kolinda dolazi gledati les , yuppi
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: kolinda dolazi gledati les , yuppi
Kršćanstvo nema veze s monoteizmom i upravo si to predočio. 3000 svetaca i ne znam koliko relikvija. To je politeizam najočitije vrste.slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Nestrpljivo ću očekivat tvoj upis.slidingdoorsoperator wrote:I sad moram ići, jer ja nisam čardak uhljeb kao neki ovdje. :) Odgovorim kasnije. :)
Do svidanja.
Mošti (relikvije) predstavljaju objekat verskog poštovanja (ne klanjanja - opaska slidingdoorsoperator), posebno deo posmrtnih ostataka ili lične imovine svetitelja. Posebnu formu mošti predstavljaju „dodirne relikvije“, odnosno predmeti sa kojima je svetitelj došao u dodir ili navodno došao u dodir, kao npr. delovi odeće i sl. Mnogi hrišćani smatraju da su mošti izvor Božanske energije.
Pojam mošti je obrađen u svim većim svetskim religijama, ali najviše u hrišćanstvu, šintoizmu i budizmu.
U hrišćanstvu (katoličanstvu i pravoslavlju) su mošti jedan od najstarijih oblika poštovanja svetitelja čije je postojanje dokazano još u 2. veku, daleko pre poštovanja ikona i drugih formi prezentacije svetitelja.
Zadovoljna odgovorom?
Ukratko, riječ je o jednom običnom religijskom obredu, kao i u slučaju udaranja glavom u stanoviti zid o čemu svjedoče fotografije stavljene na temu. :)
Ja inače ne fermam puno ni religije ni religijske običaje, ali mi je jasno da moraju postojati i da će postojati dok je god religija, a religije će postojati dok je ljudi.
Meni je puno zanimljivija filozofija, kako ona interna unutar religija tako i filozofija religije općenito i to je valjda svakome sa imalo pameti na ovom forumu tko je čitao moje postove jasno ili bi tako trebalo biti. :)
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
pa ti pišeš o kiti tog tre i o spermi reyaEva_ wrote:Opet si zamijenil afričku šljivu i praxitene:))čardak efendija wrote:Ej spermušo nisi odgovorila ko te sve jebavo na forumu osim tog tre i longija čiji sastav sperme znaš napametEva_ wrote:Stigao i Tre. Bujrum:)čardak efendija wrote:eva je poznavateljica jedino muškihNoor wrote:
što manje znaš, manje te boli glava...jučer si sama rekla.
rezervnih glava
Dirty talk je za spavaću sobu, a na forumu moraš biti konciz5an, ozbiljan, pristojan i jezgrovit.
i o tome kako bujanec nemre fukat
dakle poznavateljice forumskih kurčeva
ti si ta koja iznosi ko te sve jebo a ne ja
ja te ne bi ni štapom diro
usput jesu li barem platili kad su se istresli
Tre, odaju te Marienbadske elegije.čardak efendija wrote:pa ti pišeš o kiti tog tre i o spermi reyaEva_ wrote:Opet si zamijenil afričku šljivu i praxitene:))čardak efendija wrote:Ej spermušo nisi odgovorila ko te sve jebavo na forumu osim tog tre i longija čiji sastav sperme znaš napametEva_ wrote:Stigao i Tre. Bujrum:)čardak efendija wrote:
eva je poznavateljica jedino muških
rezervnih glava
Dirty talk je za spavaću sobu, a na forumu moraš biti konciz5an, ozbiljan, pristojan i jezgrovit.
2017-03-21
I "krajiški" govor.Eva_ wrote:
Tre, odaju te Marienbadske elegije.
