Sjećate se tajnice Zeljko?
Page 1 of 1
Sjećate se tajnice Zeljko?
Bivša tajnica u Vladi RH Sandra Zeljko danas se pojavila u sjedištu USKOK-a u Gajevoj ulici u Zagrebu gdje je trebala dati iskaz u ‘aferi dnevnice’, o optužbama za izvlačenje novca iz proračuna preko lažnih putnih naloga.
pisali smo i kako sud nije mogao pronaći Sandru Zeljko da joj uruči neka rješenja iz istrage. Sve je to prolongiralo ovaj postupak, koji, čini se, još neće dobiti svoj konačni rasplet.
Naime, Sandra Zeljko danas ujutro pojavila se u pratnji odvjetnika Veljka Miljevića, u USKOKU gdje je bilo zakazano njezino ispitivanje, no kako doznajemo iskaz nije dala. Bivša tajnica u Vladi, koja je u međuvremenu dobila premještaj u Ured za razminiranje, umjesto toga izjavila je kako se sada ne osjeća sposobna sudjelovati u kaznenom postupku. Obrana nam nije htjela potvrditi na koje se medicinske probleme pozivaju.
Opravdala je to svojim zdravstvenim stanjem, te istražiteljima predala medicinsku dokumentaciju zatraživši prekid istrage. Zakon o kaznenom postupku predviđa ovakvu mogućnost, no konačni sud u sposobnosti Sandre Zeljko da prati proces dat će medicinski vještaci.
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/sjecate-se-tajnice-zeljko-danas-je-odbila-dati-iskaz-uskok-u-kaze-da-je-jako-bolesna/
pisali smo i kako sud nije mogao pronaći Sandru Zeljko da joj uruči neka rješenja iz istrage. Sve je to prolongiralo ovaj postupak, koji, čini se, još neće dobiti svoj konačni rasplet.
Naime, Sandra Zeljko danas ujutro pojavila se u pratnji odvjetnika Veljka Miljevića, u USKOKU gdje je bilo zakazano njezino ispitivanje, no kako doznajemo iskaz nije dala. Bivša tajnica u Vladi, koja je u međuvremenu dobila premještaj u Ured za razminiranje, umjesto toga izjavila je kako se sada ne osjeća sposobna sudjelovati u kaznenom postupku. Obrana nam nije htjela potvrditi na koje se medicinske probleme pozivaju.
Opravdala je to svojim zdravstvenim stanjem, te istražiteljima predala medicinsku dokumentaciju zatraživši prekid istrage. Zakon o kaznenom postupku predviđa ovakvu mogućnost, no konačni sud u sposobnosti Sandre Zeljko da prati proces dat će medicinski vještaci.
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/sjecate-se-tajnice-zeljko-danas-je-odbila-dati-iskaz-uskok-u-kaze-da-je-jako-bolesna/
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Sjećate se tajnice Zeljko?
zjavila je kako se sada ne osjeća sposobna sudjelovati u kaznenom postupku
Opravdala je to svojim zdravstvenim stanjem, te istražiteljima predala medicinsku dokumentaciju zatraživši prekid istrage.
@asila sto je ovo issati ?
2014-04-12
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Zakon o kaznenom postupku, prekid istrage dok osumnjičeni ne ozdravi jer " ne moze sudjelovati u istrazi".debotoijusto wrote:zjavila je kako se sada ne osjeća sposobna sudjelovati u kaznenom postupku
Opravdala je to svojim zdravstvenim stanjem, te istražiteljima predala medicinsku dokumentaciju zatraživši prekid istrage.
Malo jest nelogično jer osumnjičeni ne sudjeluje u istrazi bas nego se istraga vodi nad njim ali tako pise.
