RUSKI NEMCI STALI UZ HITLEROVCE
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: RUSKI NEMCI STALI UZ HITLEROVCE
e sad, moram da idem,
zalim, ne mogu da nastavim sa davanjem objassnjenja )
zalim, ne mogu da nastavim sa davanjem objassnjenja )
Guest- Guest
kontroliralna imigracija, liberalni kapitalizam, niži porezi, manje državne regulacije, odjebavanje pomaganja slabijih EU zemalja, osobne slobode(od slobode govora, do nošenja oružja do sexualnih sloboda). djeluju poprilično libertarijanska stranka, ili čista republikanska, nego jedino što nisu za "trpačnu mujagama" odmah i proglasilo "nacional socijalistima" :D iako nemaju nikakve veze sa njimapizzon wrote:epikur37 wrote:Merkelica je za Srbe AfD za Hrvate...AfD dolazi.
ajde, kao hrvat
malo nam predstavi program afd
Guest- Guest
pizon, opet si ispao amerima iz guzice,
ej vataj maglu da ne nagovorimo dzanga da te istuce
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
ma ok da je cetnik, poznam ja pravih chetnika, imaju karaktervuksadinare wrote:covjek hvali cetnike..a kad ga pitas aj budi cetnik..onda..'ko je'l ja?..boze sacuvaj..kiksevi ovo ono'Leviathan2 wrote:pizon, opet si ispao amerima iz guzice,
jbte, ovaj pizon je neki ono proljev lik, dao bi da ga jebu al da drzi sliku postenjaka o sebi
on, prodo bi vlastitu mater da ga netko pohvali i nagradi sendvicem
gadljiv lik u picku materinu
ko da ga j epravio netko iz iskoraka
...i jos zabadava traze njihove zene i cure...naravno besplatno..vratice im kad stignu...pismejker wrote:dobro je..sve vise ljudi otvoreno istupa protiv Kozojeba i njihovog divljanja po Svabiji..bahati su arogantni i zahtijevaju SVA prava koja ima rodjeni Svabo..kak da ne..
2015-09-08
citao sam prosle godine da je jedan svabo gledao kako mu zenu jebu dva cokoladna ...a on bacao drkicu...kaze nikad mu bolje nije bilo sto se tice seksualnih uzitaka..bez zajebancije...
2015-09-08
to uzimaju bez pitanja...Svabi su njonjavi da bi svoje zene malo istriskali i rekli sto ih slijedi..vuksadinare wrote:...i jos zabadava traze njihove zene i cure...naravno besplatno..vratice im kad stignu...pismejker wrote:dobro je..sve vise ljudi otvoreno istupa protiv Kozojeba i njihovog divljanja po Svabiji..bahati su arogantni i zahtijevaju SVA prava koja ima rodjeni Svabo..kak da ne..
Najruznije jest st osvabija,kao poslodavac,negira i ne priznaje istinski kvalitetne inzenjerske diplome iz Rusije...Pa Rusi su prejebeni inzenjeri..ne mozda u autoindustriji,ali metalurgiji,avio i ostalim industrijama...
Guest- Guest
svabo se boji da se zena ne zatrazi rastavu pa da mu ne oplajcka novcanik,imovinu..sve drugo tolerira...pismejker wrote:to uzimaju bez pitanja...Svabi su njonjavi da bi svoje zene malo istriskali i rekli sto ih slijedi..vuksadinare wrote:...i jos zabadava traze njihove zene i cure...naravno besplatno..vratice im kad stignu...pismejker wrote:dobro je..sve vise ljudi otvoreno istupa protiv Kozojeba i njihovog divljanja po Svabiji..bahati su arogantni i zahtijevaju SVA prava koja ima rodjeni Svabo..kak da ne..
Najruznije jest st osvabija,kao poslodavac,negira i ne priznaje istinski kvalitetne inzenjerske diplome iz Rusije...Pa Rusi su prejebeni inzenjeri..ne mozda u autoindustriji,ali metalurgiji,avio i ostalim industrijama...
2015-09-08
a dobro,posto rade istinski puno,njima seks sa zenom dojde kao crpljenje preostale energije,dakle-nepozeljno..vjerovatno gleda ovu dvojicu kao spasitelje..vuksadinare wrote:citao sam prosle godine da je jedan svabo gledao kako mu zenu jebu dva cokoladna ...a on bacao drkicu...kaze nikad mu bolje nije bilo sto se tice seksualnih uzitaka..bez zajebancije...
svabi su potpuno drugaciji sklop nego juznjaci Europe,koji zenu smatraju svojinom i ne odobravaju na njeno jebanje sa drugim muskarcima...
Pica je napose pica,nije saffun...jel.. ..osim ako je ne upotrijebi bas neki dokoljenko,pa je rastepe da je vise Bog ne svede na istu mjeru..
Guest- Guest
Tako je..vuksadinare wrote:svabo se boji da se zena ne zatrazi rastavu pa da mu ne oplajcka novcanik,imovinu..sve drugo tolerira...pismejker wrote:to uzimaju bez pitanja...Svabi su njonjavi da bi svoje zene malo istriskali i rekli sto ih slijedi..vuksadinare wrote:...i jos zabadava traze njihove zene i cure...naravno besplatno..vratice im kad stignu...pismejker wrote:dobro je..sve vise ljudi otvoreno istupa protiv Kozojeba i njihovog divljanja po Svabiji..bahati su arogantni i zahtijevaju SVA prava koja ima rodjeni Svabo..kak da ne..
