Saakašviliju zabranjen povratak u Ukrajinu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Saakašviliju zabranjen povratak u Ukrajinu
bas zato i imaju neke sanse, iz amerike dolaze samo lesinarske firme,Pinochet wrote:imaš sve na linkovima. Najviše u Gruziju investiraju EU zemlje, čak i Rusija čak i Ukraina , Kina..
USA kapital nije nešto zastupljen. Lik je odličan reformator, možda jedan od najboljih u svijetu, bilo bi super za Ukrainu da je izdržao par godina.. Taj Porošenko je tipičan HDZovac, dolazi iz bivše komunističke obitelji, glumi velikog domoljuba, a njegova partija krade na veliko. Tipičan HDZovac.
Možda je najbolje da Julia Timošenko ponovo pobjedi, i da postavio Sakašvila ne neko ministarstvo gdje bi radio reforme. u roku 15ak godina, Ukraina bi se ekonomski jebački razvila, a onda je lako pregovarati i sa Rusima i Amerima, i izgraditi modernu vojsku
kao u ukrajinu recimo
ma bilo tko, ali samo da puste Sakašvila da vodi reforme.. ali očito je veoma jak čardak tamo..
evo ti samo primjer, zamisli da ja kažem da ukidam 500gradova, i da spajam ih u 100gradova i općina.. pa zamisli po tim raznim selima gdje razni HDZovci kradu, samo od te reforme likovi bi mi sredili atentat.. a gdje su županije, ministarstva, decentralizacija, pravosuđe, Todorić.. ili dovedeš zakon, gdje gradovi nesmiju trošiti više od 10% budgeta na plaće.. ubilo bi me..
Sakašvil ima muda za takve stvari, ali Čardak(ukrainski, hrvatski, gruzijski, ruski) te želi eliminirat.. da pokuša takve reforme i u Rusiji čak i da mu Putin da ovlasti, sutra bi ga neki Ruski Oligarh , samo bi mu RPGom naručio atentat na vozilo nebi ga niti sam Putin zaštitio..
evo ti samo primjer, zamisli da ja kažem da ukidam 500gradova, i da spajam ih u 100gradova i općina.. pa zamisli po tim raznim selima gdje razni HDZovci kradu, samo od te reforme likovi bi mi sredili atentat.. a gdje su županije, ministarstva, decentralizacija, pravosuđe, Todorić.. ili dovedeš zakon, gdje gradovi nesmiju trošiti više od 10% budgeta na plaće.. ubilo bi me..
Sakašvil ima muda za takve stvari, ali Čardak(ukrainski, hrvatski, gruzijski, ruski) te želi eliminirat.. da pokuša takve reforme i u Rusiji čak i da mu Putin da ovlasti, sutra bi ga neki Ruski Oligarh , samo bi mu RPGom naručio atentat na vozilo nebi ga niti sam Putin zaštitio..
Guest- Guest
a moglo bi se, ne startat odmah, nego sabrati sve o hobotnicu, onak ispod radara, i onda shus u glavu, dalo bi se doslovno preko nociPinochet wrote:ma bilo tko, ali samo da puste Sakašvila da vodi reforme.. ali očito je veoma jak čardak tamo..
Ljasko poziva da se Sakija ubije cim zakoraci u Ukrajinu
Ubit će ga kao pseto jer se ne žele zamiriti amerima ako ga izruče Gruziji
https://ria.ru/world/20170910/1502165851.html
Ljasko poziva da se Sakija ubije cim zakoraci u Ukrajinu
Ubit će ga kao pseto jer se ne žele zamiriti amerima ako ga izruče Gruziji
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ukrajina je strahovito korumpirana država.
U ratu je, jebiga...
PS: Idem pogledat ukrajinske portale.
U ratu je, jebiga...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
???? Gdje se ratuje?..ilo to ono po europski..malo fajta,pa 4-5 godina status quo,pa opet malo puckaranja i to se zove rat???Eroo wrote:Ukrajina je strahovito korumpirana država.
U ratu je, jebiga...
u siriji je bio rat..ovo je cirkus
Guest- Guest
da korumpirana, jebate postala doslovno razbojnicka,Eroo wrote:Ukrajina je strahovito korumpirana država.
U ratu je, jebiga...
evo kompa sa baustele isao u ukrajinu autom, 7 puta ga zaustavili do harkova i ostao bez 300 eura, niti jedared nije napravio prekrsaj,
na 3 mjesta su mu rekli, mozes platiti i krenut dalje a mozemo te zadrzat 4-5 sati i ne trebas platit nista :D
(u zadnjem dijelu snimka, kako god...minute su nešto pomiješane...)
https://ukrstream.tv/en/stream/hromadske_tv_gromads_kie_tieliebachiennia#.WbWdn1VL--R
(u zadnjem dijelu snimka, kako god...minute su nešto pomiješane...)
2016-07-22
Nitko normalan neće uložiti ni eura u koruptivne države.Leviathan2 wrote:da korumpirana, jebate postala doslovno razbojnicka,Eroo wrote:Ukrajina je strahovito korumpirana država.
U ratu je, jebiga...
evo kompa sa baustele isao u ukrajinu autom, 7 puta ga zaustavili do harkova i ostao bez 300 eura, niti jedared nije napravio prekrsaj,
na 3 mjesta su mu rekli, mozes platiti i krenut dalje a mozemo te zadrzat 4-5 sati i ne trebas platit nista :D
U njih može samo ući neki prljav novac i ništa više od toga...
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ako smatraju da pricanje o Domovinskom ratu povratak u proslost a onda je prica o Bitci na Sutjesci 'povratak u buducnost'
» Orban konacno odjebao Ukrajinu (da li samo Ukrajinu):'Necemo oruzje davati Ukrajini i pomagati je.'
» Šešelju zabranjen ulazak u Hrvatsku
» U Grudama zabranjen alkohol?
» pederima ulaz zabranjen
» Orban konacno odjebao Ukrajinu (da li samo Ukrajinu):'Necemo oruzje davati Ukrajini i pomagati je.'
» Šešelju zabranjen ulazak u Hrvatsku
» U Grudama zabranjen alkohol?
» pederima ulaz zabranjen
Page 2 of 2