Kaže Crveni ionak bezveze stoje u moru
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kaže Crveni ionak bezveze stoje u moru
http://net.hr/hot/zvijezde/lako-tako-ruski-tajkun-svojoj-supruzi-bivsoj-srpskoj-pjevacici-kupio-otok-u-hrvatskoj/
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Kaže Crveni ionak bezveze stoje u moru
Rus i Srpkinja, pa jesu li se zato krvave gaće nosile?
2017-03-21
hrvatski otoci su oduvijek bili privatni.... seljaci su gore imali svoju zemlju, što je problem, stranci će staviti otok na leđa i odnijeti ga izvan hrvatske, u čemu je problem?
Jedini problem s hrvatskim otocima je što su preskupi, na karibima kupiš otok za par stotina tisuća dolara...
Jedini problem s hrvatskim otocima je što su preskupi, na karibima kupiš otok za par stotina tisuća dolara...
mislim, u čemu je razlika ako stranac kupi kuću u zagrebu, vikendicu na moru, imanje u slavoniji, ili otok?
http://www.sothebysrealty.com/eng/sales/int/private-island-type?gclid=EAIaIQobChMIlZbVw7Wz1gIVNDPTCh2C9wSNEAAYASAAEgIGvfD_BwE
https://www.privateislandsonline.com/region/united-states
Ali, Rusmarcellus wrote:mislim, u čemu je razlika ako stranac kupi kuću u zagrebu, vikendicu na moru, imanje u slavoniji, ili otok?
2017-03-21
https://www.privateislandsonline.com/region/caribbean
Ma da, treba težit tome i postati kao bivše kolonije, ono treći svijet. Svi mladi u konobare, kuhare i sobarice pa vjerno služit gospdarima. Tko je tebi uzor, Marčelo, Karibi i ostali domorotci.
2017-03-21
solidan konobar(dakle ne vrhunski nego solidan) i solidan kuhar(dakle ne vrhunski) više zarađuju nego inžinjeri programiranja i inžinjeri strojarstva. o vrhunskim konbarima i kuharima da ne govorim.Eva_ wrote:Ma da, treba težit tome i postati kao bivše kolonije, ono treći svijet. Svi mladi u konobare, kuhare i sobarice pa vjerno služit gospdarima. Tko je tebi uzor, Marčelo, Karibi i ostali domorotci.
Guest- Guest
neka se prodaju. mislim boli me kurac, upravljao otocima "čardak" ili neki rus
Guest- Guest
Ne baš, ali ajde ne mora bit nacionalni progam kurikularne reforme. Ozbiljne zemlje ne žive od turizma.Pinochet wrote:solidan konobar(dakle ne vrhunski nego solidan) i solidan kuhar(dakle ne vrhunski) više zarađuju nego inžinjeri programiranja i inžinjeri strojarstva. o vrhunskim konbarima i kuharima da ne govorim.Eva_ wrote:Ma da, treba težit tome i postati kao bivše kolonije, ono treći svijet. Svi mladi u konobare, kuhare i sobarice pa vjerno služit gospdarima. Tko je tebi uzor, Marčelo, Karibi i ostali domorotci.
2017-03-21
mi nismo ozbiljna zemlja, ja govorim da već solidan konobar i solidan kuhar već sada zarađuju više od inžinjera sa teških fakulteta. vrhunski konobari po dubrovniku u top restoranima izlaze mjesečno sa 20 000 -25 000kn zarade, i vrhunski kuhari se plaćaju po 3000€ mjesečno. a ovakvi imaju posla cijelu godinu i uvijek mogu otić vanka.Eva_ wrote:Ne baš, ali ajde ne mora bit nacionalni progam kurikularne reforme. Ozbiljne zemlje ne žive od turizma.Pinochet wrote:solidan konobar(dakle ne vrhunski nego solidan) i solidan kuhar(dakle ne vrhunski) više zarađuju nego inžinjeri programiranja i inžinjeri strojarstva. o vrhunskim konbarima i kuharima da ne govorim.Eva_ wrote:Ma da, treba težit tome i postati kao bivše kolonije, ono treći svijet. Svi mladi u konobare, kuhare i sobarice pa vjerno služit gospdarima. Tko je tebi uzor, Marčelo, Karibi i ostali domorotci.
Guest- Guest
priča sam sa par konobara(to je ekipa koja godinama radi taj posla, spretni su, okretni, ljubazni, pričaju par jezika) , ono bez problema mogu u sezonu završit sa 15 - 20 000€ . a onda zimi ako hoće uvijek mogu naći posao za manju lovu ili sada je u trendu otić u austriju i bavarsku i tamo raditi zimi.
Guest- Guest
Ma znam sve to, ali turizam kao nositelj gospodarstva zemlje ne znači blagostanje nego obično bijedu. Sve države kojima je turizam primarna grana, zemlje su trećeg svijeta.
2017-03-21
gle to je istina, mi smo Čardak, mi nismo ozbiljna zemlja, to je druga stvar.Eva_ wrote:Ma znam sve to, ali turizam kao nositelj gospodarstva zemlje ne znači blagostanje nego obično bijedu. Sve države kojima je turizam primarna grana, zemlje su trećeg svijeta.
kako smo Čardak, tako ćemo živjeti od turizma, i adio.
Guest- Guest
Može se to promijent, da se ima volje i pameti. Bolje darovat jedan otok Google npr. nego prodat cajki i ruskom oligarhu.
2017-03-21
ne moze se ništa mjenjati. pogledaj kada ja otvorim temu kako recimo HDZ uništava nešto, odmah napadi na mene "mrziš Hrvatsku". Kako ćeš ti mjenjati takav mentalni sklop. najgore od svega nećemo živjeti niti od turizma, čardak će i njega razjebat
Guest- Guest
problijem je samo ča postoji nekakovi zakoni ki onemogućavaju vlasništvo nad obalon i moren.
država je proglosila vlost nad mojoj zemljun svuder di su izračunali da je 70 m od mora.
država je proglosila vlost nad mojoj zemljun svuder di su izračunali da je 70 m od mora.
2014-04-16
jebeš vijest kad ne piše o kojem otoku se radi...
Similar topics
» SAD i EU stoje iza puča?
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Erdogan: SAD stoje iza Isila
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Erdogan: SAD stoje iza Isila
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
Page 1 of 3