Odbačena tužba Srba protiv Hrvatske:nismo sljednici NDH-a
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Odbačena tužba Srba protiv Hrvatske:nismo sljednici NDH-a
Ovaj se ustasa popiski na tebe, tako je cinio i cinit ce.Ringo10 wrote:Vrhunac ustaškog intelektualizmadijagram wrote:Naravno, mi smo zdravi lijepi i pametni.Ringo10 wrote:Glavno da vi neoustaše niste bolesni ... vi ste vrlo zdravi.dijagram wrote:Tip je teski bolesnik.cassanowa wrote:
Strašno!...Mene je strah.
Tako jako brine o stanju u drzavi u kojoj niti je zivio niti zivi:)
Jebate al svasta i dodje na ovaj forum.
Teska patologija press.
Mi smo zakon:)
Idi se lijeciti konju blesavi.
Koga ovdje boli kurac sto neki seljak iz alijine mahale misli o Hrvatskoj.
Zar ti to nije jasno?
Ovaj ustasa je zakon
Ajd sad radi nesto korisno, il popij tabletice.
Ne brini vise za nas,mi cemo nekako sami i bez tvoje brige:)
dijagram- Posts : 18938
2015-08-09
Vi neoustaše me uvijek iznova zadivite. KAd god mislim da ne možete biti gluplji uvijek me iznova demantirate.cassanowa wrote:Šta se buniš?!...pa sami ste to izmislili ...Mi znamo da nacionalnost jugosloven u biti ne postoji.Ringo10 wrote:Jugoslav ... pa prišivati to JUGOSLAV je vaš ustaški intelektualni domet. Vi drugo i ne znate.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Znam da hoćete, za 30 godina Hrvatske će biti a Hrvata neće.dijagram wrote:Ovaj se ustasa popiski na tebe, tako je cinio i cinit ce.Ringo10 wrote:Vrhunac ustaškog intelektualizmadijagram wrote:Naravno, mi smo zdravi lijepi i pametni.Ringo10 wrote:Glavno da vi neoustaše niste bolesni ... vi ste vrlo zdravi.dijagram wrote:
Tip je teski bolesnik.
Tako jako brine o stanju u drzavi u kojoj niti je zivio niti zivi:)
Jebate al svasta i dodje na ovaj forum.
Teska patologija press.
Mi smo zakon:)
Idi se lijeciti konju blesavi.
Koga ovdje boli kurac sto neki seljak iz alijine mahale misli o Hrvatskoj.
Zar ti to nije jasno?
Ovaj ustasa je zakon
Ajd sad radi nesto korisno, il popij tabletice.
Ne brini vise za nas,mi cemo nekako sami i bez tvoje brige:)
2015-09-24
Zar Sud nije rekao da nema Ustaša
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Labave osobnosti poput tebe i nije teško demantirati...S titom ste izgubili samopouzdanjeRingo10 wrote:Vi neoustaše me uvijek iznova zadivite. KAd god mislim da ne možete biti gluplji uvijek me iznova demantirate.
Guest- Guest
Nema, kao što nema ni vas četnika.Serbinho-3 wrote:Zar Sud nije rekao da nema Ustaša
2015-09-24
Ništa ja osobno nisam izgubio.cassanowa wrote:Labave osobnosti poput tebe i nije teško demantirati...S titom ste izgubili samopouzdanjeRingo10 wrote:Vi neoustaše me uvijek iznova zadivite. KAd god mislim da ne možete biti gluplji uvijek me iznova demantirate.
Vi ste s odlaskom Tiite izgubili sve. Usporedi sve moguće parametre u bilo kome domenu za vrijeme Tita i poslije njega. Ali pošteno i iskreno.
Pa ćeš vidjeti gdje ste i šta ste. I na čemu ste.
Govorim o Hrvatskoj ostali me ovdje ne zanimaju.
Ah da, Tudjman jedno vrijeme jeste držao vodu i pokušao graditi pravu državu, ali je njegovo trajalo kratko i bilo uglavnom usmjereno na obranu i oslobadjan je zemlje.
2015-09-24
Znam na čemu smo...Imamo državu protiv koje se Tito borio (a Sava ne teče uzvodno, gle čuda)...A ti si pretpostavljam na nekim medikamentima, koji ti stvaraju priviđenja neprijatelja na savkom koraku...pa postaješ običan potkopavač nacionalnih interesa...Srećom takvih je sve manje i manje...Zato se non-stop i zgrožavaš, jadan...Ringo10 wrote:Ništa ja osobno nisam izgubio.
