TRUMP UPLAŠIO VUČIĆA: Situacija je opasna, ne bih se volio naći na popisu onih koje je slao u pakao
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: TRUMP UPLAŠIO VUČIĆA: Situacija je opasna, ne bih se volio naći na popisu onih koje je slao u pakao
New York / Vučić i Erdogan se susreli na marginama Generalne skupštine UN-a
novi samit, novi susret,
el mozes jednom da ga promasis ??
Guest- Guest
Re: TRUMP UPLAŠIO VUČIĆA: Situacija je opasna, ne bih se volio naći na popisu onih koje je slao u pakao
Koji fake lik je taj Vučić. Očito su Srbi uškopljeni kad je on još živ.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
srbi su davno uskopljeni no jso nisu skuzili...pazi lik(vucic) provalio kad se budu sorali svi oni ce pod stol..a bog te tvoj a bas od njih rujo ocekuje da im bude udarna pest u ovom dijelu..a oni bi se skrivali...i sad da im putin salje migove a oni skrivaca... ...Eva_ wrote:Koji fake lik je taj Vučić. Očito su Srbi uškopljeni kad je on još živ.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva_ wrote:Koji fake lik je taj Vučić. Očito su Srbi uškopljeni kad je on još živ.
msm, to sto ti pada na pamet,
nema potrebe nama da se cudiš, da preporucujes ili slutis.
mozda je meni ili nama, nesto cudno sa hrvatima, odavno,
pa im nesto sl. ne predlazemo.
Last edited by pizzon on 21/9/2017, 09:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ima i HR putra i poltrona, to ne manjka, slažem se. Ali, ovaj vaš Vučić ih šije za 8 štengi. Pa sama ta njegova inauguracija je bila vrhunac balkanskog kiča i lažnog sjaja. Ono država na rubu gladi, a on se ponaša kao rimski car. Totalno fake i neuvjerljiv i da kaže da je danas četvrtak ne bi zvučal iskreno, jer se odlijepil od zemlje skroz.pizzon wrote:Eva_ wrote:Koji fake lik je taj Vučić. Očito su Srbi uškopljeni kad je on još živ.
2017-03-21
zasto je kolindina bila skormnijaEva_ wrote:Ima i HR putra i poltrona, to ne manjka, slažem se. Ali, ovaj vaš Vučić ih šije za 8 štengi. Pa sama ta njegova inauguracija je bila vrhunac balkanskog kiča i lažnog sjaja. Ono država na rubu gladi, a on se ponaša kao rimski car. Totalno fake i neuvjerljiv i da kaže da je danas četvrtak ne bi zvučal iskreno, jer se odlijepil od zemlje skroz.pizzon wrote:Eva_ wrote:Koji fake lik je taj Vučić. Očito su Srbi uškopljeni kad je on još živ.
Guest- Guest
Evo, da vuk bude sit i ovce na broju - koknemo siptara i naguzimo Koli. Deal?
Ma nije njen dernek bil, bila je gošća. Iako da ima imalo pameti na to sranje ne bi išla ni mrtva.
2017-03-21
nije hrvatska kuvajt, neki arapski emirat,
pa da napravi rucak za goste a srbija ne moze
boli ga stojko
pa da napravi rucak za goste a srbija ne moze
boli ga stojko
Guest- Guest
ti bi samo ubijao i guzio..pravi balkanjeros..Stanojko wrote:Evo, da vuk bude sit i ovce na broju - koknemo siptara i naguzimo Koli. Deal?
2015-09-08
Postoji jos nesto?vuksadinare wrote:ti bi samo ubijao i guzio..pravi balkanjeros..Stanojko wrote:Evo, da vuk bude sit i ovce na broju - koknemo siptara i naguzimo Koli. Deal?
Eva_ wrote:Ma nije njen dernek bil, bila je gošća. Iako da ima imalo pameti na to sranje ne bi išla ni mrtva.
imala je svoju inauguraciju,
zvala je vucica, on je pozvao nju,i sta sad ?
