Kolinda se izvukla
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kolinda se izvukla
Predlozi me, levi, vise:-D
Inace, u pravu si, neki me zovu pit bull :-P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
nemrem te predlozit, nisi pripadnik ebiga, jedino da se uclanis u pleme,maggie13 wrote:Predlozi me, levi, vise:-D
a mene zovu ludi :D
Pa povedi na izlet..:-P
2014-04-12
Je, njemu, jos malo pa nesto ko tebi:)Eva_ wrote:Njemu je najgore.
dijagram-
2015-08-09
Mog muža Mamić ne donira.dijagram wrote:Je, njemu, jos malo pa nesto ko tebi:)Eva_ wrote:Njemu je najgore.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
kolinda
2014-04-19
no poseban lud je isto, stvar semantike jel :Dmaggie13 wrote:Dobro, meni kazu da sa "posebna, ali znam sto misle :-DLeviathan2 wrote:nemrem te predlozit, nisi pripadnik ebiga, jedino da se uclanis u pleme,maggie13 wrote:Predlozi me, levi, vise:-D
a poveo bih te, medjutim hoce li savjet dozvoliti je pitanje
normalno mos doci u neko od sela plemena sama i bit ce obicno selo
a ako dolazis s nekim iz plemena onda znaci da si upucena kam ides,
Moram ja to vidit..je da je epi prvi pita, ali preteknem li ga, nece mi zamjerit..ili mozemo i njega povest :-PLeviathan2 wrote:no poseban lud je isto, stvar semantike jel :Dmaggie13 wrote:Dobro, meni kazu da sa "posebna, ali znam sto misle :-DLeviathan2 wrote:nemrem te predlozit, nisi pripadnik ebiga, jedino da se uclanis u pleme,maggie13 wrote:Predlozi me, levi, vise:-D
2014-04-12
Zato si tako sjebana? :)Eva_ wrote:Mog muža Mamić ne donira.dijagram wrote:Je, njemu, jos malo pa nesto ko tebi:)Eva_ wrote:Njemu je najgore.
dijagram-
2015-08-09
naah, epi bi si pojeo jajca kad bi ga odveo u biblioteku da vidi svitke, a radi podsvjesne komande nebi mogao pricat o tome, ajajajamaggie13 wrote:Moram ja to vidit..je da je epi prvi pita, ali preteknem li ga, nece mi zamjerit..ili mozemo i njega povest :-PLeviathan2 wrote:no poseban lud je isto, stvar semantike jel :Dmaggie13 wrote:Dobro, meni kazu da sa "posebna, ali znam sto misle :-DLeviathan2 wrote:nemrem te predlozit, nisi pripadnik ebiga, jedino da se uclanis u pleme,maggie13 wrote:Predlozi me, levi, vise:-D
To bi bio mazohizam :-DLeviathan2 wrote:naah, epi bi si pojeo jajca kad bi ga odveo u biblioteku da vidi svitke, a radi podsvjesne komande nebi mogao pricat o tome, ajajajamaggie13 wrote:Moram ja to vidit..je da je epi prvi pita, ali preteknem li ga, nece mi zamjerit..ili mozemo i njega povest :-PLeviathan2 wrote:no poseban lud je isto, stvar semantike jel :Dmaggie13 wrote:Dobro, meni kazu da sa "posebna, ali znam sto misle :-DLeviathan2 wrote:
nemrem te predlozit, nisi pripadnik ebiga, jedino da se uclanis u pleme,
2014-04-12
To se zove percepcija.dijagram wrote:Zato si tako sjebana? :)Eva_ wrote:Mog muža Mamić ne donira.dijagram wrote:Je, njemu, jos malo pa nesto ko tebi:)Eva_ wrote:Njemu je najgore.
Ima čak i bajka na tu tematiku. Carevo novo ruho se zove.