Guest- Guest
pa slicni su nizozemci pa znam..majke ti mile kod njih 90% zene gazde...ne zele im se zamjeriti d aova ne zatrazi rastavu..jer su tamo rastave skupe a zene obicno se dobro opernate nakon rastave...zato tamo gotovo svaka udana nizozemka ima ljubavnika ili ljubavnike...a ovi zmire na to..u psoljednje vrijeme najcesci su im ljubavnici obojeni,tamnoputi i to mladi..pismejker wrote:Tako je..vuksadinare wrote:svabo se boji da se zena ne zatrazi rastavu pa da mu ne oplajcka novcanik,imovinu..sve drugo tolerira...pismejker wrote:to uzimaju bez pitanja...Svabi su njonjavi da bi svoje zene malo istriskali i rekli sto ih slijedi..vuksadinare wrote:...i jos zabadava traze njihove zene i cure...naravno besplatno..vratice im kad stignu...pismejker wrote:dobro je..sve vise ljudi otvoreno istupa protiv Kozojeba i njihovog divljanja po Svabiji..bahati su arogantni i zahtijevaju SVA prava koja ima rodjeni Svabo..kak da ne..
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa slicni su nizozemci pa znam..majke ti mile kod njih 90% zene gazde...ne zele im se zamjeriti d aova ne zatrazi rastavu..jer su tamo rastave skupe a zene obicno se dobro opernate nakon rastave...zato tamo gotovo svaka udana nizozemka ima ljubavnika ili ljubavnike...a ovi zmire na to..u psoljednje vrijeme najcesci su im ljubavnici obojeni,tamnoputi i to mladi..pismejker wrote:Tako je..vuksadinare wrote:svabo se boji da se zena ne zatrazi rastavu pa da mu ne oplajcka novcanik,imovinu..sve drugo tolerira...pismejker wrote:to uzimaju bez pitanja...Svabi su njonjavi da bi svoje zene malo istriskali i rekli sto ih slijedi..vuksadinare wrote:
...i jos zabadava traze njihove zene i cure...naravno besplatno..vratice im kad stignu...
duže i deblje je bolje..
Joj suti Fuk,ovdje postaje da ti se zeludac prevrce.,..istinski zgodne i prlijepi primjerci svabica paduaju na ćukeće face Ćamuga,jer je to trend i Kuul..
Doista,kako sam jednom rekao,sada i svabice bez love mogu uzivati u egzoti,inace rezerviranoj sam oza one bogatunke koje su isle dokoljencariti po africi..
Guest- Guest
A dali Nijemci naginju pederlooku?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
taj stil u novinarstvu se zove "bum cile bum"vuksadinare wrote:hitlerovci... ...jebote kakve epitete dijeli ovaj informer..strasno
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
tja...nes ne registirah bas to...pederluk je isto seks,dakle neekonomicno trosenje energije..steti bilanci..
Guest- Guest
Prepune ih ulice. Negdje čak ni ne znaš ni tko su ni što su. Ukratko prava džungla prepuna svega. Strašno je to sve za oči i razum po onome što mi pričaju prijatelji, posebice jer na to sve dolazi primitivizam i nekultura tako da oni mitovi o gospodama, kavalirima, damama i čemu već odavno je pala u vodu kad je Njemačka u pitanju. O bolesnicima što opće sa životinjama bolje ne govoriti, želudac se samo okrene.jastreb wrote:A dali Nijemci naginju pederlooku?
Sreća u cijeloj priči je što ni to neće vječno trajati jer za sve dođe kazna.
Guest- Guest
Germani izvan Njemačke i Austrije ipak nešto dobiju od drugih naroda samim time što se rode i odrastaju u drugoj okolini, prvenstveno u slavenskim zemljama. Nisu baš oni tipični Germani. Ovi asimilirani iz Slavonije koje ja poznajem su baš dobri.
Guest- Guest
klonirani cetnici za mene su maglaLeviathan2 wrote:pizon, opet si ispao amerima iz guzice,
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:ma ok da je cetnik, poznam ja pravih chetnika, imaju karaktervuksadinare wrote:covjek hvali cetnike..a kad ga pitas aj budi cetnik..onda..'ko je'l ja?..boze sacuvaj..kiksevi ovo ono'Leviathan2 wrote:pizon, opet si ispao amerima iz guzice,
jbte, ovaj pizon je neki ono proljev lik, dao bi da ga jebu al da drzi sliku postenjaka o sebi
on, prodo bi vlastitu mater da ga netko pohvali i nagradi sendvicem
gadljiv lik u picku materinu
ko da ga j epravio netko iz iskoraka
hahah,
ma ok da sam cetnik,
da, ali onaj od pre II sv. rata )
te prihvatam !
jel, ja sam proliv jer nisam na liniji kloniranih cetnika vec onih izvornih.
nece vam se vratiti klonirani cetnici, ne nadaj se.
mozda si precuo, i vucic je u n.y. izjavio, bez usa nema stabilnog mira,
na balkanu. nije bitno sta on voli, vec sta je pragmaticno.
vremenom, mozda se on, i vecina gradjana srbije ideoloski nadju,
tamo gde nam je mesto, bilo i bice.
ja recimo, ne verujem da šiptari i hrvati vole v.b. i usa, vise od nemacke.
ali, jebiga, politika je kurva.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zrakoplovi su prizemljeni, vlakovi su stali ...
» Rusi opet stali na grablje
» Hanžeković i Plenki stali iza Mamića i HNS-a
» SRPKINJA I HRVAT STALI NA LUDI KAMEN!
» Dodik otkrio karte: Stali smo u odbranu Hrvata u BiH
» Rusi opet stali na grablje
» Hanžeković i Plenki stali iza Mamića i HNS-a
» SRPKINJA I HRVAT STALI NA LUDI KAMEN!
» Dodik otkrio karte: Stali smo u odbranu Hrvata u BiH
Page 3 of 4