Njemačka promijenila mišljenje i govori da nema više mjesta za emigrante
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njemačka promijenila mišljenje i govori da nema više mjesta za emigrante
Schlag nach bei Facebook
Wie viel für einen Schlepper von Ungarn nach Österreich bezahlen? Wie auf die Polizei reagieren? Im Internet finden Flüchtlinge alle Informationen – und viele Gerüchte.„Geht nach links, bis keine Soldaten mehr da sind“
Kartenmaterial: Für wichtige Informationen gilt unter Flüchtlingen eine einfache Regel: Screenshots machen, bei Facebook reinstellen. Dann wissen alle anderen auch Bescheid. So verbreiten die Flüchtlinge zum Beispiel vielversprechende Routen. Manche rufen aber auch um Hilfe.
Sinkronizacija Informacija je zlata vridna
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
....pa se prostrijet do Zemuna.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..pa ovo ej za hdz jedinstvena prilika da uđemo u sukob sa srbijom pa makar i preko izbjeglcia..stavis vojsku na granicu..zatvoris granicu i znas da srbija to nece mirno gledati..a ti imas priliku ponovno pricati srbiaj zeli novu agresiju na hravtsku...di's bolje...
Još opalit koji rafal preko granice, ajme miline :)
Guest- Guest
..mozete se vi smijati..ali realno je da HDZ ima svoj plan..s vojskom...a to ej zaostrit maximalno na granici sa srbijom...i po mogucnosti pokusati isprovocirat srbalje na reakciju..sto bi dovelo do usijanja na granici...s mogucnoscu vojnog konflikta...hdz bi s tim profitirao uvjeravajuci eu i nato da srbija niej odustala od agresije na hrvatsku i da hravtska treba imati jaku vojno-policijsku kontrolu na granici sa srbijom..i time blokirati srbiji put ka eu...bez obzira na sve...to bi odgovaralo dobrim dijelom i srbadiji...taman ko kec na desetku njihovim radikalnijim elementima...koji bi se pozivale da ustase zele napast srbiju i da moraju dovuc vojsku...a time bi se i rusija umijesala...velike se igre u pozadini tu igraju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Glup plan ....kao što rekoh slit će ti se rijeka muslimana prvo u Bosnu a onda u Dalmaciju di će ti razhebat turizam i hr proraćun.vuksadinare wrote:..mozete se vi smijati..ali realno je da HDZ ima svoj plan..s vojskom...a to ej zaostrit maximalno na granici sa srbijom...i po mogucnosti pokusati isprovocirat srbalje na reakciju..sto bi dovelo do usijanja na granici...s mogucnoscu vojnog konflikta...hdz bi s tim profitirao uvjeravajuci eu i nato da srbija niej odustala od agresije na hrvatsku i da hravtska treba imati jaku vojno-policijsku kontrolu na granici sa srbijom..i time blokirati srbiji put ka eu...bez obzira na sve...to bi odgovaralo dobrim dijelom i srbadiji...taman ko kec na desetku njihovim radikalnijim elementima...koji bi se pozivale da ustase zele napast srbiju i da moraju dovuc vojsku...a time bi se i rusija umijesala...velike se igre u pozadini tu igraju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jedino ako bi imao oko 10 tisuća ustaša ( ne regularnih vojnika nego baš ustaša ) u Hercegovini i Bihaću ( mogu i muslimani bit po nacionalnosti tj bosanci muslimani ) onda bi mogao raditi to šta pričaš Srbiji.
2014-04-11
:) fenomenalno, sinulo im je tako pametnima i briljatnima da ako zoves izbjeglice, da ce oni zapravo i doci, i da nema te ograde i zice koja ce ij zaustavitu. I ne, ne dolazi im "jeftina radna snaga", vec skupi korisnici socijalnih potpora za nezaposlene, korisnike djecjeg doplatka te buducih low-level dilera, kradljivaca, prosjaka, narkomana i silovatelja bez ikakvog znanja o Njemackoj, i interesa da nauce i integriraju se, osim goreopisanog.
Guest- Guest
e pa drage debele švabe ne može, što ste skuhali požderite. nakon ohrabrivanja na polazak i veseli doček u njemačkoj ne može se reći mi više ne bi, neka ostanu u hrvatskoj ili gdje već...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
E moja Angela što napravi od Reich-a. Sramota.
Guest- Guest
Vucko je u adezej - esdepej kombinacijama, ultimativna hrvatska igrica u realnom vremenu. :) kroz to se gleda i proracunava i potres u Cileu i nadolazeci puni Mjesec (OK, cak i ja razumijem da ovo potonje pomaze HDZ-u).
Guest- Guest
Indiju.......zgdosada wrote:E moja Angela što napravi od Reich-a.
