ako ja to napravim s tri ženke pa vi to meni isplatite za desetak mjeseci na ruke
2014-04-11
Meni šoldi vama djecaRayMabus wrote:Jel vrijedi ako ja to napravim s tri ženke pa vi to meni isplatite za desetak mjeseci na ruke
Čist račun duga ljubav
Hi hi hi
2014-04-11
odlično, porezni obveznici, i to je uglavnom ekipa mladih koji štede pare za stan, da bi mogli imati obitelj sutra, moraju financirati druge, što moožda i nije toliki problem, ali problem je šta djeca, ionako 20godina kasnije će biti u njemačkoj.
puno bi više napravili za natalitet, kada bi recimo ukinuli porez na nekretnine,(postoji već porez kada kupuješ) i smanjili prirez , i PDV na hranu itd..
puno bi više napravili za natalitet, kada bi recimo ukinuli porez na nekretnine,(postoji već porez kada kupuješ) i smanjili prirez , i PDV na hranu itd..
Guest- Guest
pa u biti najveci problem je pdv na hranu..hrana je u biti najskuplja...ali uvoznici traze svoje..i zbog njih ej toliki pdv na hranuPinochet wrote:odlično, porezni obveznici, i to je uglavnom ekipa mladih koji štede pare za stan, da bi mogli imati obitelj sutra, moraju financirati druge, što moožda i nije toliki problem, ali problem je šta djeca, ionako 20godina kasnije će biti u njemačkoj.
2015-09-08
Ukinut porez i prirez, automatski, na dohodak od nesamostalnog rada, jer to na kraju vratiš državi kroz veći neto plaćajući PDV u robi i uslugama.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
vuksadinare wrote:pa u biti najveci problem je pdv na hranu..hrana je u biti najskuplja...ali uvoznici traze svoje..i zbog njih ej toliki pdv na hranuPinochet wrote:odlično, porezni obveznici, i to je uglavnom ekipa mladih koji štede pare za stan, da bi mogli imati obitelj sutra, moraju financirati druge, što moožda i nije toliki problem, ali problem je šta djeca, ionako 20godina kasnije će biti u njemačkoj.
porez na hranu je toliki da se hrane uhljebi. i svi ostalih 300 poreza. RH najviše propada radi poreza, radi toga imamo manji natalitet i svi iseljavaju. ovdje jedino možeš preživjeti da zajebeš državu, ono
ako žele poboljšati RH i povećati broj Hrvata, državi je najbolje da ne pomaže.. da se samo makne sa puta.. dakle smanji broj uhljeba i poreza, neka Hrvati smognu kupiti stan i krov nad glavom i neka od plaće mogu pokriti sve što treba, i biti će dice
Guest- Guest
da bi se smanjio broj uhljeba treba otvoriti sto vise firmi...ali ne firmi di je placa 3000 kuna..jer onda badava..zasto bi se uhljeb rashljebio ako kao uhljeb prima 5000 kuna d apadne na 3000 kuna..nema dobiti...e kad bi u firmama placa bila bar 5000 i da ugovori nisu na tri mjeseca..vec minimum na godinu dana i da drugi ugovor bude za stalno naravno ako zadovolji druga pricaPinochet wrote:vuksadinare wrote:pa u biti najveci problem je pdv na hranu..hrana je u biti najskuplja...ali uvoznici traze svoje..i zbog njih ej toliki pdv na hranuPinochet wrote:odlično, porezni obveznici, i to je uglavnom ekipa mladih koji štede pare za stan, da bi mogli imati obitelj sutra, moraju financirati druge, što moožda i nije toliki problem, ali problem je šta djeca, ionako 20godina kasnije će biti u njemačkoj.
porez na hranu je toliki da se hrane uhljebi. i svi ostalih 300 poreza. RH najviše propada radi poreza, radi toga imamo manji natalitet i svi iseljavaju. ovdje jedino možeš preživjeti da zajebeš državu, ono
ako žele poboljšati RH i povećati broj Hrvata, državi je najbolje da ne pomaže.. da se samo makne sa puta.. dakle smanji broj uhljeba i poreza, neka Hrvati smognu kupiti stan i krov nad glavom i neka od plaće mogu pokriti sve što treba, i biti će dice
2015-09-08
Cijena kvadrata u Splitu je oho ho tako da ovih 55 tisuća kuna baš i ne igra puno
2014-04-11
Da ne pričam o usranom parkinguRayMabus wrote:Cijena kvadrata u Splitu je oho ho tako da ovih 55 tisuća kuna baš i ne igra puno
2014-04-11
vuksadinare wrote:da bi se smanjio broj uhljeba treba otvoriti sto vise firmi...ali ne firmi di je placa 3000 kuna..jer onda badava..zasto bi se uhljeb rashljebio ako kao uhljeb prima 5000 kuna d apadne na 3000 kuna..nema dobiti...e kad bi u firmama placa bila bar 5000 i da ugovori nisu na tri mjeseca..vec minimum na godinu dana i da drugi ugovor bude za stalno naravno ako zadovolji druga pricaPinochet wrote:vuksadinare wrote:pa u biti najveci problem je pdv na hranu..hrana je u biti najskuplja...ali uvoznici traze svoje..i zbog njih ej toliki pdv na hranuPinochet wrote:odlično, porezni obveznici, i to je uglavnom ekipa mladih koji štede pare za stan, da bi mogli imati obitelj sutra, moraju financirati druge, što moožda i nije toliki problem, ali problem je šta djeca, ionako 20godina kasnije će biti u njemačkoj.
