Antisrpski referendum
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Antisrpski referendum
vjerovatno nije jer gledas selektivno..opcija ide u tvoju korist,i tebi je dobro,ostalu vecinu nesretnika tko jebe..ponavljam..Pupavac je samo izlika,no shvatit cete prije ili kansije..,nije prvi puta da shvatjanjemkasnite 8-9 godina..
Guest- Guest
nije poanta u manjini,..mene boli qrc,jer i nisam u tom cirkusu,niti zivim tamo,niti se mislim vracati pod stare dane...Noor wrote:nije, ne pripadam ni jednoj manjini.pismejker wrote:a tebe nije?Noor wrote:sveto, tebe baš pogodilo, a?
cist mi zao normalnih ljudi,koji ce zinuti na ovo,a dobit qrc u guzicu,jer ce inadalje drzava ostati u stanju kom jeste...
Guest- Guest
A ljude najvise vrijedja kad Vlasti i politicari misle da im mogu servirati takva sranja,i vjecito izmisljati nekog drzavnog neprijatelja,samo da prikriju svoju nesposobnost na erkonomskom i financijskom planu..
Koji TITO..jebote,ovi su ga nadjebali za 3 koplja,u ravni su sa velikim i dragim vodjom..
Koji TITO..jebote,ovi su ga nadjebali za 3 koplja,u ravni su sa velikim i dragim vodjom..
Guest- Guest
Pa eto...koga ovaj tekst ne vrijedja,kao razumnu jedinku,taj je i zasluzio daljnji pad u Kmetstvo i povratak u feudalizam..sretan put...u ovom trenu,fino cesko piffo i smokići
Guest- Guest
Mene vrijeđa što ja i četrnaest tisuća drugih imamo istu vrijednost ko ovih dvije tisuće
Jedva čekam referendum da ih zauvijek utopim
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Mene vrijeđa što ja i četrnaest tisuća drugih imamo istu vrijednost ko ovih dvije tisuće
Pošteno..No znas sto meni isto ljuti i vrijedja? UKUPNA spremnost SVIH politickih opcija i glavnih struja u RH,da koaliraju sa Srbima ,za svoje sitne sebicne interese...
jos nisam skinuo uniformu,a tudjman je krenuo koalirati sa srbima..pa pastiguzicupoharo..tko je ovdje lud??
Kazem i drzim do toga..Krivica je u Hrvata,odnosno hrvatskih stranaka,srbi su samo oportunisti i interesdžije...
I pazi sto ce biti..na kraju ce opet neka RH stranka incognito napraviti dil sa srbima,da im daju glasove,radi nekih svojih ciljeva...
Longi,problem je u Hrvatima..
Naravno da većina vise vrijedi u svakom smislu..Ja prvi kazem RH je drzava Hrvata..Nemam ja beda s time..jeptese,vodite drzavu svoju,bar ja ne moram..bed je i sto to jako lose radite,i jako neposteno,pa zato sva sranja..unutarnja i vanjska politika,katastrofa...
Prvo sebi servisiras auto,svoj auto,ako hoces da te dobro sluzi.,jebes srpskog Fitju..ignore i distance..
Bar bi ti ovo trebo kuziti bez beda..
Guest- Guest
Srbi mi nisu tolika meta nego onih pet koji ne mogu skupiti dvije tisuće glasova dakle pet trgovačkih zastupnika manje
2014-04-11
Priznajem taj dio ne pratim..ja se bazirao na sustinu..i onaj gornji level..
Čovječe,pa raj imate u rukama ,a on trune i crni u čistiliste..
Sebi jednino ne mogu oprostiti,sto 91nisam zafitiljio kao izbjeglica u svabiju...
Kad vidim kakvi Dibidusi i Tutleci imaju par stanova,kuća,Firmija,ovoga i onoga,a djeca im pohvatala odlicne poslove,ja ko pusti Pas,u ovim godinama sve moram nadoknadjivati..
no kako rekoh,moja krivica i naivnost..
Čovječe,pa raj imate u rukama ,a on trune i crni u čistiliste..
Sebi jednino ne mogu oprostiti,sto 91nisam zafitiljio kao izbjeglica u svabiju...
Kad vidim kakvi Dibidusi i Tutleci imaju par stanova,kuća,Firmija,ovoga i onoga,a djeca im pohvatala odlicne poslove,ja ko pusti Pas,u ovim godinama sve moram nadoknadjivati..
no kako rekoh,moja krivica i naivnost..
Guest- Guest
Normalno da ne kužiš, Srbi imaju dovoljno veliko biračko tijelo da i ovako dobiju tri mandata, onih drugih pet trgovaca ne mogu skupiti dvije tisuće glasova a kreiraju politiku
2014-04-11
E jebi ga..sto reci...trebalo je paziti kad se pisu zakoni... vjerovatno je glavni Kreator Zakona u RH,bio malo nagazio na red štamplica od 0.5,pa mu se malo zamutilo u glavi...RayMabus wrote:Normalno da ne kužiš, Srbi imaju dovoljno veliko biračko tijelo da i ovako dobiju tri mandata, onih drugih pet trgovaca ne mogu skupiti dvije tisuće glasova a kreiraju politiku
Guest- Guest
uopce i ta abolicija ratnih zlocinaca..pa gdje vam je bila pamet??
Guest- Guest
Kriminalci vam secu po drzavi,silovatelji gledaju svoje bivse zrtve,a oni najgori rovare iz dalekih drzava....
bas lijepo..
bas lijepo..
Guest- Guest
Pupovcu i njegovoj stranci su veća prijetnja druge srpske stranke koje ga ne mogu smisliti jer će mu odnijet glasove
2014-04-11
nagradjujete zlocince,sto se onda cudite,kako je u ovome sranje nastalo...dugi su to korijeni Longi..jako dugi..
Guest- Guest
ufff..trebam malo piffce razblaziti vodkom...lijepo ce se spavati i snivati..
ofriškilo doli Longi?
ofriškilo doli Longi?
Guest- Guest
Ratni zločinci nisu abolirani kao ni pripadnici drugih država koji su ratovali ovdje
2014-04-11
okidoki..dosta za danas politike,u stvari za cijeli zivot..bolje se zajebavati ...
Guest- Guest
dijagram wrote:Manjince treba ovako
Neke...ove malo glasnije...
darth_vader-
2014-04-17
Jos da NETKO to odradi umjesto vas..gdje bi sreci bio kraj...e jebem ti pjesnistvo..
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» MEDIJI U SRBIJI: Stvoren je antisrpski front Bosna, Hrvatska, Turska!
» REFERENDUM
» RS ima pravo na referendum
» POČEO REFERENDUM U RS
» MEDIJI U SRBIJI: Stvoren je antisrpski front Bosna, Hrvatska, Turska!
» REFERENDUM
» RS ima pravo na referendum
» POČEO REFERENDUM U RS
Page 2 of 3