Intersantno eu narodi su ušli u eu da kreiraju državu za sebe a ovi ju daju stanovništvu trećeg svijeta.
EU se treba raspast i spašavaj se tko se može.
2014-04-11
RayMabus wrote:Indiju.......zgdosada wrote:E moja Angela što napravi od Reich-a.
Intersantno eu narodi su ušli u eu da kreiraju državu za sebe a ovi ju daju stanovništvu trećeg svijeta.
Uvijek sam mislio ako i bude sranja s tim talibanima barem je Reich na našoj strani pa nekako čemo. Ali sada uf samo nas je 4 milje pa nečemo valjda opet mi biti ti koji zaustavljaju osmanlije ;)
Guest- Guest
kolerik wrote::) fenomenalno, sinulo im je tako pametnima i briljatnima da ako zoves izbjeglice, da ce oni zapravo i doci, i da nema te ograde i zice koja ce ij zaustavitu. I ne, ne dolazi im "jeftina radna snaga", vec skupi korisnici socijalnih potpora za nezaposlene, korisnike djecjeg doplatka te buducih low-level dilera, kradljivaca, prosjaka, narkomana i silovatelja bez ikakvog znanja o Njemackoj, i interesa da nauce i integriraju se, osim goreopisanog.
Čovjek nije htio još reći ubit će vas i satrati kad i ukoliko postanu većina jer asimilacije u Europi nema, a integracija je produkt dječje mašte. No mrzitelji povijesti, tradicije, kulture i svega onoga što je u hrvatskoj državi(a i još nekim ostalim euro državama) jednostavno ne žele ni čuti, već po nalogu uništiti.
Guest- Guest
Sele, posalji neku fotku, dok nas nisu preplavili azilanti...kaja_333 wrote:e pa drage debele švabe ne može, što ste skuhali požderite. nakon ohrabrivanja na polazak i veseli doček u njemačkoj ne može se reći mi više ne bi, neka ostanu u hrvatskoj ili gdje već...
RayMabus wrote:zgdosada wrote:E moja Angela što napravi od Reich-a.
Tako je.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Kako ne bi bio odaziv,ja se dragovoljno javljam odmah.vuksadinare wrote:epikure..pa to i govorim....i zoki i karamarko u ovoj krizi ima svako svoje planove..zoki da napakira mašarima zbog ine a slovencima zbog granice...a karamarko da iskoristi krizu sa izbjeglicama da zaostri odnose sa srbijom do kraja blokiravsi granice...no i jedan i drugi su glupi....prvo milanovic ne moze orbanu nista kad mu ni merkel ne moze nista...sa slovencima je ponesto uspio ejr su sami janezi u qurtzu i nemaju tu jacinu kao mađar orban....karamarko isto radi racunicu bez krcmara sa srbijom..jer brisel ne bi mirno gledao zaostravanje sa srbijom do krajnjih granica razlog-rusija.....a drugo jednostavno tehnicki mi nismo u mogucnosti blokirati granicu vojskom i policijom..cisto jer prvo nemamo dovoljan broj ljudi a ni tehnike nemamo dovoljno narocito ako bi trebali pokrivati i bh-a granicu...da bi to ostvarili moras ponovno uvesti vojni rok a tu gubis opet mjesece...ili mobilizirat pricuvu....a pitanje kakav bi bio odaziv na mobilizaciju..jer ti za kvalitetno cuvanje granice sa srbijom recimo treba bar mninimum 30 000 do 50 000 ljudi ako zelis tijelima blokirat kako zaziva hebrang..a ako bi trebali blokirat bh-a granicu tu ti treba jos bar 100 000 ljudi cak i vise....e tu se zeko krije u grmlju..
I što se odaziv na mobilizaciju dovodi u pitanje,moraši gotovo.
danni1-
2014-04-16
Ja se nejavljam. Imigranti su poblem onoga tko ih dovodi u Evropu i tko to podržava.
Nastavljam drhrkati kuaz i dalje.
Nastavljam drhrkati kuaz i dalje.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Više nema mjesta za djelatnike na izmišljenim radnim mjestima
» ''Nema više mjesta: U bolnicama u Madridu bolesni leže na podu"
» Skup o osnivanju firme van Hrvatske popunjen u kratkom roku, nema više mjesta
» HOS-ovci i Skejo došli u Knin, policija ih spriječila da stignu do trga: ‘Više nema mjesta‘
» Njemačka ne može protjerati ilegalne emigrante!?!
» ''Nema više mjesta: U bolnicama u Madridu bolesni leže na podu"
» Skup o osnivanju firme van Hrvatske popunjen u kratkom roku, nema više mjesta
» HOS-ovci i Skejo došli u Knin, policija ih spriječila da stignu do trga: ‘Više nema mjesta‘
» Njemačka ne može protjerati ilegalne emigrante!?!
Page 3 of 3