Reko Krko,lepotice.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pišem ko taj treEva_ wrote:Tre, odaju te Marienbadske elegije.čardak efendija wrote:pa ti pišeš o kiti tog tre i o spermi reyaEva_ wrote:Opet si zamijenil afričku šljivu i praxitene:))čardak efendija wrote:Ej spermušo nisi odgovorila ko te sve jebavo na forumu osim tog tre i longija čiji sastav sperme znaš napametEva_ wrote:
Stigao i Tre. Bujrum:)
to je dokaz
više niko ne može da piše tako
bistra si ko napoj
i ne vredi ti sad skretati temu
tema je da poznaješ kurac tog tre
i da te je trošio
bujanec te trošio
rey te trošio
sanaderu si sveću držala
mamiću si sveću držala
ti si prvoklasna spermuša
prva kurva ovog portala
ti da ćutiš i prestani glumitijastreb wrote:I "krajiški" govor.Eva_ wrote:
Reko Krko,lepotice.
da nisi budala
Hehehehe,gde si bre brate Živojine. Nisi išao na vašar u Benkovac? Kod nas u Benkovcu bre mlogo lepo. A i mi domaći Benkovčani mlogo smo more gostoljubivi.čardak efendija wrote:ti da ćutiš i prestani glumitijastreb wrote:I "krajiški" govor.Eva_ wrote:
Reko Krko,lepotice.
da nisi budala
Će da te ponudimo sa pitu gibanicu i domaću prepečenicu. More,prava mučenica! Nema nigde takve lepote kao u našim Ravnim Kotarima.
2014-04-22
i treba da ti bude lepojastreb wrote:Hehehehe,gde si bre brate Živojine. Nisi išao na vašar u Benkovac? Kod nas u Benkovcu bre mlogo lepo. A i mi domaći Benkovčani mlogo smo more gostoljubivi.čardak efendija wrote:ti da ćutiš i prestani glumitijastreb wrote:I "krajiški" govor.Eva_ wrote:
Reko Krko,lepotice.
da nisi budala
Će da te ponudimo sa pitu gibanicu i domaću prepečenicu. More,prava mučenica! Nema nigde takve lepote kao u našim Ravnim Kotarima.
lepi su ravni kotari
Hehe, malčice smo ljubomorni.čardak efendija wrote:Pišem ko taj treEva_ wrote:Tre, odaju te Marienbadske elegije.čardak efendija wrote:pa ti pišeš o kiti tog tre i o spermi reyaEva_ wrote:Opet si zamijenil afričku šljivu i praxitene:))čardak efendija wrote:
Ej spermušo nisi odgovorila ko te sve jebavo na forumu osim tog tre i longija čiji sastav sperme znaš napamet
to je dokaz
bistra si ko napoj
i da te je trošio
bujanec te trošio
rey te trošio
sanaderu si sveću držala
mamiću si sveću držala
prva kurva ovog portala
2017-03-21
zašto bi na spermušeEva_ wrote:Hehe, malčice smo ljubomorni.čardak efendija wrote:Pišem ko taj treEva_ wrote:Tre, odaju te Marienbadske elegije.čardak efendija wrote:pa ti pišeš o kiti tog tre i o spermi reyaEva_ wrote:
Opet si zamijenil afričku šljivu i praxitene:))
to je dokaz
bistra si ko napoj
i da te je trošio
bujanec te trošio
rey te trošio
sanaderu si sveću držala
mamiću si sveću držala
prva kurva ovog portala
i sponzoruše bio ljubomoran
u tebe spermušu???Eva_ wrote:Zato kaj si se zaljubil ko tele
"Krajišniče". U ruke uzmi Branka Ćopića,ili za malo navrati kod Kordunaša i Ličana. Imaš ih kod Vukovara masu. Pa malo snimaj,slušaj,vježbaj.čardak efendija wrote:
i treba da ti bude lepo
lepi su ravni kotari
Kontaktiraj i Brothera Billa,a možeš i Vučinu ,da te malo posavjetuju,kako se divani u Krajini. jer ovako ispadaš i više nego smiješan.
2014-04-22
Nego u koga drugog. Trčiš za mnom po svim temema.
2017-03-21
dečko jel i tebe neko jebojastreb wrote:"Krajišniče". U ruke uzmi Branka Ćopića,ili za malo navrati kod Kordunaša i Ličana. Imaš ih kod Vukovara masu. Pa malo snimaj,slušaj,vježbaj.čardak efendija wrote:
i treba da ti bude lepo
lepi su ravni kotari
Kontaktiraj i Brothera Billa,a možeš i Vučinu ,da te malo posavjetuju,kako se divani u Krajini. jer ovako ispadaš i više nego smiješan.
izgleda da je
obrati se nekom drugom za tvoj problem
Eva_ wrote:
Kršćanstvo nema veze s monoteizmom i upravo si to predočio. 3000 svetaca i ne znam koliko relikvija. To je politeizam najočitije vrste.
