Fantasy Football
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Fantasy Football
Zato sam se nabro bodova, lewa 16, neymar 8, cahill 5, markinjos 6, de gay 6
Danas 6 igraca igra, neznam dal da pustim jamesa sa 3 boda i stavim nzonzija posto imam arnolda i cana iz liverpoola
Danas 6 igraca igra, neznam dal da pustim jamesa sa 3 boda i stavim nzonzija posto imam arnolda i cana iz liverpoola
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
danas mi igraju ovi iz loreala...
kada SIN utrpa 5 komada danas, bice bodova.
kada SIN utrpa 5 komada danas, bice bodova.
Guest- Guest
Nisam njega stavljao jer ako je sudit po prosloj sezoni dosta rotacija od strane zizzoua nije puno kiki igrao u grupnoj fazi, plus sad imaju bitnu utakmicu u sociedadu a ove ce i sa c ekipom ispraskat, meni su asensio i varane u ekipi.....pitaj boga ko ce danas igrat, mada ipak mislim da ce stavit C-a da se malo naigra nakon suspenzije
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Nisam njega stavljao jer ako je sudit po prosloj sezoni dosta rotacija od strane zizzoua nije puno kiki igrao u grupnoj fazi, plus sad imaju bitnu utakmicu u sociedadu a ove ce i sa c ekipom ispraskat, meni su asensio i varane u ekipi.....pitaj boga ko ce danas igrat, mada ipak mislim da ce stavit C-a da se malo naigra nakon suspenzije
igrace SIN jer ima jos 1 utakmicu suspenzije.
Guest- Guest
Vidjet cu prije postava, mozda maknem lewi kapetana i dam ga asensiu ako bude u prvih 11
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Vidjet cu prije postava, mozda maknem lewi kapetana i dam ga asensiu ako bude u prvih 11
3
Najčudnija povreda u istoriji fudbala - Asensio ne igra jer je inficirao bubuljicu dok je brijao noge?!
pre 29 minuta | mozzartsport.com
Šta reći...
MARKO ASENSIO
MOZZART KVOTE
REAL MADRID
APOEL NICOSIA
11,05x14,0235,0
13.09 20:45
Bilo je tu svega i svačega. Čuveni španski golman Santijago Kanjizares nije igrao na Mundijalu 2002. godine zato što mu je tokom tuširanja bočica afteršejva ispala iz ruku, pa je posekao stopalo. Malo poznati Daren Bernar je, dok je igrao za Barnsli, povredio ligamente kolena kada se okliznuo na baricu u kuhinju koju je njegova pudlica napravila urinirajuću. Ever Banega je zaboravio da na benzinskoj stanici povuče ručnu, pa je povredio članak dok je jurio automobil na nizbrdici...
Ali Marko Asensio je može biti sve nadmašio.
MOZZART KVOTE
(1,05) Real Madrid (14,0) Apoel (35,0)
Vrsni vezista Reala neće igrati za Madriđane protiv Apoela u prvoj utakmici u novoj sezoni Lige šampiona pošto je dok je brijao noge brijačem inficirao bubuljicu.
"Sada ne može da navuče čarape", kroz osmeh je priznao Realov šef struke Zinedin Zidan.
Realno, presmešno je...
(FOTO: Action Images)
Pratite nas:
Guest- Guest
messi 9, pederko 20, lewa 8, ederson, martinez i christensen 6 zbog clean sheeta, a ostali po 3 boda,
End- Posts : 21177
2015-08-25
Di ubodem i ja varanea i cmarsensia, jebebi zizo i rotacije, necu imat niti jednog igraca iz reala sljede kolo, treba uzimat igrace iz ekipa od alegrija, contea, simeonea i slicnih koji nikad ne rotiraju
nowitzki-
2014-04-27
Ajoj ja zaboravio mjenjat nesto, neznm ni ko mi igra
nowitzki-
2014-04-27
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Football Manager
» FOOTBALL LEAKS
» FOOTBALL MANAGER
» Manchester United Football Club