Kujundžić: Drastično poskupljenje cigareta, alkohola, piva i telefonskih poziva
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kujundžić: Drastično poskupljenje cigareta, alkohola, piva i telefonskih poziva
Dobro ovo za net, aj slazem se....al ne mora se svaki 3 mjeseca mijenjati android.
U glavnom z zastita je prioritet.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Kujundžić: Drastično poskupljenje cigareta, alkohola, piva i telefonskih poziva
osim "z" je zaštita ne kužim dalje upis.epikur37 wrote:Dobro ovo za net, aj slazem se....al ne mora se svaki 3 mjeseca mijenjati android.
maloj sam kupio lap i produženo jamstvo od 5g. rekao sam joj da zaboravi u garancijskom roku novi uređaj.
mobitele i te spike ne konzumiram, neka joj i mama nekaj kupi.
2014-12-30
Kad dođeš s lomom na hitnu, a zaključana vrata. oni te šalju na hitnu u Trilj.
Hehe
Čardak, triba sam odmah otić u babe Luce... jeben in mater
ero, matilda i......? nema drugih
objasnit će nam da živimo u raju.
naravno političari nisu ubrojeni.
objasnit će nam da živimo u raju.
naravno političari nisu ubrojeni.
2014-12-30
Nenenenenenenene gle, ne!epikur37 wrote:Preca je zdravstvena zastita nego luksuz....zao mi cuge al sto se moze
Svi ti pakaši su tako zgodni, pametni, stručni, obrazovani i nenadjebivi a sve što znaju raditi je konstantno dizati namete. Pa to svaka budala može, kaj...za ustanoviti da nema love u blagajni pa da ćeš PONOVO odrat narod treba bit dr.mr.sc.? Tako su "stručni" i prvašići...
Sva davanja i nameti smiju ići jedino i isključivo - DOLJE! Ne zanima me na kaj su nameti i kome je što luksuz. Kod nas je sve luksuz zahvaljujući ultra-turbo-super zgodnim i obrazovanim majmunima u odijelima.
Brain32-
2014-04-15
Na kraju ćemo imati porast narkomanije jer će se bit jeftinije drogirat nego pijuckat pivu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nekako se previše ne zamaram ovim porezima tako su prije deset godina digli neki porez po kafićima pa ih pola zatvorilo jer ekipa pije doma
2014-04-11
epikur37 wrote:Preca je zdravstvena zastita nego luksuz....zao mi cuge al sto se moze
Od sega toga jedino pijem pivo. Ostalo me ne tiče. I glupe su one slike ča ih metnu na cigarete. Isto tako bi ondar mogli metnuti cirozne jetre ili alkoholičarske možjane na alkoholne proizvode ili slike karijesa na razne proizvode s cukrom. Glupost žestoka.
Stribor-
2015-09-22
Inače prije bi znao pušiti i ultra cigare i to je lagano smanjivanje pušenja onda to poskupili pa sad pušim duge normalne u biti samo još gore napravili kad je zdravlje u pitanju samo pušimo više i veći škart
2014-04-11
Boli me kurac...Za cigare uvik dam 25 kuna, a kad poskupe pribacim se na jeftinije. Od alkohola volim vino, a ono nema priko 40% alkohola, pripametni telefon nemam, a i ne kockam se otkad sam skužio da neke događaje mogu unaprid predvidit, pa tu sposobnost koristim svrhovitije od skupljanja novca...
Guest- Guest
to njihovo poskupljenje cigareta baš i nema zdravstveno uporišteRayMabus wrote:Inače prije bi znao pušiti i ultra cigare i to je lagano smanjivanje pušenja onda to poskupili pa sad pušim duge normalne u biti samo još gore napravili kad je zdravlje u pitanju samo pušimo više i veći škart
2014-04-11
ja 21 dugi bili rotmans, kupio bi i ronhil ultra jer onda manje pušim ali 24 kune, za jebicassanowa wrote:Boli me kurac...Za cigare uvik dam 25 kuna, a kad poskupe pribacim se na jeftinije. Od alkohola volim vino, a ono nema priko 40% alkohola, pripametni telefon nemam, a i ne kockam se otkad sam skužio da neke događaje mogu unaprid predvidit, pa tu sposobnost koristim svrhovitije od skupljanja novca...
