ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ode i Slavkec

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

ode i Slavkec - Page 2 Empty Re: ode i Slavkec

Post by Antijunak 13/9/2017, 18:14

Totenkopf wrote:
kic wrote:
yugos manje, post vise..
Možda su 2 manje...

Toten možda i jesu.
Nadam se da i mlađi nego što si stavio u profil i da ćeš još dugo biti s nama . Jednom si napisao da si 1991.g. imao 19 god.
U zadnje vrijeme mi se događaju dobre stvari, tipa povišica i dobivanje stalnog posla i sl., i ovdje čitam dobre vijesti. Valjda nakon svih dobrih stvari neće uslijediti neko sranje scratch

Antijunak

2015-09-26

Back to top Go down

Post by Antijunak 13/9/2017, 18:16

Totenkopf wrote:
kic wrote:
yugos manje, post vise..
Možda su 2 manje...

Pa kad pogledaš antiašističke prvake tipa Mesić, Pupovac, Pusić i Teršelić vidiš da su jednom nogom u grobu i da je njihovo vrijeme odavno prošlo.
Antijunak
Antijunak

2015-09-26

Back to top Go down

Post by T. 13/9/2017, 18:25

Realno, pokojnik je bio boljševik, sjećam se kako je u jednoj 'latinici' pravdao postojanje golog otoka kao nešto maltene normalno za jedan režim u odbrani od njegovih neprijatelja, a vlastita supruga mu je završila tamo...
Također se neosnovano kitio titulom povjesničara mada nije imao formalne naobrazbe dakle hobi povjesničar...
Općenito smatram da rh njegovim odlaskom nije puno izgubila, možda griješim, ali smatram također kako su današnje žalopojke i oproštaji od 'dragog slavka' svakako preuveličavanje značaja kojeg je preminuli imao u rh...
A moguće je da je isti sve to i zaslužio, samom činjenicom da se 'protivio tuđmanu', kako se to u članku naglašava kao jedno od pokojnikovih bitnih postignuća

2014-04-14

Back to top Go down

Post by T. 13/9/2017, 18:34

Antijunak wrote:
Totenkopf wrote:
kic wrote:
yugos manje, post vise..
Možda su 2 manje...

Toten možda i jesu.
Nadam se da i mlađi nego što si stavio u profil i da ćeš još dugo biti s nama . Jednom si napisao da si 1991.g. imao 19 god.
U profilu sam stavio datum dana državnosti... B-)
Točno je to s godinama, stari mi je imao okruglo 40, ja 19 i bili smo u istoj satniji, bio sam najmlađi u brigadi...
Danas mi se čini da to uopće nisam bio ja, nego neki drugi lik...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Antijunak 13/9/2017, 18:35

Totenkopf wrote:Realno, pokojnik je bio boljševik, sjećam se kako je u jednoj 'latinici' pravdao postojanje golog otoka kao nešto maltene normalno za jedan režim u odbrani od njegovih neprijatelja, a vlastita supruga mu je završila tamo...
Također se neosnovano kitio titulom povjesničara mada nije imao formalne naobrazbe dakle hobi povjesničar...
Općenito smatram da rh njegovim odlaskom nije puno izgubila, možda griješim, ali smatram također kako su današnje žalopojke i oproštaji od 'dragog slavka' svakako preuveličavanje značaja kojeg je preminuli imao u rh...
A moguće je da je isti sve to i zaslužio, samom činjenicom da se 'protivio tuđmanu', kako se to u članku naglašava kao jedno od pokojnikovih bitnih postignuća
Ovo za njegovu suprugu nisam znao.
Kako je završila tamo?