:)
Jedino ne znam postoji li takva glupost u drugim zemljama.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Zakon o kaznenom postupku, prekid istrage dok osumnjičeni ne ozdravi jer " ne moze sudjelovati u istrazi".debotoijusto wrote:zjavila je kako se sada ne osjeća sposobna sudjelovati u kaznenom postupku
Malo jest nelogično jer osumnjičeni ne sudjeluje u istrazi bas nego se istraga vodi nad njim ali tako pise.
sokiran sam njenim bezobrazlukom koji uredno prolazi , da je igrac ka maminjo i koristi pravne smicalice koje kostaju razumio bi ali ova je uhljebljena tuka koja misli bit bolesna do mirovine
2014-04-12
U državi u kojoj je pravosuđe rak ne treba te čuditi.debotoijusto wrote:kaja wrote:Zakon o kaznenom postupku, prekid istrage dok osumnjičeni ne ozdravi jer " ne moze sudjelovati u istrazi".debotoijusto wrote:zjavila je kako se sada ne osjeća sposobna sudjelovati u kaznenom postupku
sokiran sam njenim bezobrazlukom koji uredno prolazi , da je igrac ka maminjo i koristi pravne smicalice koje kostaju razumio bi ali ova je uhljebljena tuka koja misli bit bolesna do mirovine
Dovoljno je lažno mišljenje i nalaz psihijatra i cardak državni odvjetnik koji pokreće i prekida istrage po pozivu iz središnjice. Nije velik problem , riješi se lako. Sad ce prekinuti istragu dok ne ozdravi ali nekako pretpostavljam da su dijagnosticirali kakav PTSP pa neće nikada .
2015-08-15
Nije dovoljno kazati pred sudom da si bolestan te da ne možeš pratiti suđenje, za to postoje liječnici, sudski vještaci koji će to utvrditi...debotoijusto wrote:kaja wrote:Zakon o kaznenom postupku, prekid istrage dok osumnjičeni ne ozdravi jer " ne moze sudjelovati u istrazi".debotoijusto wrote:zjavila je kako se sada ne osjeća sposobna sudjelovati u kaznenom postupku
Dakle, moguće je gđa. uistinu bolesna te će takva ostati do mirovine i neće joj se suditi, ili pak nije pa će ići na posao i bit će joj suđeno...
Pridjevi tipa 'uhljebljena tuka' su u najmanju ruku neukusni te nedžentlmenski pa ih ne bi zasebno analizirao...
Last edited by Totenkopf on 13/9/2017, 18:42; edited 1 time in total (Reason for editing : ZDS!)
2014-04-14
Pridjevi tipa 'uhljebljena tuka' su u najmanju ruku neukusni te nedžentlmenski te ih je bih zasebno analizirao..
pogledao njen zivotopis , dakle pristojno i realno zborim
dobro je nazvati stvari pravim imenom
2014-04-12
ne možeš prevariti kardiologa, gastroenterologa ili dijabetologa, ali psihijatra mislim da već nekako možešTotenkopf wrote:
Nije dovoljno kazati pred sudom da si bolestan te da ne možeš pratiti suđenje, za to postoje liječnici, sudski vještaci koji će to utvrditi...
Dakle, moguće je gđa. uistinu bolesna te će takva ostati do mirovine i neće joj se suditi, ili pak nije pa će ići na posao i bit će joj suđeno...
Pridjevi tipa 'uhljebljena tuka' su u najmanju ruku neukusni te nedžentlmenski pa ih ne bi zasebno analizirao...
Guest- Guest
2014-04-14
Pišem s moba pa pritisnem po dva osjećajnika istodobno...
Moguće, međutim onda bi joj trebalo odrediti mjeru liječenja te je staviti u ludnicu kako bi jednog dana ozdravila. Tako ako i kada ozdravi moze iz ludnice na sud direktno.Totenkopf wrote:Nije dovoljno kazati pred sudom da si bolestan te da ne možeš pratiti suđenje, za to postoje liječnici, sudski vještaci koji će to utvrditi...debotoijusto wrote:kaja wrote:Zakon o kaznenom postupku, prekid istrage dok osumnjičeni ne ozdravi jer " ne moze sudjelovati u istrazi".debotoijusto wrote:zjavila je kako se sada ne osjeća sposobna sudjelovati u kaznenom postupku
Dakle, moguće je gđa. uistinu bolesna te će takva ostati do mirovine...
