Josipa Rimac - još jedan primjer kako Čardak uništava Hrvatsku i Hrvate
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Josipa Rimac - još jedan primjer kako Čardak uništava Hrvatsku i Hrvate
Pinochet wrote:5 godina njemačkog staža pa imaš penziju=
tocno..ono,nije za nista,ali imas pravo..
Guest- Guest
u RH taman.. ovdje većina ljudi ima penziju oko 200€
Guest- Guest
..pa ja svabe nikad bog zna nisam nesto simpatizirao...moze se to provjeriti pos tarim upisima jos sa starog foruma...ja ih jedino cijenim zbog odnosa prema radu..a sve druga bjez..pismejker wrote:vuksadinare wrote:biti u njemackoj socijala moze neradnik ili lopov..
Qurca ti znas sto moze biti u njemackoj...i svabe su ti sad postali neprijatelji...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pinoČe...sto cekas..makar zaradit za pemziju...mozes zastitariju ili skladiset nac i u njemackoj za radit..Pinochet wrote:u RH taman.. ovdje većina ljudi ima penziju oko 200€
2015-09-08
uzas..!!! zato ja zivoim po dedinom...dizi kredite,trosi sumanuto i brini se da taj cijeli perpetuum mobile ipak funkcionira...Pinochet wrote:u RH taman.. ovdje većina ljudi ima penziju oko 200€
Guest- Guest
Oke su nacija..cestiti posteni i nisu jalnusni..mrvu ljubomore kod njih nisam vidio..vuksadinare wrote:..pa ja svabe nikad bog zna nisam nesto simpatizirao...moze se to provjeriti pos tarim upisima jos sa starog foruma...ja ih jedino cijenim zbog odnosa prema radu..a sve druga bjez..pismejker wrote:vuksadinare wrote:biti u njemackoj socijala moze neradnik ili lopov..
Qurca ti znas sto moze biti u njemackoj...i svabe su ti sad postali neprijatelji...
Guest- Guest
penziju treba na crno zaradit..
...eto vidis..-tko hoce more tko nece i tko bira i tko zivi iznad mogucnosti tko bi merđu umjesto dacie via njemacka..Pinochet wrote:šta ću kada ovdje mogu zaraditi bolje nego u njemačkoj.. zadnje 3 godine tako..vuksadinare wrote:pinoČe...sto cekas..makar zaradit za pemziju...mozes zastitariju ili skladiset nac i u njemackoj za radit..Pinochet wrote:u RH taman.. ovdje većina ljudi ima penziju oko 200€
2015-09-08
Jasam od mladosti naucio raditi i cijeniti posao...naravno kad si mladji mozes i teze poslove raditi..i nakonto toga,navikao sam i na trosenje,volim trositi,bolje je od seksa uglavnom,i znam da sam zasluzio sto vise i sto bolje..sto fali tome?vuksadinare wrote:...eto vidis..-tko hoce more tko nece i tko bira i tko zivi iznad mogucnosti tko bi merđu umjesto dacie via njemacka..Pinochet wrote:šta ću kada ovdje mogu zaraditi bolje nego u njemačkoj.. zadnje 3 godine tako..vuksadinare wrote:pinoČe...sto cekas..makar zaradit za pemziju...mozes zastitariju ili skladiset nac i u njemackoj za radit..Pinochet wrote:u RH taman.. ovdje većina ljudi ima penziju oko 200€
Guest- Guest
winedorf zavrsen...
Guest- Guest
kic wrote:
normalno.
neće biti penzije za mene i tebe. ako i bude šta love u državnom fondu, prvo će se nahraniti Čardak penzići poput J.Rimac i takvi.. meni i tebi će ponuditi jedino besplatnu eutanaziju.
Ja znam da će se o tome raspravljati, i da će to biti "domoljubno" za 30godina da se dobrovoljno ubijemo, "za domovinu" ,
da bi j.rimac i čardak uhljebi sa foruma mogli imati penziju.
zato treba što više love na crno zaradit
Guest- Guest
Pemziju ne treba "zaradjivati",..treba je steci u sto moguce kratjem periodu,i onda stashirati...amen..
Onda treba samo uhvatiti sto laksi a sto bolje placeni posao,usavrsiti se da se osiguras znanjem i konkurentnoscu,i opeti...pola godine skromno,dok ne nabacis na konto neku znatniju sumu,onda se raskalaši kreditima,za auto novi prejebeni i neku kutjicu u suburbanu,trosi kao muthav i radi i uzivaj..
Onda treba samo uhvatiti sto laksi a sto bolje placeni posao,usavrsiti se da se osiguras znanjem i konkurentnoscu,i opeti...pola godine skromno,dok ne nabacis na konto neku znatniju sumu,onda se raskalaši kreditima,za auto novi prejebeni i neku kutjicu u suburbanu,trosi kao muthav i radi i uzivaj..
Guest- Guest
Nema veze, imaju se zato nekrofilske orgije. Ono narod se zaglupljuje užurbano. Čak je i plavuša dala svoj obol.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Nema veze, imaju se zato nekrofilske orgije.
nasmiješena ležiš bez donjega veša
grobari se tuku oko tvoga leša
:^^
aben wrote:ploća gospodjice rimac se ne isploćuje iz prikupljenog poreza, nego direktno iz tiskare, i gospodjica rimac održava posao skladišnih radnikov jer kupuje namještaj, a porezima se samo kontrolira inflacija.
Deda prestani hakirati tuđe profile, već jednom...
darth_vader-
2014-04-17
Novca ima beskonačno, neograničen je. Nadajmo se da će ga Gđa Rimac potrošiti što više.jasambrend wrote:aben wrote:ploća gospodjice rimac se ne isploćuje iz prikupljenog poreza, nego direktno iz tiskare, i gospodjica rimac održava posao skladišnih radnikov jer kupuje namještaj, a porezima se samo kontrolira inflacija.
Deda prestani hakirati tuđe profile, već jednom...
Trinity-
2014-04-17
mislis da nije moguce?kic wrote:
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Jutub sa nardnjacima je nažalost obrisan
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Još jedan dokaz kako marksizam uništava.. čak i prirodni poredak
» Goran Vojković . Kako su Rumunju prestigli Hrvatsku(iza nas u EU je jedino još Bugarska)
» Mamić i Josipa Rimac ruše koaliciju HDZ-MOST?
» SDP: Josipa Rimac ostat će bez imuniteta ako to DORH zatraži
» HDZ-ovci se rušili po Kninu, Josipa Rimac krvarila za Plenkovića
» Goran Vojković . Kako su Rumunju prestigli Hrvatsku(iza nas u EU je jedino još Bugarska)
» Mamić i Josipa Rimac ruše koaliciju HDZ-MOST?
» SDP: Josipa Rimac ostat će bez imuniteta ako to DORH zatraži
» HDZ-ovci se rušili po Kninu, Josipa Rimac krvarila za Plenkovića
Page 2 of 3