Sveci i relikvije nisu isto što i bogovi, ali jasno mi je da to ne mogu razumjeti retardirane pristalice politeističkog judaizma, posebno oni kojima se nešto poremetilo zbog previše udaranja glavom o Zid plača.
Tebi bi doduše dobro došlo da dobro drmneš koji put pa ti se stvari možda ponovno poslože i postaneš bar malo pametnija. :)
Ne mora nužno biti Zid plača, jer na kraju krajeva, Židovi kakti imaju crveni telefon s YHWH-om i nije im potreban nikakav posrednik pa makar i u obliku Zida plača da bi im YHWH ispunio molitve napisane na drugom posredniku u obliku papirića. :)
Guest- Guest
Ne. Nego da se predstavljaš kao Srbin iz Bršadina ili Trpinje,onda bi možda ispao i originalan.čardak efendija wrote:dečko jel i tebe neko jebojastreb wrote:"Krajišniče". U ruke uzmi Branka Ćopića,ili za malo navrati kod Kordunaša i Ličana. Imaš ih kod Vukovara masu. Pa malo snimaj,slušaj,vježbaj.čardak efendija wrote:
i treba da ti bude lepo
lepi su ravni kotari
izgleda da je
A ovamo se predstavljaš kao nekakav Kninjanin ili Plaščanin,a furaš se na BG sleng.
To je falš i vidi se iz satelita.
Ja ti samo od srca oću pomoć.
2014-04-22
jastreb wrote:
jer ovako ispadaš i više nego smiješan.
Reče najkomičnij lik ovoga foruma. :)
Ne može biti smješniji od tebe da dubi na glavi.
Last edited by slidingdoorsoperator on 20/9/2017, 09:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
hahahaEva_ wrote:Nego u koga drugog. Trčiš za mnom po svim temema.
ti mene prozivaš da sam tre
gde god nešto napišem
i onda ja trčim za tobom po temama
očito je da te taj tre dobro taslačio kad ga stalno
pominješ
ko je kome plaćao
ti njemu ili on tebi
budalo nađi gde sam se ja predstaviojastreb wrote:Ne. Nego da se predstavljaš kao Srbin iz Bršadina ili Trpinje,onda bi možda ispao i originalan.čardak efendija wrote:dečko jel i tebe neko jebojastreb wrote:"Krajišniče". U ruke uzmi Branka Ćopića,ili za malo navrati kod Kordunaša i Ličana. Imaš ih kod Vukovara masu. Pa malo snimaj,slušaj,vježbaj.čardak efendija wrote:
i treba da ti bude lepo
lepi su ravni kotari
izgleda da je
A ovamo se predstavljaš kao nekakav Kninjanin ili Plaščanin,a furaš se na BG sleng.
To je falš i vidi se iz satelita.
Ja ti samo od srca oću pomoć.
kao neko iz knina ili slično
Kako ne? Pa non stop pričaš da si "iz Krajine".čardak efendija wrote:
budalo nađi gde sam se ja predstavio
kao neko iz knina ili slično
Iz koje? Negotinske?
2014-04-22
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» KOLINDA, DOBIO SAM PASOŠ, SPREMI SE - ŠKRIPAĆE KREVETI! Vojislav Šešelj poručio predsednici Hrvatske da dolazi u Zagreb
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Ocete li gromove gledati?
» 'Ne želim u Hrvatskoj gledati scene kao u Makedoniji, Srbiji ili Mađarskoj'
» "Njega ovde nećemo gledati"
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Ocete li gromove gledati?
» 'Ne želim u Hrvatskoj gledati scene kao u Makedoniji, Srbiji ili Mađarskoj'
» "Njega ovde nećemo gledati"
Page 12 of 15