ja sam imao opciju za otvorit firmu, . jednu što sam online lovu zaradio, sve to legalizirati i prijaviti
kada sam stavio na papir sve jebene moguće poreze i davanja što moran davati državi.. doslovno bi mi u prvom slučaju država uzela oko 60% zarade(ovako cijela lova ide meni ako znam zaobić iako je komplicirano i zahtjeva vremena, ali bolje nego da ti država uzme 60% para)..
mislim jebeš ti, ja zaradim lovu, i da nahranim sve parazite i HDZove bosansko-vlaške uhljebe, 500 000 branitelja , penziće sa nezarađenim socijalističkim penzijama, nebi mi ostajalo mjesečno niti 2500 kn..
ma daj kako da ne :D
niti zrna žita čardaku -
u normalnim zemljama otvoriš malu firmu u roku 48sati najkasnije, i plaćaš minimalne poreze, jer državi je u interesu da si zaposlen, i da se lova vrti.. u čardaku , ajme majko
neka druge budale otvaraju firme
Guest- Guest
pa nasim poduzetnicima da sve smanjis nikad dosta..opet bi vecina malo placala radnike..jer..'nece ostati onda dovoljno za vlastite potrebe,potrebe zene.potrebe djece'..treba svatko u stali imati svoj auto,svoj stan,svoju vilu na moru...cisto se radi o pohlepnom mentalitetu..cast izuzecima i mahom su ti vani radili..Pinochet wrote:vuksadinare wrote:da bi se smanjio broj uhljeba treba otvoriti sto vise firmi...ali ne firmi di je placa 3000 kuna..jer onda badava..zasto bi se uhljeb rashljebio ako kao uhljeb prima 5000 kuna d apadne na 3000 kuna..nema dobiti...e kad bi u firmama placa bila bar 5000 i da ugovori nisu na tri mjeseca..vec minimum na godinu dana i da drugi ugovor bude za stalno naravno ako zadovolji druga pricaPinochet wrote:vuksadinare wrote:pa u biti najveci problem je pdv na hranu..hrana je u biti najskuplja...ali uvoznici traze svoje..i zbog njih ej toliki pdv na hranuPinochet wrote:odlično, porezni obveznici, i to je uglavnom ekipa mladih koji štede pare za stan, da bi mogli imati obitelj sutra, moraju financirati druge, što moožda i nije toliki problem, ali problem je šta djeca, ionako 20godina kasnije će biti u njemačkoj.
ja sam imao opciju za otvorit firmu, . jednu što sam online lovu zaradio, sve to legalizirati i prijaviti
kada sam stavio na papir sve jebene moguće poreze i davanja što moran davati državi.. doslovno bi mi u prvom slučaju država uzela oko 60% zarade(ovako cijela lova ide meni ako znam zaobić iako je komplicirano i zahtjeva vremena, ali bolje nego da ti država uzme 60% para)..
mislim jebeš ti, ja zaradim lovu, i da nahranim sve parazite i HDZove bosansko-vlaške uhljebe, 500 000 branitelja , penziće sa nezarađenim socijalističkim penzijama, nebi mi ostajalo mjesečno niti 2500 kn..