Doduše mislim da bi u tom slučaju ozdravila isti tjedan.
2015-08-15
Hoću reci, naravno ne znam dijagnozu ali sumnjam osnovano da je to neka teza duševna bolest jer ne moze sudjelovati u postupku koja se nije mogla pojaviti preko noći.
Znaci gospođa je neubrojiva i krala pa ju i treba liječiti prisilno mislim. Ne moze se bolesne ljude samo tako pustiti, liječiti ih se mora.
Tako da se mene pita, gospođa bi u pidžami zicala pljugu ispred ludnice narednih par godina dok psihijatri ne kažu da joj je bolje.
Znaci gospođa je neubrojiva i krala pa ju i treba liječiti prisilno mislim. Ne moze se bolesne ljude samo tako pustiti, liječiti ih se mora.
Tako da se mene pita, gospođa bi u pidžami zicala pljugu ispred ludnice narednih par godina dok psihijatri ne kažu da joj je bolje.
2015-08-15
Ali nisu sve psihičke bolesti i poremećaji osnov za prisilno liječenje, a ipak takvi bolesnici nisu u stanju pratiti suđenje, npr. Alzheimer...kaja wrote:Hoću reci, naravno ne znam dijagnozu ali sumnjam osnovano da je to neka teza duševna bolest jer ne moze sudjelovati u postupku koja se nije mogla pojaviti preko noći.
2014-04-14
Ne...a brate nema ni takvih picki koje su hrabre dok treba krasti,a kad treba za to racun platiti bogu i vragu,onda odjedared u stresu,bolesni,krc,plc..kaja wrote:Zakon o kaznenom postupku, prekid istrage dok osumnjičeni ne ozdravi jer " ne moze sudjelovati u istrazi".debotoijusto wrote:zjavila je kako se sada ne osjeća sposobna sudjelovati u kaznenom postupku
Panduri vani ce te dostaviti u sudnicu,osim ako ne glavinjas i ne drmaju te napadi..
Ono,ne osjeca sposobno...a Irud te... valjda je u stresu od situacije...treba malo da se smiri i privikne..
Guest- Guest
može i psihijatar prevariti dobar dio Hrvata i biračkog tijela kad smo kod togaNoor wrote:ne možeš prevariti kardiologa, gastroenterologa ili dijabetologa, ali psihijatra mislim da već nekako možešTotenkopf wrote:
Nije dovoljno kazati pred sudom da si bolestan te da ne možeš pratiti suđenje, za to postoje liječnici, sudski vještaci koji će to utvrditi...
A meni je genijalno kako su ju premjestili u ured za razminiranje...
Da u miru krade dalje valjda.. a zbilja, kako radi tako bolesna?
Da u miru krade dalje valjda.. a zbilja, kako radi tako bolesna?
2015-08-15
Similar topics
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» Sjećate se?Eden i Cruz
» Sjecate li se Nine Brajevica 'izvestitelja' iz Vukovara 1991
» Sjećate li se Cruza iz Santa Barbare?Slavi 70 rođendan i izgleda danas ovako
» Sjećate se župnika koji je uzeo zemlju seljanima i iznajmljivao ju pa obećao da će raspisati natječaj?
» Sjećate se?Eden i Cruz
» Sjecate li se Nine Brajevica 'izvestitelja' iz Vukovara 1991
» Sjećate li se Cruza iz Santa Barbare?Slavi 70 rođendan i izgleda danas ovako
» Sjećate se župnika koji je uzeo zemlju seljanima i iznajmljivao ju pa obećao da će raspisati natječaj?
Page 1 of 1