Ooga Booga
Page 1 of 1
Re: Ooga Booga
Glavni dio videa nedostaje...
Kao da je sablažnjivo ili nemoralno prikazati kako krokodil komada čovjeka...
Kao da je sablažnjivo ili nemoralno prikazati kako krokodil komada čovjeka...
Ko da prvi put to vide pa će se uzbuđivati...
Računaju, sam pao sam se ubio...
Računaju, sam pao sam se ubio...
bolje on nego mi-računica je jasnaNoor wrote:pa nisu se ni ovi vani baš jako uznemirili.
Ljudi se na sve naviknu, nama je to šokantno, njima uobičajeno, da ako čovjek uđe u rijeku u kojoj ima krokodila, logično je da će biti raskomadan...Noor wrote:al, da su se bar malo uzvrpoljili, rastrčali...nema, ništa
Možda bi njih uzbunio npr. šumski požar, nama je normalna stvar...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa i nama je normalna stvar da kada liberalna zapadna fufica izađe za tri kozojeba,bude dvostruko silovana.Totenkopf wrote:Ljudi se na sve naviknu, nama je to šokantno, njima uobičajeno, da ako čovjek uđe u rijeku u kojoj ima krokodila, logično je da će biti raskomadan...Noor wrote:al, da su se bar malo uzvrpoljili, rastrčali...nema, ništa
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ili šiptar sa tri srpkinje pa šiptar još izbode srbina a srpkinje pobegnu sa šiptaromjastreb wrote:Pa i nama je normalna stvar da kada liberalna zapadna fufica izađe za tri kozojeba,bude dvostruko silovana.Totenkopf wrote:Ljudi se na sve naviknu, nama je to šokantno, njima uobičajeno, da ako čovjek uđe u rijeku u kojoj ima krokodila, logično je da će biti raskomadan...Noor wrote:al, da su se bar malo uzvrpoljili, rastrčali...nema, ništa