Parada ponosa u BG protekla "mirno i dostojanstveno".
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Parada ponosa u BG protekla "mirno i dostojanstveno".
u BG traže naftu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
dzango wrote:
Normalni pederi i ne idu na tu paradu.
Pa kad su već ispušili za Beograd na vodi.Eva_ wrote:u BG traže naftu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Najavili 3000 ljudi a došlo 500 sve sa stranim diplomatama, njihovim obezbeđenjem, našim ministrima, novinarima, murijom u civilu.... Nikada na tako nečemu nisi mogao da vidiš pametne i ugledne pedere poput pokojnog Jovana Ćirilova ili nekog drugog. Sve NVO i Vučićeva kamarila.marcellus wrote:dzango wrote:
Normalni pederi i ne idu na tu paradu.
Teror režima traje. A kod nas se to obično završi... kako se završi.kic wrote:
skuhali su i vas..
2014-04-19
A vidjela sam i to, s mosta i iz auta. Već je uređena i šetnica ispred onog Eaglsa i još nešto. Ne izgleda loše.dzango wrote:Pa kad su već ispušili za Beograd na vodi.Eva_ wrote:u BG traže naftu.
2017-03-21
Sto se nisi javila ovim forumasima da ti pokazu grad... Pizzon bi vrlo rado docekao...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
To pozeri, pravih gejeva tu nije bilo, nego pedercina...
2014-08-25
Imas tu kompanije iz Izraela, grade, mozda bi ti dali i posao, udjes, Shalom Havir i te fore, ovo, ono i etoEva_ wrote:A vidjela sam i to, s mosta i iz auta. Već je uređena i šetnica ispred onog Eaglsa i još nešto. Ne izgleda loše.dzango wrote:Pa kad su već ispušili za Beograd na vodi.Eva_ wrote:u BG traže naftu.
posla ... imas i Jevreje turiste na sve strane, barem bili letos...to samo u BGD video...
2014-08-25
To je tacno. Pola grada grade izraelci. Turista iz Izraela ko sase...Serbinho-3 wrote:Imas tu kompanije iz Izraela, grade, mozda bi ti dali i posao, udjes, Shalom Havir i te fore, ovo, ono i etoEva_ wrote:A vidjela sam i to, s mosta i iz auta. Već je uređena i šetnica ispred onog Eaglsa i još nešto. Ne izgleda loše.dzango wrote:Pa kad su već ispušili za Beograd na vodi.Eva_ wrote:u BG traže naftu.
posla ... imas i Jevreje turiste na sve strane, barem bili letos...to samo u BGD video...
Airport City su ti Jeshe, to kod MUP-a bombardovanog grade Jeshe Kule, TC Vozdovac mislim da su isto Jeshe.
Realno, gomila toga oni iz Izraela grade, nista prevara, Poljski, Madjarski, Nemacki, pricam ti pricu da sam Jevrej.
Realno, gomila toga oni iz Izraela grade, nista prevara, Poljski, Madjarski, Nemacki, pricam ti pricu da sam Jevrej.
2014-08-25
Napravili šetalište i uništili vodoutvrdu. A gradnja stala jer su Arapi provalili da ovi kradu naduvanim fakturama.Eva_ wrote:A vidjela sam i to, s mosta i iz auta. Već je uređena i šetnica ispred onog Eaglsa i još nešto. Ne izgleda loše.dzango wrote:Pa kad su već ispušili za Beograd na vodi.Eva_ wrote:u BG traže naftu.
Central Garden na mestu nekadašnjeg IKL-a. Nešto najbolje što sam video.Serbinho-3 wrote:Airport City su ti Jeshe, to kod MUP-a bombardovanog grade Jeshe Kule, TC Vozdovac mislim da su isto Jeshe.
2014-04-19
Krecu da rade savezni MUP. Ceo bulevar Milutina Milankovica isto oni... Cute i grade...dzango wrote:Central Garden na mestu nekadašnjeg IKL-a. Nešto najbolje što sam video.Serbinho-3 wrote:Airport City su ti Jeshe, to kod MUP-a bombardovanog grade Jeshe Kule, TC Vozdovac mislim da su isto Jeshe.
Srbija je tu ispala pametna, ovi na Zapadu pustise ove sto skacu po magarcima, Jevreji se ne osecaju bezbedno i sklanjaju.
Kod nas nema tih kozojeba, ovi dobrodosli i ulazu.
Ista prica sa Kinezima, nece ih na Zapadu a kod nas rade na tome da ih privuku.
Treba biti mudar.
Kod nas nema tih kozojeba, ovi dobrodosli i ulazu.
Ista prica sa Kinezima, nece ih na Zapadu a kod nas rade na tome da ih privuku.
Treba biti mudar.
2014-08-25
Ma fala dečki, ali sve je bilo brzinski. U jednom dan doletjela i odletjela. Odradila sastanak i ručak, i to je bilo to od BG. No, mogu ja doći na produženi vikend, ni problem. Tko nas ugošćava?
2017-03-21
Dorćol nikad nisu ni napustililStanojko wrote:To je tacno. Pola grada grade izraelci. Turista iz Izraela ko sase...Serbinho-3 wrote:Imas tu kompanije iz Izraela, grade, mozda bi ti dali i posao, udjes, Shalom Havir i te fore, ovo, ono i etoEva_ wrote:A vidjela sam i to, s mosta i iz auta. Već je uređena i šetnica ispred onog Eaglsa i još nešto. Ne izgleda loše.dzango wrote:Pa kad su već ispušili za Beograd na vodi.Eva_ wrote:u BG traže naftu.
2017-03-21
..ja idem u petak..bez zajebancije....rek'o idem ovaj put pa kud puklo da puklo...idem na jedan dan...krecem rano ujutro da budem u beges do 9..onda idem malo sarat po gradu..vracam se oko sedam..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Parada ponosa-Beograd
» HUDA JAMA: PREDSJEDNICA I PAHOR- EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Očekujemo da ovaj dan prođe bez tenzija, mirno i dostojanstveno'
» Parada ponosa u subotu u Beogradu: Organizatori traže nultu toleranciju države prema nasilju
» Divota: svečano i dostojanstveno obilježen najveći praznik
» Dodik odlazi?Bolje da odem dostojanstveno nego kao poltron
» HUDA JAMA: PREDSJEDNICA I PAHOR- EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Očekujemo da ovaj dan prođe bez tenzija, mirno i dostojanstveno'
» Parada ponosa u subotu u Beogradu: Organizatori traže nultu toleranciju države prema nasilju
» Divota: svečano i dostojanstveno obilježen najveći praznik
» Dodik odlazi?Bolje da odem dostojanstveno nego kao poltron
Page 2 of 3