Oslobodit cemo 'Krajinu'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Oslobodit cemo 'Krajinu'
stvarno koji će kurac oni oslobađati.
prvo, nitko im ne brani da dodju sada tamo.. dobili su amnestiju, od rata je prošlo 22godine, dakle djeca koja su im tada imala 5-10godina, sada imaju svoju djecu.. većini njih kuće su izgrađene.
drugo , koji će im kurac krajina, to je totalna vukojebna koji ju je prvo rat sjeba a onda kasnije Čardak(HDZ) je opustošio taj kraj da ono malo hrvata i srba bježe glavom bez obzira.. ono kada imaš veću perspektivu u srbiji nego u tom djelu čardaka..
treće taman bi mogli oni koga naći da se ratuje za tu vukojebinu.
prvo, nitko im ne brani da dodju sada tamo.. dobili su amnestiju, od rata je prošlo 22godine, dakle djeca koja su im tada imala 5-10godina, sada imaju svoju djecu.. većini njih kuće su izgrađene.
drugo , koji će im kurac krajina, to je totalna vukojebna koji ju je prvo rat sjeba a onda kasnije Čardak(HDZ) je opustošio taj kraj da ono malo hrvata i srba bježe glavom bez obzira.. ono kada imaš veću perspektivu u srbiji nego u tom djelu čardaka..
Guest- Guest
dobro jutropizzon wrote:longi produva, ko expres lonac )
Doslovno spava sam do tri popodne
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
točno, to bi ja napisa da nisam bija pijan cili noć, zajeba san Kujunđića i izmislio Pipo, sad šest litara pive i tri litre soka od naranče to je devet litaraPinochet wrote:stvarno koji će kurac oni oslobađati.
2014-04-11
neka neka i mi ćemoNoor wrote:opet kuvaju, a posle će vas ostavu samečardak efendija wrote:znači državni proračun srbijeNoor wrote:Šešeljev SRSčardak efendija wrote:kome otimaju pare za toNoor wrote:
e, a pogle silne dokumente i papire po stolovima na filmiću
pa kojeg vraga toliko pišu i čitaju, fosilima dosadno doma pa se zabavljaju poslije ručka, do dnevnika
ko te bitange plaća i danas
jebo im ker mater huškačku
da jednom dođemo pameti
Vidite ljubav a ne rat
Pozdrav Tamari iz Pirota
Hi hi hi
Pozdrav Tamari iz Pirota
Hi hi hi
2014-04-11
Jedna slika tisuću riječi
http://iszd.hr/2014/01/dobna-struktura-hrvatskih-opcina-i-gradova/
http://iszd.hr/2014/01/dobna-struktura-hrvatskih-opcina-i-gradova/
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Milosevic predao Krajinu...
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Milosevic predao Krajinu...
Page 3 of 3