Pozdrav svim starim forumasima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pozdrav svim starim forumasima
Ako je Dutch boy,unda je najprije bio ljevičar,ali je kasnije skrenuo u desne vode.Iknar je gay wrote:nešto se baš ne sjećam,jeli on bio fašist ili antifašist ?pismejker wrote:ee..cijenim da jeste,ali necu tvrditi..Ako covjek kaze da je Satan Panoski,ja to postivam..Iknar je gay wrote:jeli to onaj dutch-boy ili tako nekako ?pismejker wrote:heiniken boca-NL
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma pa znam da je bilo tako nešto,samo ne znam u kom smjeru.Ali mislim kako njegova konverzija nije bila temeljita kao kod mene,kad sam skrenuo u antifašističke vode.jastreb wrote:Ako je Dutch boy,unda je najprije bio ljevičar,ali je kasnije skrenuo u desne vode.Iknar je gay wrote:nešto se baš ne sjećam,jeli on bio fašist ili antifašist ?pismejker wrote:ee..cijenim da jeste,ali necu tvrditi..Ako covjek kaze da je Satan Panoski,ja to postivam..Iknar je gay wrote:jeli to onaj dutch-boy ili tako nekako ?pismejker wrote:heiniken boca-NL
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Česrto nailazim na Iknara,gdje najčešće na Dnevno preko fejsa komentira članke.Iknar je gay wrote:Ma pa znam da je bilo tako nešto,samo ne znam u kom smjeru.Ali mislim kako njegova konverzija nije bila temeljita kao kod mene,kad sam skrenuo u antifašističke vodejastreb wrote:Ako je Dutch boy,unda je najprije bio ljevičar,ali je kasnije skrenuo u desne vode.Iknar je gay wrote:nešto se baš ne sjećam,jeli on bio fašist ili antifašist ?pismejker wrote:ee..cijenim da jeste,ali necu tvrditi..Ako covjek kaze da je Satan Panoski,ja to postivam..Iknar je gay wrote:
jeli to onaj dutch-boy ili tako nekako ?
Naziva se Tomica Fabo.
2014-04-22
reko si da nisi svetac...pismejker wrote:Satan Panonski wrote:Prije sam bio Spanonski
Ja prije Svetac,ali teko od 2008...svakako dobrodosao.. ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa nisam...vuksadinare wrote:reko si da nisi svetac...pismejker wrote:Satan Panonski wrote:Prije sam bio Spanonski
Ja prije Svetac,ali teko od 2008...svakako dobrodosao.. ...
Guest- Guest
Stvarno nije fer što ga kic banira,te mi njegovi obožavatelji ostajemo uskraćeni za božije objave.jastreb wrote:Česrto nailazim na Iknara,gdje najčešće na Dnevno preko fejsa komentira članke.Iknar je gay wrote:Ma pa znam da je bilo tako nešto,samo ne znam u kom smjeru.Ali mislim kako njegova konverzija nije bila temeljita kao kod mene,kad sam skrenuo u antifašističke vodejastreb wrote:Ako je Dutch boy,unda je najprije bio ljevičar,ali je kasnije skrenuo u desne vode.Iknar je gay wrote:nešto se baš ne sjećam,jeli on bio fašist ili antifašist ?pismejker wrote:
ee..cijenim da jeste,ali necu tvrditi..Ako covjek kaze da je Satan Panoski,ja to postivam..
Naziva se Tomica Fabo.
2015-07-23
Nisam Dutch boy. Gdje mi je Pizzon?Njemu sam prije volio vaditi mast. :)))))))
Satan Panonski- Posts : 46
2016-09-12
A da pokrenemo peticiju?Iknar je gay wrote:Stvarno nije fer što ga kic banira,te mi njegovi obožavatelji ostajemo uskraćeni za božije objave.jastreb wrote:Česrto nailazim na Iknara,gdje najčešće na Dnevno preko fejsa komentira članke.Iknar je gay wrote:Ma pa znam da je bilo tako nešto,samo ne znam u kom smjeru.Ali mislim kako njegova konverzija nije bila temeljita kao kod mene,kad sam skrenuo u antifašističke vodejastreb wrote:Ako je Dutch boy,unda je najprije bio ljevičar,ali je kasnije skrenuo u desne vode.Iknar je gay wrote:
nešto se baš ne sjećam,jeli on bio fašist ili antifašist ?
