Morgan Freeman proglasio rat Rusiji
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Morgan Freeman proglasio rat Rusiji
gospođa daisy mu dala kruha, a on ovako vraća
nije je usvojio ako je oženio njenu babu, štati jeStanojko wrote:UNUKA...ej, UNUKA... usvojena ili po krvi svejedno!Noor wrote:išla vidjeti..pa piše step granddaughter...to nije unuka, nije krvni rod, a to što je mlada - je, al ako je punoljetna i nije silovana, koga briga.Leviathan2 wrote:jap, izbila afera al amerika je amerika a unuka punoljetna :DNoor wrote:isusekTotenkopf wrote:Majkomila dobio pravo glasa preklani i odma objavljuje rat rusiji...
Kmica smrdljiva, pedofil, jebe svoju unuku, i njezinu kći...
u svakom slučaju nit je normalno niti moralno!
samo sam ja mislila da mu je prava krvna unuka, pa sam se sablaznila.
Guest- Guest
Pa nije normalno i nije moralno...sta ces vise?Noor wrote:nije je usvojio ako je oženio njenu babu, štati jeStanojko wrote:UNUKA...ej, UNUKA... usvojena ili po krvi svejedno!Noor wrote:išla vidjeti..pa piše step granddaughter...to nije unuka, nije krvni rod, a to što je mlada - je, al ako je punoljetna i nije silovana, koga briga.Leviathan2 wrote:jap, izbila afera al amerika je amerika a unuka punoljetna :DNoor wrote:
isusek
Šta kaže? Koja je bila bolja? Baka ili unuka?Totenkopf wrote:Majkomila dobio pravo glasa preklani i odma objavljuje rat rusiji...
isto ko wodi alen poscojio curicu i cim joj sise pocele rrasti pojebo je
jebo bolesnike drogirane
jebo bolesnike drogirane
nije, rekla sam, al nije ni kažnjivo.Stanojko wrote:Pa nije normalno i nije moralno...sta ces vise?Noor wrote:nije je usvojio ako je oženio njenu babu, štati jeStanojko wrote:UNUKA...ej, UNUKA... usvojena ili po krvi svejedno!Noor wrote:išla vidjeti..pa piše step granddaughter...to nije unuka, nije krvni rod, a to što je mlada - je, al ako je punoljetna i nije silovana, koga briga.Leviathan2 wrote:
jap, izbila afera al amerika je amerika a unuka punoljetna :D
Guest- Guest
a i taj akrap je umobolan...ogavan i degeneričan. fuj..Leviathan2 wrote:isto ko wodi alen poscojio curicu i cim joj sise pocele rrasti pojebo je
jebo bolesnike drogirane
Guest- Guest
Jebiga, kmica i ćifut, šta više kazati...Leviathan2 wrote:isto ko wodi alen poscojio curicu i cim joj sise pocele rrasti pojebo je
jebo bolesnike drogirane
T.- Posts : 17557
2014-04-14
pa mi srbi imamo takvog za sveca
ne znam čemu sad toliko čuđenje i sablažnjenje
Zile, ti bas ne propustis nijednu priliku da ispadnes glup?čardak efendija wrote:pa mi srbi imamo takvog za sveca
ti baš moraš da se upecaš svaki put?Stanojko wrote:Zile, ti bas ne propustis nijednu priliku da ispadnes glup?čardak efendija wrote:pa mi srbi imamo takvog za sveca
šta sam krivo napisao
jel milutin pedofil-jeste
jel to tvoj svetac jeste
šta glumiš onda budalu svaki put kad to napišem
idi u ćošak i stidi se
Niš..prvi ti bude oženil unuku,drugom pleses,kako ti on note pušća..Totenkopf wrote:Jebiga, kmica i ćifut, šta više kazati...Leviathan2 wrote:isto ko wodi alen poscojio curicu i cim joj sise pocele rrasti pojebo je
jebo bolesnike drogirane
Guest- Guest
Inace,jedan od boljih glumaca u thrillerima,i ulogama americkog Precjednika..malo se izgleda raspojasao...
Guest- Guest
Bolje da objavi rat američkim murijacimaStanojko wrote:Pateticno... Po vise osnova...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ok, afroamerican i yew, jel sada politički korektno?pismejker wrote:Niš..prvi ti bude oženil unuku,drugom pleses,kako ti on note pušća..Totenkopf wrote:Jebiga, kmica i ćifut, šta više kazati...Leviathan2 wrote:isto ko wodi alen poscojio curicu i cim joj sise pocele rrasti pojebo je
jebo bolesnike drogirane
Ništa ne mijenja na stvari da su nakaze, a prema takvima ne treba birati riječi...
žNoor wrote:išla vidjeti..pa piše step granddaughter...to nije unuka, nije krvni rod, a to što je mlada - je, al ako je punoljetna i nije silovana, koga briga.Leviathan2 wrote:jap, izbila afera al amerika je amerika a unuka punoljetna :DNoor wrote:isusekTotenkopf wrote:Majkomila dobio pravo glasa preklani i odma objavljuje rat rusiji...
svejedno je gadljivo.
Similar topics
» Ode i Morgan Freeman
» Nato: Morgan Freeman je žrtva farmi trolova u Petrogradu
» Piers Morgan dobio otkaz zbog vrijeđanja Meghan i Harrya
» Reuters javlja o prvom odlasku banke iz Londona: Morgan Stanley seli 2.000 zaposlenika?
» ISIS proglasio rat Hamasu
» Nato: Morgan Freeman je žrtva farmi trolova u Petrogradu
» Piers Morgan dobio otkaz zbog vrijeđanja Meghan i Harrya
» Reuters javlja o prvom odlasku banke iz Londona: Morgan Stanley seli 2.000 zaposlenika?
» ISIS proglasio rat Hamasu
Page 2 of 3