Last edited by Antijunak on 13/9/2017, 18:45; edited 1 time in total (Reason for editing : gvvgv)
Antijunak
Antijunak

2015-09-26

Back to top Go down

Post by melkior 13/9/2017, 21:05

vuksadinare wrote:...o pokojnima sve dobro..
Ne. Zašto izražavati panegirike post festum o nekome koga nisi mogao smisliti za života? Goldsteina poštujem kao Židova koji se borio za svoju, židovsku stvar. I to je sve.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 13/9/2017, 21:10

Totenkopf wrote:Dobro, s pokojnicima se odnosi pijetetom, to je jasno...
Ali ima pokojnika i pokojnika, a ovo gore je općenita norma ponašanja koja poznaje svoje iznimke...
To se najbolje vidi kada se služi misa zs poglavnika...
Općenito mi ide na kurac kad se služe mise za one koji to ne zaslužuju. Koga pokušavaju s tim zadovoljiti? Boga? Pravdu? Društvo, javnost? Politiku? Milosrđe? Iskazivat i zazivati milosrđe za nekoga tko je umro prema je za života bio đubre znači pljunuti na njegove žrtve. Ili besposleni pop i jariće krsti, a istodobno nepokazuje sućuti ni brige prema vlastitome, živome stadu?
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 13/9/2017, 21:12

Totenkopf wrote:Realno, pokojnik je bio boljševik, sjećam se kako je u jednoj 'latinici' pravdao postojanje golog otoka kao nešto maltene normalno za jedan režim u odbrani od njegovih neprijatelja, a vlastita supruga mu je završila tamo...
Slavko Goldstein se čitavo vrijeme bavio falsificiranjem povijesti i manipuliranjem javnosti. Ne opravdavam NDH i Pavelića, ali Goldstein u svom radu nije pokazao minimum intelektualnog poštenja prema hrvatskom narodu.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 13/9/2017, 21:19

melkior wrote:
Slavko Goldstein se čitavo vrijeme bavio falsificiranjem povijesti i manipuliranjem javnosti. Ne opravdavam NDH i Pavelića, ali Goldstein u svom radu nije pokazao minimum intelektualnog poštenja prema hrvatskom narodu.
Bacao je klipove pod noge Hrvatskoj kad god je mogao, nikada nije prežalio Jugoslaviju. istina je da su mu u tome zdušno pomagali intelektualno insuficijentni domaći desničarski redikuli, ali ipak. Nemam ni jednog razloga za tim publicistom koji je završio srednju školu a u javnosti se predstavljao kao meritorni povjesničar (a u stvarnosti se bavio podvalama) pustiti i jednu suzu.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by jastreb 13/9/2017, 21:55

Antijunak wrote:Još jedan yugos manje.
Ne serri!!!!!
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto 13/9/2017, 22:27

Pinochet wrote:velik udarac za antitfašizam
Upravo sam to pomislio kad sam čuo žalosnu vijest.
Ovo je loša godina za antifašizam,kad ode i Stipe Mesić,nestat će autentičnih antifašista.
Mislim kako su fašisti krivi za smrt druga Slavka.Sav ovaj stres oko Titovog trga,sigurno je doprinio njegovo preuranjenoj smrti.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sora 13/9/2017, 23:01

Totenkopf wrote:
gargamel0101 wrote:Još da hoće i Soros
Ja čitav dan čitam 'Sora'... :D

Zato se meni štuca  ode i Slavkec - Page 2 1f610

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 13/9/2017, 23:02

Iknar je gay wrote:
Pinochet wrote:velik udarac za antitfašizam
Upravo sam to pomislio kad sam čuo žalosnu vijest.
Ovo je loša godina za antifašizam,kad ode i Stipe Mesić,nestat će autentičnih antifašista.
Mislim kako su fašisti krivi za smrt druga Slavka.Sav ovaj stres oko Titovog trga,sigurno je doprinio njegovo preuranjenoj smrti.

Pa jebote ako je to preuranjena smrt 
Onda sam Snježana sa sedam patuljaka iz foruma lol!

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 13/9/2017, 23:06

A gle 
Potpuno te demantirala državna Tv 
U danasnjojoj emisiji povodom smrti 
Bio je utjecajan 
Bio je  povjesničar koji je pisao sa sinom dr.povijesti puno, recimo 1941. Godinu koja se vraca 
Naravno da se protivio Tudmanu , kao i Tripalo, 
Savka, mnogi liberalni i pametni ..
A ti si konjina koja nema pojma :omg

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top