Naziva se Tomica Fabo.
2014-04-22
Ako ovdje pišu Čardak-Efendija i Seks dinosaurus,ne vidim razlog za diskreditaciju Tomice Fabe.
2014-04-22
Pokreni peticiju,ja ću podržat.jastreb wrote:A da pokrenemo peticiju?Iknar je gay wrote:Stvarno nije fer što ga kic banira,te mi njegovi obožavatelji ostajemo uskraćeni za božije objave.jastreb wrote:Česrto nailazim na Iknara,gdje najčešće na Dnevno preko fejsa komentira članke.Iknar je gay wrote:Ma pa znam da je bilo tako nešto,samo ne znam u kom smjeru.Ali mislim kako njegova konverzija nije bila temeljita kao kod mene,kad sam skrenuo u antifašističke vodejastreb wrote:
Ako je Dutch boy,unda je najprije bio ljevičar,ali je kasnije skrenuo u desne vode.
Naziva se Tomica Fabo.
Upravu si,kad GayMabus može širiti intergalaktičku propagandu,zašto Iknar ne bi mogao Jahvinu.
2015-07-23
zašto tebi smetamo mi krajišnicijastreb wrote:Ako ovdje pišu Čardak-Efendija i Seks dinosaurus,ne vidim razlog za diskreditaciju Tomice Fabe.
Jer si se odrekao materinjeg jezika.čardak efendija wrote:zašto tebi smetamo mi krajišnicijastreb wrote:Ako ovdje pišu Čardak-Efendija i Seks dinosaurus,ne vidim razlog za diskreditaciju Tomice Fabe.
Reko Krko,lepotice,ogledalo Bukovice press.
2014-04-22
a ja mislio zbog onoga šta pišemjastreb wrote:Jer si se odrekao materinjeg jezika.čardak efendija wrote:zašto tebi smetamo mi krajišnicijastreb wrote:Ako ovdje pišu Čardak-Efendija i Seks dinosaurus,ne vidim razlog za diskreditaciju Tomice Fabe.
sad mi puno lakše
e, a koji mu je materinji?jastreb wrote:Jer si se odrekao materinjeg jezika.čardak efendija wrote:zašto tebi smetamo mi krajišnicijastreb wrote:Ako ovdje pišu Čardak-Efendija i Seks dinosaurus,ne vidim razlog za diskreditaciju Tomice Fabe.
Guest- Guest
Satan Panonski wrote:Gdje si Epi? Jesam.U NL sam.Sta ima kod tebe?
Borba.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I ovdje postala borba za opstanak. Situacija nije ni približno kao prije
Satan Panonski- Posts : 46
2016-09-12
Rijeko Krko,ljepotice,ogledalo Bukovice.Noor wrote:e, a koji mu je materinji?jastreb wrote:Jer si se odrekao materinjeg jezika.čardak efendija wrote:zašto tebi smetamo mi krajišnicijastreb wrote:Ako ovdje pišu Čardak-Efendija i Seks dinosaurus,ne vidim razlog za diskreditaciju Tomice Fabe.
2014-04-22
tu je,uglavnom svaki dan..Satan Panonski wrote:Nisam Dutch boy. Gdje mi je Pizzon?Njemu sam prije volio vaditi mast. :)))))))
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ike Mandurić: Je li pozdrav Za Dom Spremni ustaški pozdrav?
» nove informacije o starim dogadjanjima
» Upozorenje forumasima
» Poruka forumasima
» HV testirao dronova 'kamikaze' na starim tenkovima T-55
» nove informacije o starim dogadjanjima
» Upozorenje forumasima
» Poruka forumasima
» HV testirao dronova 'kamikaze' na starim tenkovima T-55
Page 2 of 2