Last edited by pizzon on 21/9/2017, 10:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
sto?Stanojko wrote:Postoji jos nesto?vuksadinare wrote:ti bi samo ubijao i guzio..pravi balkanjeros..Stanojko wrote:Evo, da vuk bude sit i ovce na broju - koknemo siptara i naguzimo Koli. Deal?
2015-09-08
Ja pitao, nisam konstatovao...vuksadinare wrote:sto?Stanojko wrote:Postoji jos nesto?vuksadinare wrote:ti bi samo ubijao i guzio..pravi balkanjeros..Stanojko wrote:Evo, da vuk bude sit i ovce na broju - koknemo siptara i naguzimo Koli. Deal?
sto se tice stanjkovog predloga,
ja bih da pruzemem kaznjavanje kolinde
a on da promeni stav o nacinu razracunavanja
sa pred. srbije
a on da promeni stav o nacinu razracunavanja
sa pred. srbije
Guest- Guest
sad si rekao da se ne zelis mijesati a sudjelovao bi u kaznjavanju kolinde...pizzon wrote:sto se tice stanjkovog predloga,
a ona da promeni stav o nacinu razracunavanja
sa pred. srbije
2015-09-08
ne zelim da predlozim evin predlog,vuksadinare wrote:sad si rekao da se ne zelis mijesati a sudjelovao bi u kaznjavanju kolinde...pizzon wrote:sto se tice stanjkovog predloga,
sa pred. srbije
a kolindu bi vam " kaznio " vrlo rado !
Last edited by pizzon on 21/9/2017, 10:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ma imala je, i ona je cajkuša naravno. Ali, Vučić je još gori. On je baš etalon gadljivog političara.pizzon wrote:Eva_ wrote:Ma nije njen dernek bil, bila je gošća. Iako da ima imalo pameti na to sranje ne bi išla ni mrtva.
imala je svoju inauguraciju,
zvala ke vucica, i sta sad ?
2017-03-21
...sta te pali,a?pizzon wrote:ne zelim da predlozim evin predlog,vuksadinare wrote:sad si rekao da se ne zelis mijesati a sudjelovao bi u kaznjavanju kolinde...pizzon wrote:sto se tice stanjkovog predloga,
sa pred. srbije
a kolindu bi vam yebu, vrlo rado !
2015-09-08
..bacas drkicu pizzon kad vidis koli,a?
2015-09-08
ihh, taman poslavuksadinare wrote:..bacas drkicu pizzon kad vidis koli,a?
ali svaki normalan covek ima sex kao prvu asocijaciju vezano za kolindu
ona je toga davno svesna, to koristi, zlupotrebljava, ali yebiga,
to je legalno, radi za sebe, hrvatsku i molim lepo
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Škoro otkrio koje bi referendume volio raspisati
» Koje Srbe su Italijani vređali rasistički? Mihi pravili pakao, a sad Dekiju, Vlahoviću, Sergeju, Kostiću...
» ''BIVŠI PREDSJEDNIK OBAMA OTVORENO PROGOVORIO O NLO-ima: Njegovo priznanje velika je pobjeda svih onih ljudi koje su donedavno grubo ismijavali''
» "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
» EU DEMOKRATSKOM PODVALOM RAZARA SVE RAZUMNO, TRADICIONALNO, KRSCANSKO I SVETO LJUDSKOM RAZUMU, BLAGONAKLONO KULTUROLOSKI POZIVA NA NASILJE ONIH KOJE SVAKI ZDRAV RAZUM STITI
» Koje Srbe su Italijani vređali rasistički? Mihi pravili pakao, a sad Dekiju, Vlahoviću, Sergeju, Kostiću...
» ''BIVŠI PREDSJEDNIK OBAMA OTVORENO PROGOVORIO O NLO-ima: Njegovo priznanje velika je pobjeda svih onih ljudi koje su donedavno grubo ismijavali''
» "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
» EU DEMOKRATSKOM PODVALOM RAZARA SVE RAZUMNO, TRADICIONALNO, KRSCANSKO I SVETO LJUDSKOM RAZUMU, BLAGONAKLONO KULTUROLOSKI POZIVA NA NASILJE ONIH KOJE SVAKI ZDRAV RAZUM STITI
Page 2 of 3