Vi ste s odlaskom Tiite izgubili sve. Usporedi sve moguće parametre u bilo kome domenu za vrijeme Tita i poslije njega. Ali pošteno i iskreno.
Guest- Guest
Vjeruj ti u šta hoćeš i da je JBT izjavio ovo ili ono. Vjeruj i u jednoroge i krilate konje,u demone i vještice. Tvoje pravo.cassanowa wrote:Znam na čemu smo...Imamo državu protiv koje se Tito borio (a Sava ne teče uzvodno, gle čuda)...A ti si pretpostavljam na nekim medikamentima, koji ti stvaraju priviđenja neprijatelja na savkom koraku...pa postaješ običan potkopavač nacionalnih interesa...Srećom takvih je sve manje i manje...Zato se non-stop i zgrožavaš, jadan...Ringo10 wrote:Ništa ja osobno nisam izgubio.
A ko potkopava interese, pa ja sigurno ne ...lako ti je ustanoviti ko potkopava interese Hrvatske. Dovoljno je ići za zvukom grmlajvine kad se RVATINE udaraju u grudi RVATSKE.
Uostalom EU će vam naseliti pedeset tisuća arapskih i afričkih domoljuba po Slavoniji.
Za početak. Valja naseltii područja poharana domoljubnom pošasti.
Last edited by Ringo10 on 30/9/2017, 19:20; edited 1 time in total
2015-09-24
Ti bi pod hitno trebao pronači svog fašistu, pa da se s njim zajebavaš...A prodavati ovdje maglu ti nema smisla...Postaješ dosadan.Ringo10 wrote:Vjeruj ti u šta hoćeš i da je JBT izjavio ovo ili ono. Vjeruj i u jednoroge i krilate konje,u demone i vještice. Tvoje pravo.
A ko potkopava interese, pa ja sigurno ne ...lako ti je ustanoviti ko potkopava interese Hrvatske. Dovoljno je ići za zvukom grmlajvine kad se RVATINE udaraju u grudi RVATSKE.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Ti bi pod hitno trebao pronači svog fašistu, pa da se s njim zajebavaš...A prodavati ovdje maglu ti nema smisla...Postaješ dosadan.Ringo10 wrote:Vjeruj ti u šta hoćeš i da je JBT izjavio ovo ili ono. Vjeruj i u jednoroge i krilate konje,u demone i vještice. Tvoje pravo.
Misliš hrvatskog fašistu ... koji će mi on kurac, kad će svi Hrvati izumrijeti bez obzira na ideološko opredjeljenje.
2015-09-24
Nema veze kojega...Bitno je da nađeš neku zanimaciju. Dobro je za zdravlje.Ringo10 wrote:Misliš hrvatskog fašistu ... koji će mi on kurac, kad će svi Hrvati izumrijeti bez obzira na ideološko opredjeljenje.
Guest- Guest
ta tuzba protiv hr je ustvari pokrenuta da anulira tuzbu hr protiv srbije i to joj je glavna svrha i po tom pitanju je bila uspjesna.kad se s nekim sudis uvjek trazis vise nego sto smatras da ti treba i sto mozes dobiti i znas unaprijed da to neces dobiti ali trazis svejedno i na kraju dobijes ono sto ocekujes
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
U je o-kej!Stribor wrote:Regoč wrote:Još jedna za Pižona.
Ča je ovo? Niki ''gay U''?
Kurac zna posal za koji je predviđen, a ova je poučavala djecu. Kako, vidimo i iz priloženoga!Stribor wrote:Regoč wrote:Kakve sveze ima prva biela kockica (zapravo četvorina, al ajd)?Sora wrote:Kak sad NISMO SLJEDNICI NDH KAD TREBA PLATITI ?
A sta kuna?
A sta prva bijela kockica ?
A sta ZDS
LIJEPO JE BIT USTASA JEL DOK PLACA domaća raja
Kad se sjete oni vani, pokrij se po usima i suti
Jugofašistička fukara ne razumi razliku med geometrijski teli i liki a kamoli ništo složenije. Glupa kot kurac. Iako je to zaprav uvrida kurcu.
