Zoki bahato protiv svih
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zoki bahato protiv svih
Improviziramo.....nema nikakog plana ne samo u nas nego i okolo ....stihija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jasno, svaki novi dan donosi svoje. Ono što je bitno je upravo što nismo uopće u startu ispali psići a neki su automatizmom računali.
Guest- Guest
Jebote. :cherry: Jači si promotor od Don Kinga. Tvoj šef nas svađa sa susjedima, ko pravi.debotoijusto wrote: Ostvarili smo gospodarski rast, nezaposlenost je niža nego ikad, imamo plan za dalje, a koalicija koja nudi dolinu suza i bolne rezove i skriva svoj program ima neke planove prema kojima treba biti skeptičan – rekao je.
Guest- Guest
a susjedi su nam genijalni, baš šteta da se posvađao s njima.kofein wrote:Jebote. :cherry: Jači si promotor od Don Kinga. Tvoj šef nas svađa sa susjedima, ko pravi.debotoijusto wrote: Ostvarili smo gospodarski rast, nezaposlenost je niža nego ikad, imamo plan za dalje, a koalicija koja nudi dolinu suza i bolne rezove i skriva svoj program ima neke planove prema kojima treba biti skeptičan – rekao je.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kofein wrote:Jebote. :cherry: Jači si promotor od Don Kinga. Tvoj šef nas svađa sa susjedima, ko pravi.debotoijusto wrote: Ostvarili smo gospodarski rast, nezaposlenost je niža nego ikad, imamo plan za dalje, a koalicija koja nudi dolinu suza i bolne rezove i skriva svoj program ima neke planove prema kojima treba biti skeptičan – rekao je.
Ma jel, kad ne brane interese i ispunjavaju zahtjeve stranih zemalja onda su pizde, kad brane interese i ne podilaze drugima e onda nas svađaju sa susjedima.
Pa što valja, ah da HDZ i Karamarko :D on će se obračunati s jugoudbom i velikostrbima ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bahatost, a ne taktika. No, galama i drugarska drskost je kod djece komunizma uvijek značila "argumentaciju". Milanović je štetan za Hrvatsku, njeno dostojanstvo, ponos i budućnost.kaja_333 wrote:a susjedi su nam genijalni, baš šteta da se posvađao s njima.kofein wrote:Jebote. :cherry: Jači si promotor od Don Kinga. Tvoj šef nas svađa sa susjedima, ko pravi.debotoijusto wrote: Ostvarili smo gospodarski rast, nezaposlenost je niža nego ikad, imamo plan za dalje, a koalicija koja nudi dolinu suza i bolne rezove i skriva svoj program ima neke planove prema kojima treba biti skeptičan – rekao je.
Guest- Guest
milanović je najbolje što imamo u ovom momentu, i lalovac.kofein wrote:Bahatost, a ne taktika. No, galama i drugarska drskost je kod djece komunizma uvijek značila "argumentaciju". Milanović je štetan za Hrvatsku, njeno dostojanstvo, ponos i budućnost.kaja_333 wrote:a susjedi su nam genijalni, baš šteta da se posvađao s njima.kofein wrote:Jebote. :cherry: Jači si promotor od Don Kinga. Tvoj šef nas svađa sa susjedima, ko pravi.debotoijusto wrote: Ostvarili smo gospodarski rast, nezaposlenost je niža nego ikad, imamo plan za dalje, a koalicija koja nudi dolinu suza i bolne rezove i skriva svoj program ima neke planove prema kojima treba biti skeptičan – rekao je.
2015-08-15
Dakako, kad izjavi da se nije dogovarao s Mađarima, nego ih je "natjerao"....e pa jebiga, ako to nije drsko i nediplomatski. Noepikur37 wrote:kofein wrote:Jebote. :cherry: Jači si promotor od Don Kinga. Tvoj šef nas svađa sa susjedima, ko pravi.debotoijusto wrote: Ostvarili smo gospodarski rast, nezaposlenost je niža nego ikad, imamo plan za dalje, a koalicija koja nudi dolinu suza i bolne rezove i skriva svoj program ima neke planove prema kojima treba biti skeptičan – rekao je.
Ma jel, kad ne brane interese i ispunjavaju zahtjeve stranih zemalja onda su pizde, kad brane interese i ne podilaze drugima e onda nas svađaju sa susjedima.
Guest- Guest
Karamarko i ekipa iz HDZa su definitivno katastrofa.
2014-04-11
RayMabus wrote:Karamarko i ekipa iz HDZa su definitivno katastrofa.
