MOZGALICA - Koji spremnik će se prvi napuniti?
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
MOZGALICA - Koji spremnik će se prvi napuniti?
upišite samo broj, objašnjenje dok se većina izjasni
Guest- Guest
Re: MOZGALICA - Koji spremnik će se prvi napuniti?
ne vidiš da je 5 zatvoren?vuksadinare wrote:broj 3
da nije bio bi 2.
Last edited by bora-corba on 21/9/2017, 09:05; edited 1 time in total
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
ako odvrneš vodu do daske onda 1.
2015-08-20
je fakat....ja mislio po inerciji.. ....ma naravno da ej 3...ali malo neizvjesnosti ne skodi..bora-corba wrote:ne vidiš da je 5 zatvoren?vuksadinare wrote:broj 3
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ima domoljubnu mrenu na očima ne vidi ni da mu državu pljačkaju i njega jebu.bora-corba wrote:ne vidiš da je 5 zatvoren?vuksadinare wrote:broj 3
da nije bio bi 2.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ali opet nije tri, jer da bi voda ušla u 4, 2 mora biti pun.vuksadinare wrote:je fakat....ja mislio po inerciji.. ....ma naravno da ej 3...ali malo neizvjesnosti ne skodi..bora-corba wrote:ne vidiš da je 5 zatvoren?vuksadinare wrote:broj 3
2015-08-20
3,
a nikad se napunit nece 6
a nikad se napunit nece 6
2014-04-19
nemorabora-corba wrote:ali opet nije tri, jer da bi voda ušla u 4, 2 mora biti pun.vuksadinare wrote:je fakat....ja mislio po inerciji.. ....ma naravno da ej 3...ali malo neizvjesnosti ne skodi..bora-corba wrote:ne vidiš da je 5 zatvoren?vuksadinare wrote:broj 3
a I nemoze
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
govorim u slučaju da je 5 otvoren, ne ko na slici zatvorenprckov wrote:nemorabora-corba wrote:ali opet nije tri, jer da bi voda ušla u 4, 2 mora biti pun.vuksadinare wrote:je fakat....ja mislio po inerciji.. ....ma naravno da ej 3...ali malo neizvjesnosti ne skodi..bora-corba wrote:ne vidiš da je 5 zatvoren?vuksadinare wrote:broj 3
a I nemoze
2015-08-20
pa I ja govorim u tom slucaju jer nisam ni video da je 5 zatvorenbora-corba wrote:govorim u slučaju da je 5 otvoren, ne ko na slici zatvorenprckov wrote:nemorabora-corba wrote:ali opet nije tri, jer da bi voda ušla u 4, 2 mora biti pun.vuksadinare wrote:je fakat....ja mislio po inerciji.. ....ma naravno da ej 3...ali malo neizvjesnosti ne skodi..bora-corba wrote:
ne vidiš da je 5 zatvoren?
a I nemoze
sto znaci samo ce se 5 i napunit
2014-04-19
pa kako onda tri kada voda mora biti do vrha u dva da bi išla dalje?prckov wrote:pa I ja govorim u tom slucaju jer nisam ni video da je 5 zatvoren
2015-08-20
ne mora jer vec istice u 4 prije vrhabora-corba wrote:pa kako onda tri kada voda mora biti do vrha u dva da bi išla dalje?prckov wrote:pa I ja govorim u tom slucaju jer nisam ni video da je 5 zatvoren
noorka ovo ti nije mozgalica nego opticka trikalica
2014-04-19
malo zabave ne škodiprckov wrote:ne mora jer vec istice u 4 prije vrhabora-corba wrote:pa kako onda tri kada voda mora biti do vrha u dva da bi išla dalje?prckov wrote:pa I ja govorim u tom slucaju jer nisam ni video da je 5 zatvoren
Guest- Guest
Noor wrote:malo zabave ne škodiprckov wrote:ne mora jer vec istice u 4 prije vrhabora-corba wrote:pa kako onda tri kada voda mora biti do vrha u dva da bi išla dalje?prckov wrote:pa I ja govorim u tom slucaju jer nisam ni video da je 5 zatvoren
2014-04-19
ja sam smatrao da se već na tom nivou računa da je puna. Ako se računa totalni vrh onda si ti u pravuprckov wrote:ne mora jer vec istice u 4 prije vrhabora-corba wrote:pa kako onda tri kada voda mora biti do vrha u dva da bi išla dalje?prckov wrote:pa I ja govorim u tom slucaju jer nisam ni video da je 5 zatvoren
2015-08-20
pa uvjek nesto covjeka zavarabora-corba wrote:ja sam smatrao da se već na tom nivou računa da je puna. Ako se računa totalni vrh onda si ti u pravuprckov wrote:ne mora jer vec istice u 4 prije vrhabora-corba wrote:pa kako onda tri kada voda mora biti do vrha u dva da bi išla dalje?prckov wrote:pa I ja govorim u tom slucaju jer nisam ni video da je 5 zatvoren
puna znaci puna
2014-04-19
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» prvi srbin koji je tutu rekao NE
» Lex Vlahušić, prvi dobar zakon koji su izglasali
» štakori prvi napuštaju brod koji tone...
» Prvi izbeglica koji je kupio stan u Hrvatskoj
» Tesla postala prvi proizvođač automobila koji prima bitcoine.
» Lex Vlahušić, prvi dobar zakon koji su izglasali
» štakori prvi napuštaju brod koji tone...
» Prvi izbeglica koji je kupio stan u Hrvatskoj
» Tesla postala prvi proizvođač automobila koji prima bitcoine.
Page 1 of 6