Ringo10 wrote:A ča će glupi retardirani ustaša i razumit.Stribor wrote:jastreb wrote:Čardaklije,Derivati,Čardakote,Desančari,itd...Stribor wrote:jastreb wrote:Hahahaha...pa za naše Nadhrvate je ovo neuspjeh.
Nadhrvati??
Niti jednu rič te nisam razumil. Ča je to?
Ustaški IQ apsolutna NULA.
Gdo je ustaša? Ja? Pa ti si kretard.
Stribor-
2015-09-22
Da si pratil Pizdonovu kuknjavu, razumjel bi. Ovako, skači s klokani, to je najvišje što ćeš dosegnuti.Ringo10 wrote:A ovo bi bio kao vrhunac ustaške inteligencije.Regoč wrote:Još jedna za Pižona.
MA pravno je to tako.My Brother Billo wrote:ta tuzba protiv hr je ustvari pokrenuta da anulira tuzbu hr protiv srbije i to joj je glavna svrha i po tom pitanju je bila uspjesna.kad se s nekim sudis uvjek trazis vise nego sto smatras da ti treba i sto mozes dobiti i znas unaprijed da to neces dobiti ali trazis svejedno i na kraju dobijes ono sto ocekujes
Ali ovdje niej rasprava o pravnoj dimenziji nego o moralnoj.
Prvo odričeš se svakog spomena na NOP i sve one koji ga personificiraju a njegovog vodju osudiš kao oličenje ZLA, odbaciš taj pokret u svim njegovim segmentima, porušiš spomenike i sve što podsjeća na to.
S druge strane emocionalno se potpuno poistovjetiš sa gubitničkom stranom, nad njom žališ, suzte roniš, njenu propast emopivno doživljavaš kao opću nacionalnu tragediju, komemoriraš njenu propast, nad njom plačeš, nad njom lamentiraš ...
A kad dođu tužbe i optužbe kao logična posljedica toga ne samo sa srpske strane e onda počinje licemjerno prenemaganje i izdrkavanje, pravno pozivanje na omrznuti i odbačeni NOP i pravno negiranje veze sa neprežaljenom NDH, pozivanje na AVNOJ i ZAVNOH, Hrvata kao antifašisitičkog vođu i slična sranja.
I dokle više to neiskreno, lažljivo izmotavanje.
2015-09-24
Da se uvedu ovlasti, prvi bi se prijavil u ustašku vojnicu. Bosanac je to, guzica na prvom mjestu.kaja wrote:E pa sad jbg... da bas kažemo hoćemo onda bi prihvatili posljedice ali i ovlasti. Dakle tebe bi objesili na Zrinjevcu da visiš jedno 10 dana kad udes u RH.Ringo10 wrote:
Da platimo dakako, hoćete biti ustaše, pa onda preuzmite i posljedice i odgovornost ... pičke ustaske.
Prema tome bolje ovako, ovisno o temi, jesmo, nismo, mozda smo.
Tako smo nedavno doznali da Sora mrzi Tuđmana jer nije Hrvatsku raširil do Drine.kaja wrote:Nismo, ustase su muslimani.govinda wrote:pa de sad se odlucite, jeste li ili niste ustase?
Sarajevom kamioni bruje,govinda wrote:Jok ba, mi smo oni sto se zalijecu kamionima..nista ne znas...kaja wrote:Nismo, ustase su muslimani.govinda wrote:pa de sad se odlucite, jeste li ili niste ustase?
to su muje Francetića Jure.
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ma ko ti je ukro identitet pizda ti materina lažljiva???
» Pokrenuta Tužba Protiv Državnog Rizničara Republike Hrvatske
» Europski sud za ljudska prava odbio tužbu Srba protiv Hrvatske!Bijesni Srbi odlučili tužiti-suce
» Odbačena optužnica protiv Luke Modrića!
» Odbačena kaznena prijava protiv Dežulovića
» Pokrenuta Tužba Protiv Državnog Rizničara Republike Hrvatske
» Europski sud za ljudska prava odbio tužbu Srba protiv Hrvatske!Bijesni Srbi odlučili tužiti-suce
» Odbačena optužnica protiv Luke Modrića!
» Odbačena kaznena prijava protiv Dežulovića
Page 6 of 9