Linic:Milanovic predsjednik?Pa zaratili bi sa Slovenijom i Srbijom
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Linic:Milanovic predsjednik?Pa zaratili bi sa Slovenijom i Srbijom
flumen wrote:za dom?red wolf wrote:O spreman sam...Yehudi wrote:red wolf wrote:O iznenadit ćeš se...slidingdoorsoperator wrote:
Mogu zamisliti na što će to sličiti.
Samo naprid
Zdravlja? Poput Parage (hvala Tanji Torbarini).
Guest- Guest
Oportunist nije, ali je bahat. Zaprav ego mu je najveći neprijatelj. A lik je pametan i elokventan, no ego ga jebe.red wolf wrote:Milanovića niste voljeli samo zbog jedne stvari...Uvijek vam je rekao istinu...No, to vam nikada nije bilo po volji...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Za situaciju u SDP on je sam najviše kriv. Na početku je najuril sve koji svojom glavom misle, a to mu se sad vratilo.slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:
Nažalost, neće se vratiti...
Na žalost SDP-a, jer sa ovim aktualnim vodstvom nemaju ama baš nikakve šanse.
2017-03-21
Kad smo kod koka i ćoravosti, kak tumačiš odlazak predsjednice države u ST na noge američkom generalu? Mislim američki general i predsjednica jedne suverene države, nije li to sramoćenje države kojoj si na čelu?slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:ja sam ga zapravo simpatizirao...naime militarist je..red wolf wrote:Milanovića niste voljeli samo zbog jedne stvari...Uvijek vam je rekao istinu...No, to vam nikada nije bilo po volji...
Nije, nego samo obični diletant.
Doduše, ponekad je znao biti u pravu, ali i ćorava kokoš ...
2017-03-21
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Slavko Linic:Milanovic predsjednik RH?Los,bahat,neradnik!Pa to bi bila sramota za Hrvatsku
» Milanović : Srbijom vlada beogradska čaršija
» Šeks:'Fućka mi se za odnose sa Srbijom i što je on predsjednik,Vučić je četnik i tačka'
» Predsjednik Milanović: Europa je kršćanski kontinent!
» Predsjednik Milanović će pokopati Plenkovića, Vladu i HDZ
» Milanović : Srbijom vlada beogradska čaršija
» Šeks:'Fućka mi se za odnose sa Srbijom i što je on predsjednik,Vučić je četnik i tačka'
» Predsjednik Milanović: Europa je kršćanski kontinent!
» Predsjednik Milanović će pokopati Plenkovića, Vladu i HDZ
Page 3 of 3