niti zrna žita čardaku -
u normalnim zemljama otvoriš malu firmu u roku 48sati najkasnije, i plaćaš minimalne poreze, jer državi je u interesu da si zaposlen, i da se lova vrti.. u čardaku , ajme majko
2015-09-08
..ah treba ostati i za ljubavnice..a nsita do toga ako ces radnicima dati dobru placu
2015-09-08
Pa uglavnom se i svodi na to, Split sa svojih 180 tisuća registriranih stanovnika od kojih je dobar dio penzionera i pedesetogodišnjaka, sa skupom kvadraturom, nedostatkom parkinga ovim samo to i radi tj slab učinak na podizanje nataliteta općenitovuksadinare wrote:to je u redu..zasto ne pomoci obitelji sa troje djece..znate koliko su izracunali da samo ejdno djete kosta do kraja svog skolovanja uracunat fakultet...u eu...?..150 000 eura..prosjecno a koliko onda tek troje djece...u hrvatskoj je to nesto manje
2014-04-11
vuksadinare wrote:pa nasim poduzetnicima da sve smanjis nikad dosta..opet bi vecina malo placala radnike..jer..'nece ostati onda dovoljno za vlastite potrebe,potrebe zene.potrebe djece'..treba svatko u stali imati svoj auto,svoj stan,svoju vilu na moru...cisto se radi o pohlepnom mentalitetu..cast izuzecima i mahom su ti vani radili..Pinochet wrote:vuksadinare wrote:da bi se smanjio broj uhljeba treba otvoriti sto vise firmi...ali ne firmi di je placa 3000 kuna..jer onda badava..zasto bi se uhljeb rashljebio ako kao uhljeb prima 5000 kuna d apadne na 3000 kuna..nema dobiti...e kad bi u firmama placa bila bar 5000 i da ugovori nisu na tri mjeseca..vec minimum na godinu dana i da drugi ugovor bude za stalno naravno ako zadovolji druga pricaPinochet wrote:vuksadinare wrote:
pa u biti najveci problem je pdv na hranu..hrana je u biti najskuplja...ali uvoznici traze svoje..i zbog njih ej toliki pdv na hranu
niti zrna žita čardaku -
gle ja osobno nevolim naše poduzetnike, to je gamad kakve nema. gamad kolika i je država.
međutim, evo došao u ST, bio sam sezonac više od dva miseca, radio jedan solidno plaćeni posao. doslovno gazda me poštiva i odlično plaća, iako je pohlepan za parama, (smisao života mu je trčanje za lovom) ali me dobro plaća , doslovno jer nije mogao naći radnika u toj branši na tom području u sri zone.. a meni odlično bilo, za dobiti iskustvo u tom sektoru, iduće godine pucam na veću lovu i gledam napredovat..
naravno on meni, da mogu doć i iduće godine već od 1.4, ali ne baš, jer planira "se bolje pripremit i manje plaćati radnike" :) haha, pa će mu opet falit radnika u sri ljeta i plaćat će kao mene početnika ko suvo zlato.. ali dobro
Guest- Guest
A tko da otvara firme?vuksadinare wrote:da bi se smanjio broj uhljeba treba otvoriti sto vise firmi...ali ne firmi di je placa 3000 kuna..jer onda badava..zasto bi se uhljeb rashljebio ako kao uhljeb prima 5000 kuna d apadne na 3000 kuna..nema dobiti...e kad bi u firmama placa bila bar 5000 i da ugovori nisu na tri mjeseca..vec minimum na godinu dana i da drugi ugovor bude za stalno naravno ako zadovolji druga pricaPinochet wrote:vuksadinare wrote:pa u biti najveci problem je pdv na hranu..hrana je u biti najskuplja...ali uvoznici traze svoje..i zbog njih ej toliki pdv na hranuPinochet wrote:odlično, porezni obveznici, i to je uglavnom ekipa mladih koji štede pare za stan, da bi mogli imati obitelj sutra, moraju financirati druge, što moožda i nije toliki problem, ali problem je šta djeca, ionako 20godina kasnije će biti u njemačkoj.
Uhljebe treba prorijediti a ne im davati veću plaću.
Veliš prešao bi ti kod prvatnika za 5000 kn i još da pod radnim vremenom tipkaš na forumu.
Trinity-
2014-04-17
vuk-uhljeb wrote:pa nasim poduzetnicima da sve smanjis nikad dosta..opet bi vecina malo placala radnike..jer..'nece ostati onda dovoljno za vlastite potrebe,potrebe zene.potrebe djece'..treba svatko u stali imati svoj auto,svoj stan,svoju vilu na moru...cisto se radi o pohlepnom mentalitetu..cast izuzecima i mahom su ti vani radili..
Čisto se radi o socijalističkom, antikapitalističkom i antipoduzetničkom mentalitetu.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:vuk-uhljeb wrote:pa nasim poduzetnicima da sve smanjis nikad dosta..opet bi vecina malo placala radnike..jer..'nece ostati onda dovoljno za vlastite potrebe,potrebe zene.potrebe djece'..treba svatko u stali imati svoj auto,svoj stan,svoju vilu na moru...cisto se radi o pohlepnom mentalitetu..cast izuzecima i mahom su ti vani radili..
Čisto se radi o socijalističkom, antikapitalističkom i antipoduzetničkom mentalitetu.
nešto poput tvoga
ušla si u sektor u kojem je velika kompeticija, velika ponuda, a mala potražnja
pa su ti za loše rezultate krivi svi ostali, jer tvoje ideje ne mogu biti krive
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» 400 tisuća kuna plus PDV
» Svi mještani od tajanstvenog dobročinitelja dobili 500 kuna božićnice
» Rimac Automobili dobili 62 milijuna kuna državnih poticaja
» Za stanarine zastupnika plaćamo 195 tisuća kuna
» 400 tisuća kuna plus PDV