Keln-Crvena zvezda 0:1
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Keln-Crvena zvezda 0:1
Treba zabraniti ulazak na utakmice ljudima, koji imaju srcane probleme.
Ovakve vesti nisu prijatne.
Neka mu je laka zemlja.
Ovakve vesti nisu prijatne.
Neka mu je laka zemlja.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Zvezda posle 25 godina na prolece u Evropi.
Cekamo zreb.
Cekamo zreb.
2014-08-25
http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2917867-znaju-se-svi-potencijalni-rivali-zvezde-i-partizana-u-116-finala-atletiko-milan-lacio
2014-08-25
https://www.instagram.com/p/BcbAKZFgBFg/
2014-08-25
Rekli smo mu da ne ide na utakmicu. Nije nas poslušao, otišao je na zapad, pozlilo mu je. Naši anesteziolozi su pokušali da mu pomognu, dali smo mu adrenalin, za tri minuta smo ga prevezli u Urgentni centar, ali je bilo kasno, kažu lekari
Muškarac iz Stare Pazove star oko 60 godina preminuo je nakon što mu je pozlilo na stadionu. Uprkos brzoj reakciji lekara iz klinike Anlave, koji su ga prevezli u Urgentni centar za tri minuta, on je preminuo u 22.10.
Njemu je po rečima doktora Slobodana Ivanovića, vlasnika klinike Anlave, pozlilo i pre utakmice ispred stadiona. Lekari su mu tada pomogli i savetovali da ne ide na utakmicu usled njegovog stanja i povišenog rizika zbog stresa.
Nije ih poslušao, želeo je da bude svedok stvaranja Zvezdine istorije i njenog plasmana u evropsko proleće posle 25 godina. Poslednji put kada je to doživeo imao je 35 godina.
Nažalost, nije dočekao da slavi sa ostalim navijačima i voljenim klubom.
Na ulasku u stadion je pao i naša ekipa je čoveka od oko 60 godina savetovala da ne ide na utakmicu. Nije nas poslušao, otišao je na zapad, pozlilo mu je. Naši anesteziolozi su pokušali da mu pomognu, dali smo mu adrenalin, za tri minuta smo ga prevezli u Urgentni centar, ali je bilo kasno. Preminuo je u 22.10. Najverovatnije se radi o srcu. Ovo vreme je loše za takve pacijente, a i stres je bio veliki - istakao je doktor Slobodan Ivanović, vlasnik klinike Anlave.
Crvena zvezda je golom Srnića obezbedila 2. mesto na tabeli grupe H i tako je obezbedila prolazak grupe i nokaut fazu. Narednog protivnika dobiće posle žreba, koji je na programu u ponedeljak 11. decembra.
nejgovo ima treba upisati u istorijat f.c. c.zvezda
Guest- Guest
Mi nismo imali sreće.
Što bi rekao Šeki Turković"Tako si mi blizu,a tako daleko".
No glavno da nismo ukaljali obraz kao što to u LP redovito čini Dinamo,koji je ondje služio kao kanta.
Što bi rekao Šeki Turković"Tako si mi blizu,a tako daleko".
No glavno da nismo ukaljali obraz kao što to u LP redovito čini Dinamo,koji je ondje služio kao kanta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mislim da smo jedini klub sa ex Yu prostora koji je skalp uzeo i Realu i Milanu.
2014-04-22
ne znam za milano, ali zvezda je pobedila realjastreb wrote:Mislim da smo jedini klub sa ex Yu prostora koji je skalp uzeo i Realu i Milanu.
i to ne jednom
Guest- Guest
Koliko ja pamtim jednom. Tamo 1988. Igrali su Boro Cvetković,Piksi,Bračun,a Stojanović je obranio penal Hugi Sančezu. No u revanšu su bili slabi.pizzon wrote:ne znam za milano, ali zvezda je pobedila realjastreb wrote:Mislim da smo jedini klub sa ex Yu prostora koji je skalp uzeo i Realu i Milanu.
i to ne jednom
Da nije bilo one magluštine,koja je prekinula utakmicu uzeli bi i Milanu.
2014-04-22
Izgleda i ovaj Krajisnik.
https://www.instagram.com/p/Bcb-CPiAHBm/
https://www.instagram.com/p/Bcb-CPiAHBm/
2014-08-25
Dobar golman, posle dugog niza godina sa kantama za napucavanje, koji su u dobrom slucaju i uticali na eliminacije.