Kratko i jasno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Lalovac možda....i to ako uvede fiskalizaciju radnog sata . Milanović je štetan, ponavljam.kaja_333 wrote:milanović je najbolje što imamo u ovom momentu, i lalovac.kofein wrote:Bahatost, a ne taktika. No, galama i drugarska drskost je kod djece komunizma uvijek značila "argumentaciju". Milanović je štetan za Hrvatsku, njeno dostojanstvo, ponos i budućnost.kaja_333 wrote:a susjedi su nam genijalni, baš šteta da se posvađao s njima.kofein wrote:Jebote. :cherry: Jači si promotor od Don Kinga. Tvoj šef nas svađa sa susjedima, ko pravi.debotoijusto wrote: Ostvarili smo gospodarski rast, nezaposlenost je niža nego ikad, imamo plan za dalje, a koalicija koja nudi dolinu suza i bolne rezove i skriva svoj program ima neke planove prema kojima treba biti skeptičan – rekao je.
Guest- Guest
Čak se mislim oću li dat glas SDPu šta nikad nisam mislio da ću napravit ( dat glas SDP ili HDZ ) samo da mi ovaj tupson Karamarko i njegova ekipa lopova klase Sanader nedođe opet na vlast.
Tog Karamarka i njegove mafije me toliko strah da mi nedođe na vlast da ću vjerovatno i otrćat da glasam za Milanovića i SDP.
Tog Karamarka i njegove mafije me toliko strah da mi nedođe na vlast da ću vjerovatno i otrćat da glasam za Milanovića i SDP.
2014-04-11
pa ja isto razmišljam o tome, posebno kada vidim ovu ekipu na drugoj strani koja bi nas prodala za kikirikiRayMabus wrote:Čak se mislim oću li dat glas SDPu šta nikad nisam mislio da ću napravit ( dat glas SDP ili HDZ ) samo da mi ovaj tupson Karamarko i njegova ekipa lopova klase Sanader nedođe opet na vlast.
2015-08-15
Ekipa bi prodala lastitu mater a kamo li ne nas da se dokopa wlasti , lowe i utjecaja da mogu opet krast ko i šef im Sanader onomad .....šefa su osudili a ostale koji su krali još i dan danas u toj stranci lagano laju i prave se pošteni.
HDZ je najobičnija skupina lopova.
HDZ je najobičnija skupina lopova.
2014-04-11
još da oče jedna poplava do izbora......
Tony Soprano-
2015-08-15
moj odgovor/zakljucak si namjerno izbacio ili se slabo snalazis na forumu ?kofein wrote:Jebote. :cherry: Jači si promotor od Don Kinga. Tvoj šef nas svađa sa susjedima, ko pravi.debotoijusto wrote: Ostvarili smo gospodarski rast, nezaposlenost je niža nego ikad, imamo plan za dalje, a koalicija koja nudi dolinu suza i bolne rezove i skriva svoj program ima neke planove prema kojima treba biti skeptičan – rekao je.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nisam ništa prepravljao. Grdili te u Komitetu? Sorry ....No hard feelings...debotoijusto wrote:moj odgovor/zakljucak si namjerno izbacio ili se slabo snalazis na forumu ?kofein wrote:Jebote. :cherry: Jači si promotor od Don Kinga. Tvoj šef nas svađa sa susjedima, ko pravi.debotoijusto wrote: Ostvarili smo gospodarski rast, nezaposlenost je niža nego ikad, imamo plan za dalje, a koalicija koja nudi dolinu suza i bolne rezove i skriva svoj program ima neke planove prema kojima treba biti skeptičan – rekao je.
Guest- Guest
ovo je moj komentar , bogu hvaladebotoijusto wrote:valjda je mislio reci da je zaposlenost niza nego ikadadebotoijusto wrote: Ostvarili smo gospodarski rast, nezaposlenost je niža nego ikad, imamo plan za dalje, a koalicija koja nudi dolinu suza i bolne rezove i skriva svoj program ima neke planove prema kojima treba biti skeptičan – rekao je.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
http://media0.faz.net/ppmedia/aktuell/politik/fluechtlingskrise/101633725/1.3815332/article_multimedia_overview/tuerkische-polizisten-stellen.jpg
Turci nastoje zaustaviti nove izbjeglice.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Na kopnenoj granici, da. Tada nastupaju sverceri s gumenjacima.Yehudi wrote:http://media0.faz.net/ppmedia/aktuell/politik/fluechtlingskrise/101633725/1.3815332/article_multimedia_overview/tuerkische-polizisten-stellen.jpg
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Rusko-četnički povjesničar: kaos i rat svih protiv svih
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Zoki u nevolji,Orban trazio u madjarskom parlamentu odgovornost svih onih koji nisu zastitili granice EU-a
» Zoki:'Hrvatska sutra moze podici optuznicu protiv Vucica'
» Izetbegović najavio tužbe protiv svih odgovornih aktera u Hrvatskoj
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Zoki u nevolji,Orban trazio u madjarskom parlamentu odgovornost svih onih koji nisu zastitili granice EU-a
» Zoki:'Hrvatska sutra moze podici optuznicu protiv Vucica'
» Izetbegović najavio tužbe protiv svih odgovornih aktera u Hrvatskoj
Page 2 of 2