Todorić je u zadnji čas iz Agrokora izvukao 100 milijuna eura
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Todorić je u zadnji čas iz Agrokora izvukao 100 milijuna eura
...ajde lipi moj..marendaj i opusti se....ne brini ti brigu o meni ima ko ce..aben wrote:vuksadinare wrote:stari ima sti problema?..ponudio sam ti se da pomognem..ko sto me je pinoce lijepo zamolio....javi mi se na pp...pa cemo vidjeti..aben wrote:vili, roditi poj, vuk te zapričava ali njemu satnica gre
a nihilius te lipo broni neki dun da nisi uhljeb ni čardak, a ti ga deset minuti nakon toga iznapada...ako tako nudiš pomoć, e pa ja...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Todorić izvukao 100 milijuna € na ime dividendi. Strašno Pa to je kikiriki i ono legalno. Kaj ne pišu o lovu koju je opral skupa sa HDZom? To je pljačka i to je izgeneriralo gubitke i navuklo Ruse Hrvatima na vrat.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
nacional, uvijek spreman za širenje dezinformacija i potporu dragom andreju
Naravno da je green light moral doć s vrha vlasti da se uopće itko drzne nekaj kritički pisati o Gazdi Hrvatske, ali to ne negira činjenicu da se HR pljačkala kroz kancerogeni koncern uz blagoslov HDZ-a.marcellus wrote:nacional, uvijek spreman za širenje dezinformacija i potporu dragom andreju
2017-03-21
Ja sam glup, ružan i skroz nesposoban.
crvenkasti-
2014-04-17
To se može i kraće sažet, K+ určinacrvenkasti wrote:Ja sam glup, ružan i skroz nesposoban.
2017-03-21
todoric je uglavnom picka...izabran je politicki za glavnog tajkuna jer jednsotavno njegov otac je imao brdo veza i vezica i on ej samo uskocio...i dragovoljno pristao da bude drzavni tajkun...uglavnom ponajvise zbog ega i do tad mahom lagodnog zivota sposbnost je bila u drugom planu..a on se sad hoce izvlaciti da je bio na sve prisiljen i zapravo on nije niti zelio biti tajkun..kao da mu ej netko stavio pistolj u cube i rekao 'bices drzavni tajkun'...todoric je mogao po tom principu funkcionirati tamo do 2005,2006 dok s enije otvorilo trziste...i usla konkurencija i od tada je poceo padati...jer drzava ga vise nije mogla obilno pokrivati i darivati...i pocelo je zaduzivanje u stranim bankama jer toda 'sposobni' nije mogao vlastitim 'umom' namaci novca dovoljno za njegov ego...Eva_ wrote:Todorić izvukao 100 milijuna € na ime dividendi. Strašno Pa to je kikiriki i ono legalno. Kaj ne pišu o lovu koju je opral skupa sa HDZom? To je pljačka i to je izgeneriralo gubitke i navuklo Ruse Hrvatima na vrat.
2015-09-08
Todorić je prije svega bio bankomat HDZ-a kroz akvizicije državnih kompanija do zapošljavanja žena, muževa, djece, ljubavnica i rodbine političara. Njegov ego se zadovoljavao u salonu Neno i starom dedi to je plafon.
2017-03-21
..da...ali problem je sto toda oce prodat pricu da on to nije htio iliti ej bio prisiljen na to...a da je on u stavri htio biti nesto drugo...to je na razini ili ispod razine pubertetlije...ili ponavljanje..'obecali su mi'...u biti todu je najvise zajebalo kad smo postali kandidati za ulazak u eu i sam ulazak...jer su se pravila i zakoni morali prilagođavati standardima eu i tu se nije uklapao todoric jer je na velika vrata usla konkurencija poglavito konzumu...i normalno vise drzava nije smjela financirati privatne firme bar ne javno i u vecim kolicinima...Eva_ wrote:Todorić je prije svega bio bankomat HDZ-a kroz akvizicije državnih kompanija do zapošljavanja žena, muževa, djece, ljubavnica i rodbine političara. Njegov ego se zadovoljavao u salonu Neno i starom dedi to je plafon.
2015-09-08
Nevažna je priča za laku noć kad je činjenica da je Agrokor proizvod hrvatskih političara. Bez blagoslova politike Agrokor bi bil nemoguć i nikad se ne bi stvorio.
2017-03-21
Ja se nadam da je i više. Njegova firma.
Trinity-
2014-04-17
Jel tebi plaćaju sve šta su obećali? :)vuksadinare wrote:todoric cime se konstantno povodio je ono 'meni obecano..'...dakle lik je funkcionirao na bazi obecanja a ne na bazi rada i vlastitog uma...e jbg sad place da on to nije kao sve zelio nego je morao pristat zbog 'obecanja'.
Trinity-
2014-04-17
njegova firma na našim leđimaTriny wrote:Ja se nadam da je i više. Njegova firma.
vili40-
2015-08-02
To treba zahvaliti Lexu.vili40 wrote:njegova firma na našim leđimaTriny wrote:Ja se nadam da je i više. Njegova firma.
Trinity-
2014-04-17
naravno,ja sam zato do groba zahvalan našim političarima što nas redovito izvlače iz govana.Triny wrote:To treba zahvaliti Lexu.vili40 wrote:njegova firma na našim leđimaTriny wrote:Ja se nadam da je i više. Njegova firma.
vili40-
2015-08-02
izvukao je 100 miljuna i poklonio ju Hrvatskoj. Kad je shvatio da bi mogao malo do Remetinca počeo se baviti blogovima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
100 milijuna...?? dovoljno za koliko...8-9 generacija buducih Todorica...
Kad pomilim da su Kohl-a skoro ubajbocili za 1 milijun Ojra..i to ne direktnog lopovluka,nego donacije bez pokrica...
Kad pomilim da su Kohl-a skoro ubajbocili za 1 milijun Ojra..i to ne direktnog lopovluka,nego donacije bez pokrica...
Guest- Guest
Todorića treba objesiti na prvo drvo, a najvjerojatnije i njegove pajdaše.
Nema se tu što filozofirati.
Nema se tu što filozofirati.
heroj a ne lopov
svi smo mi Gazda Todo
:D
svi smo mi Gazda Todo
:D
Guest- Guest
ero ero, kakvo vjesanje, kad bi bili pravedni pol hrvatske bi visjelo :D
» SIN GENERALA KRULJCA IZBJEGAO ZATVOR! Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura, ali izvukao se samo radom za opće dobro
» Nacional: Todorić je lažirao poslovne knjige za 2 milijarde eura
» Zašto bih vratio 5 milijuna eura?
» Ledo prodan Britancima za 615 milijuna eura
» SIN GENERALA KRULJCA IZBJEGAO ZATVOR! Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura, ali izvukao se samo radom za opće dobro
» Nacional: Todorić je lažirao poslovne knjige za 2 milijarde eura
» Zašto bih vratio 5 milijuna eura?
» Ledo prodan Britancima za 615 milijuna eura
Page 2 of 7