2014-08-25
jastreb wrote:Koliko ja pamtim jednom. Tamo 1988. Igrali su Boro Cvetković,Piksi,Bračun,a Stojanović je obranio penal Hugi Sančezu. No u revanšu su bili slabi.pizzon wrote:ne znam za milano, ali zvezda je pobedila realjastreb wrote:Mislim da smo jedini klub sa ex Yu prostora koji je skalp uzeo i Realu i Milanu.
i to ne jednom
ja znam za 2x 75 i 88
2 :0
4 : 2
Guest- Guest
E,to 75.bijah još bebica.pizzon wrote:jastreb wrote:Koliko ja pamtim jednom. Tamo 1988. Igrali su Boro Cvetković,Piksi,Bračun,a Stojanović je obranio penal Hugi Sančezu. No u revanšu su bili slabi.pizzon wrote:ne znam za milano, ali zvezda je pobedila realjastreb wrote:Mislim da smo jedini klub sa ex Yu prostora koji je skalp uzeo i Realu i Milanu.
i to ne jednom
ja znam za 2x 75 i 88
2 :0
4 : 2
Rijeka je razbila Real u antologijskoj utakmici na Kantridi 3:1.
Stadion Kantrida (Rijeka), 24-10-1984 (18:00 h).
Sudac: Keith Hackett (ENG).
NK Rijeka:
Mauro Ravnich; Nebojša Malbaša (Nikica Milenković 64”), Boris Tičić, Srećko Juričić, Miloš Hrstić; Borče Sredojević, Nenad Gračan (Davor Radmanović 17”), Adriano Fegic; Dragan Stevanović, Danko Matrljan, Damir Desnica
Real Madrid CF:
Miguel Ángel González; Miguel Porlan “Chendo”, Uli Stielike, Alfonso Fraile, José Antonio Camacho; Isidoro San José, Manolo Sanchis, Ricardo Gallego (Rafael Martín Vázquez 64”), Juan Lozano; Francisco Pineda (Isidro Díaz 74”), Emilio Butragueño.
Strijelci: 1-0 (Fegic 39”); 2-0 (Matrljan 40”); 3-0 (Fegic 58”); 3-1 (Isidro 81”).
2014-04-22
Ti su igrali i protiv nas, Chendo, Galjego, Kamacho, Sancis, Vaskez, Butragenjo...
2014-08-25
- Code:
Halo , IDOTI iz Srboslavije - koga uopće briga neki vaš događaj koji je bitan samo za vas - gonite se u MP3 - što bi nas zanimalo što se kod vas četnika događa
Hajde odite " SRČITE PESAK " - a nas Hrvate se ostavite za dobrobit i vas i nas - ODJEBITE !!
PLJUC !!
Last edited by redder4 on Fri 8 Dec - 9:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
redder4 wrote:- što na hrvatskom forumu neki srpski IDIOTI uopće pokušavaju nešto prezentirati - nije vam jasno do sada da mi Hrvati vas ČETNIKE uopće ne trebamo i da bez vas sasvim dobro živimo i funkcioniramo !
- Code:
Halo , IDOTI iz Srboslavije - koga uopće briga neki vaš događaj koji je bitan samo za vas - gonite se u MP3 - što bi nas zanimalo što se kod vas četnika događa
Hajde odite " SRČITE PESAK " - a nas Hrvata se ostavite za dobrobit i vas i nas - ODJEBITE !!
PLJUC !!
Ja ću svaki put prebaciti na drugi program, pa nek vide, gadovi četnički!
crvenkasti-
2014-04-17
Mi istinski ljubitelji nogometa uvijek ćemo se rado prisjećati nekadašnjih sjajnih trenutaka YU nogometa/fudbala.redder4 wrote:- što na hrvatskom forumu neki srpski IDIOTI uopće pokušavaju nešto prezentirati - nije vam jasno do sada da mi Hrvati vas ČETNIKE uopće ne trebamo i da bez vas sasvim dobro živimo i funkcioniramo !
- Code:
Hajde odite " SRČITE PESAK " - a nas Hrvate se ostavite za dobrobit i vas i nas - ODJEBITE !!
PLJUC !!
Ako ti ne paše,onda odi u Srbiju.
2014-04-22
Ovde se covek malo odmori od politike, dok ne uleti neki padobranac.
2014-08-25
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Crvena Zvezda: Barselona
» Crvena Zvezda povukla broj 11
» Crvena Zvezda: Shakhtar TV Prenos
» Fk Crvena Zvezda: AC Milan TV prenos
» AC.Milan:FK Crvena Zvezda TV Prenos
» Crvena Zvezda povukla broj 11
» Crvena Zvezda: Shakhtar TV Prenos
» Fk Crvena Zvezda: AC Milan TV prenos