WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 30
Page 25 of 30 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30
Re: WAWRINKA
da vidimo tih top 20 zadnji meč sa zverevom, thiemom i nadalom na šljaci poraz. ove godine izgubio od nadala i thiema. prošle godine ga thiem nalupao na rg. nadal - đoković rg 6-1. nolo favorit nema nikih problema u karijeri osvojio jednom a ovaj 10. bože kakve provale gluposti da ne znam o kome se radi ne bi vjerovao da je moguće napisat takve glupostiSerbia Strong wrote:Nikada me nisu ni brinuli Novakovi protivnici iz prvih 20 na ATP listi. To su sve njegove stare mušterije, uključujući i GOATa i onog GOATa na šljaci. Uvek su me brinuli ovi koji sa Novakom nikada nisu igrali jer igraju kao da im život zavisi od toga.
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
bafalo wrote:otvorio mu se ždrijeb sve klošari do polufinala cecchinato u četvrtini lol naravno sada kad odgovara nema srba sa svojim teorijama uroteriver_jude wrote:Izgleda da je Đokica počel potajno žderat meso.
jbg, kada je no1e bio br.1, u naredne runde su prolazili samo najbolji.
kada je klošar iz bazela br.1 br. 4 ispadne u 3. kolu, a br. 2 3 kola zaredom igra 5 setova protiv klošara...
Guest- Guest
psihička nestabilnost tu je i naš čilkan majstor. fognini je rađen za zemlju ali čilić je bolji igrač. odlučuje tko bude manja mentalna sirotinjamuckodjubre wrote:fođinjija sam jedno gledao kontra nadala na zemlji taj kad povileni zna biti jako opasana...ali zna biti i psihički labilan
svakako. rog nakon operacije leđa u trispetoj prvi turnir odradi nishikorija, wawrinku i nadala u pet setova a i melzer i onaj volej majstor šta je prebio čmaraja su igrali kao blesavi. najipresivniji slam malom novaku treba pola godine klošarenja da se zagrije na nekakav normalan nivo i sreća u ždrijebu da se dokopa druge sedmice. sve rečenoSerbia Strong wrote:bafalo wrote:otvorio mu se ždrijeb sve klošari do polufinala cecchinato u četvrtini lol naravno sada kad odgovara nema srba sa svojim teorijama uroteriver_jude wrote:Izgleda da je Đokica počel potajno žderat meso.
jbg, kada je no1e bio br.1, u naredne runde su prolazili samo najbolji.
kada je klošar iz bazela br.1 br. 4 ispadne u 3. kolu, a br. 2 3 kola zaredom igra 5 setova protiv klošara...
mogao bi biti dobar mečbafalo wrote:psihička nestabilnost tu je i naš čilkan majstor. fognini je rađen za zemlju ali čilić je bolji igrač. odlučuje tko bude manja mentalna sirotinjamuckodjubre wrote:fođinjija sam jedno gledao kontra nadala na zemlji taj kad povileni zna biti jako opasana...ali zna biti i psihički labilan
talijanska varalica kao delpo prošle godine sa thiemom. glumi mrtvaca kad gubi jedva hoda ozljeda oćel predat kad ono počne igrat tenis života. kad je protivnik u kurcu treba stisnut jače a ne padat na fore to se recimo čmareju često događa sa folirantima kao đoković ili nadal potpuno se izgubi kad vidi protivnika da šepa
Pa čilkan je gkk kada to utiča na njega, umesto da ga tek tada dokusuri. Tačno se vidi da je hrvat...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:checinato u 1/4 finalu. lepo se otvorilo za najveceg. mozda bi i mogao do samog kraja...
Najvećeg koga, čega?
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
A i Marinče konačno nakon 2:0 ipak pobedil. Kakve dve mentalne stijene su se danas borile.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
river_jude wrote:Serbia Strong wrote:checinato u 1/4 finalu. lepo se otvorilo za najveceg. mozda bi i mogao do samog kraja...
Najvećeg koga, čega?
najveceg tenisera svih vremena...
Guest- Guest
nemaš doma ogledalo?Serbia Strong wrote:Ja veće sranje u životu nisam video od ovog italijanskog ciganina...
đolu školuje challenger igrač sav se zacrvenio ajde sad epski preokret protiv moćnog checcinata lol
bafalo wrote:nemaš doma ogledalo?Serbia Strong wrote:Ja veće sranje u životu nisam video od ovog italijanskog ciganina...
Ja sam barem jebao nešto u životu...
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Page 25 of 30 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 30