2014-04-11
U biti oni su s onim neselektivnim poskupljenjem od prije par godina samo od pušača napravili okorjele pušače, sad se puši škart koji samo još više vuče za zapaliti
2014-04-11
Meni nema veze kolika je cigara. U svakoj guštam isto...Sad sam na marlboro četvorci, a ako poskupi pribacit ću se na chesterfileld...Je da prije izgori, ali je veća od ove šta sad pušim...pa na kraju ispadne isti kurac...RayMabus wrote:ja 21 dugi bili rotmans, kupio bi i ronhil ultra jer onda manje pušim ali 24 kune, za jebicassanowa wrote:Boli me kurac...Za cigare uvik dam 25 kuna, a kad poskupe pribacim se na jeftinije. Od alkohola volim vino, a ono nema priko 40% alkohola, pripametni telefon nemam, a i ne kockam se otkad sam skužio da neke događaje mogu unaprid predvidit, pa tu sposobnost koristim svrhovitije od skupljanja novca...
Guest- Guest
chesefielf nevalja, rotmans dugi bilicassanowa wrote:Meni nema veze kolika je cigara. U svakoj guštam isto...Sad sam na marlboro četvorci, a ako poskupi pribacit ću se na chesterfileld...Je da prije izgori, ali je veća od ove šta sad pušim...pa na kraju ispadne isti kurac...RayMabus wrote:ja 21 dugi bili rotmans, kupio bi i ronhil ultra jer onda manje pušim ali 24 kune, za jebicassanowa wrote:Boli me kurac...Za cigare uvik dam 25 kuna, a kad poskupe pribacim se na jeftinije. Od alkohola volim vino, a ono nema priko 40% alkohola, pripametni telefon nemam, a i ne kockam se otkad sam skužio da neke događaje mogu unaprid predvidit, pa tu sposobnost koristim svrhovitije od skupljanja novca...
2014-04-11
Chedtefield je zrak
Prekriži to
Sve sam ja to testira
Prekriži to
Sve sam ja to testira
2014-04-11
Znam da učas izgori...a štaš za 21 kunu...aj provat ću oda taj rothmans, ako ove sad poskupe...RayMabus wrote:Chedtefield je zrak
Prekriži to
Sve sam ja to testira
Guest- Guest
Ako ove poskupe ja u Zmijavce na samu granicu, prijatelj ne puši lipo par šteka svaki vikend sebi i to je to
2014-04-11
U bih je otrov od cigareta, bolje ti je onda uzimat duvan i motat...RayMabus wrote:Ako ove poskupe ja u Zmijavce na samu granicu, prijatelj ne puši lipo par šteka svaki vikend sebi i to je to
Ja dimin www, uzeo gori 2-3 puta kad bi mi nestalo naših, to je bilo za umrit od smrada i kašlja...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
onda ću motat jointe kad već moram motatTotenkopf wrote:U bih je otrov od cigareta, bolje ti je onda uzimat duvan i motat...RayMabus wrote:Ako ove poskupe ja u Zmijavce na samu granicu, prijatelj ne puši lipo par šteka svaki vikend sebi i to je to
Ja dimin www, uzeo gori 2-3 puta kad bi mi nestalo naših, to je bilo za umrit od smrada i kašlja...
2014-04-11
Obolit cete od tog otrova.
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ministar Kujundžić sad želi povećati porez i na slatka pića. Ne odustaje ni od skupljeg alkohola i cigareta
» stopostotno povecanje cijena cigareta i alkohola
» MISTERIJ JUGOSLAVENSKIH TELEFONSKIH BROJEVA
» bujanec na tripu umjesto hladnog piva po sparini
» Mađarska će zabraniti i petokraku na boci poznatog piva
» stopostotno povecanje cijena cigareta i alkohola
» MISTERIJ JUGOSLAVENSKIH TELEFONSKIH BROJEVA
» bujanec na tripu umjesto hladnog piva po sparini
» Mađarska će zabraniti i petokraku na boci poznatog piva
Page 2 of 6