WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 30
Page 2 of 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30
Re: WAWRINKA
američki cigani daju pozivnice nekim svojim klošarima poluamaterima osim fritza i paula nikad čuo ljuba bi ih da siđe sa tribina pomeo umjesto mladom igraču o kojem svi pričaju i igrao je polufinale mastersa i ušao u top70 lol a likovi gledam jedan izvan top 300 a drugi 600 to će im bit jedini meč na slamu u životu lol
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Koliko jevRoger velik samo nebo zna
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
rafici se sve otvorilo i opet ništa od te titule na betonu već ima par godina od zadnje. ajmo sad finale kyrigos dimitrov samo da ono američko drvo ne prođe to finale ne gledam
dobar odlučujući tiebreak između grigora i drva a i ferrer se izgleda opet digao navodno se vratio starom reketu. nadam se da bugarin lijepi šamar australskom cigančetu
bože kakvo šamaranje slajsevima i talentom da ciganče nema bombu od servisa uzelo bi par gemova..
2015-08-08
Bratko svaka cast.
Zato je nole pobjegao zbog nekakve ozljede.
Je mos mislit.
Em zna da je gotov
Em je dopingiran
Zato je nole pobjegao zbog nekakve ozljede.
Je mos mislit.
Em zna da je gotov
Em je dopingiran
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
kakav pičok a skoro četrdeseta i onda kažemo dimitrov klošar a lik pun para i kara modele a počeo je i osvajat veće stvari
2015-08-08
piše na wiki da joj je stari filipinac znači ima bar nešto odma sam ja prepoznao stručno
Ustaša imao sreće pa mu rival neće biti Žil Simon ,otvorilo mu se sad kad nema našeg ponosa crnegore
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Je to ona sta ju je lewis hamilton mrcio
nowitzki-
2014-04-27
ne može bit slabiji od prošlog gdje je jedan lik sa 3 završena meča igrao finale lol kakva farsa srećom wawrinka je spriječio veliku sramotuBraća wrote:Najslabiji US u istoriji...
Jeli to mozda onaj koji se dopingira na tecajevima hari krisne i uzima stimulanse pa kad dodje vrime za doping kontrolu odglumi ozlijedu lakta i kaze da se vraca za 7 mjeseci taman koliko je potrebno da se krvna slika ocisti od zabranjenih stimulansa
2015-09-13
Page 2 of 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 30