2017-03-21
Levi,lopino jedna,nastavljaju se pregovori o Pemziji...Vidim,nisi ti izgubio Kolosjek...
a ovo dvoje,ak se Yebu,nek se yebu..ne vidim tu bed-a
Guest- Guest
a bas, ja sam prije 15ak godina probio komandu, sto je stvarno rjetkost ili je dovoljno dobro nisu napravilimaggie13 wrote:To bi bio mazohizam :-DLeviathan2 wrote:naah, epi bi si pojeo jajca kad bi ga odveo u biblioteku da vidi svitke, a radi podsvjesne komande nebi mogao pricat o tome, ajajajamaggie13 wrote:Moram ja to vidit..je da je epi prvi pita, ali preteknem li ga, nece mi zamjerit..ili mozemo i njega povest :-PLeviathan2 wrote:no poseban lud je isto, stvar semantike jel :Dmaggie13 wrote:
Dobro, meni kazu da sa "posebna, ali znam sto misle :-D
al zamisli kak je kad znas nesto a nemos o tome ni pricat ni pisat , mozes jedino kad si u plemenu,
mislim stvarno ziva muka :D
Ima kojesta na ovom svijetu, valjda ti nesto i pomogne:)Eva_ wrote:To se zove percepcija.dijagram wrote:Zato si tako sjebana? :)Eva_ wrote:Mog muža Mamić ne donira.dijagram wrote:Je, njemu, jos malo pa nesto ko tebi:)Eva_ wrote:Njemu je najgore.
dijagram-
2015-08-09
o dis care, ma koga smeta ak se koli seksa sa maminjom, pa sve ostaje u domovini :D jel :Dpismejker wrote:Levi,lopino jedna,nastavljaju se pregovori o Pemziji...Vidim,nisi ti izgubio Kolosjek...
a megi i pemzija, ma u plemenu joj nebi ni trebala al morao bi dobit pristanak savjeta plemena da je odvucem tamo
Lako za mene. Kako ćemo mi pomoć Jakovu?dijagram wrote:Ima kojesta na ovom svijetu, valjda ti nesto i pomogne:)Eva_ wrote:To se zove percepcija.dijagram wrote:Zato si tako sjebana? :)Eva_ wrote:Mog muža Mamić ne donira.dijagram wrote:
Je, njemu, jos malo pa nesto ko tebi:)
Ne daj Bože ikome da mu Mamić ženu donira.
2017-03-21
Leviathan2 wrote:a bas, ja sam prije 15ak godina probio komandu, sto je stvarno rjetkost ili je dovoljno dobro nisu napravilimaggie13 wrote:To bi bio mazohizam :-DLeviathan2 wrote:naah, epi bi si pojeo jajca kad bi ga odveo u biblioteku da vidi svitke, a radi podsvjesne komande nebi mogao pricat o tome, ajajajamaggie13 wrote:Moram ja to vidit..je da je epi prvi pita, ali preteknem li ga, nece mi zamjerit..ili mozemo i njega povest :-PLeviathan2 wrote:
no poseban lud je isto, stvar semantike jel :D
al zamisli kak je kad znas nesto a nemos o tome ni pricat ni pisat , mozes jedino kad si u plemenu,
mislim stvarno ziva muka :D
Tako sam ja uzbudjena kad sakrijem kolace i slatkise, svi cetvero za mnom, a moram sutjeti 8-))
2014-04-12
Jakovu. Ali, eto izdržava nekak.Leviathan2 wrote:o dis care, ma koga smeta ak se koli seksa sa maminjom, pa sve ostaje u domovini :D jel :Dpismejker wrote:Levi,lopino jedna,nastavljaju se pregovori o Pemziji...Vidim,nisi ti izgubio Kolosjek...
a megi i pemzija, ma u plemenu joj nebi ni trebala al morao bi dobit pristanak savjeta plemena da je odvucem tamo
2017-03-21
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» hrvatska obitelj izvukla se iz pakla gaze...
» Srbija izvukla tzv. Kosovo – žreb hitno obustavljen! :D))
» Španolska se nakon šest godina izvukla iz ekonomske krize
» Kina je u posljednjih pet godina izvukla više od 68 milijuna stanovnika iz siromaštva
» hrvatska obitelj izvukla se iz pakla gaze...
» Srbija izvukla tzv. Kosovo – žreb hitno obustavljen! :D))
» Španolska se nakon šest godina izvukla iz ekonomske krize
» Kina je u posljednjih pet godina izvukla više od 68 milijuna stanovnika iz siromaštva
Page 2 of 4