Ratni stradalnik u raljama hrvatske kapitalističko-liberalne birokracije
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ratni stradalnik u raljama hrvatske kapitalističko-liberalne birokracije
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/SUDBINE-Prije-25-godina-su-kucu-u-Banja-Luci-zamijenili-onom-na-Drenovi.-Sad-je-ispalo-da-je-nelegalna
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Ratni stradalnik u raljama hrvatske kapitalističko-liberalne birokracije
Pun mi je kufer tipova 'nismo znali'...jastreb wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/SUDBINE-Prije-25-godina-su-kucu-u-Banja-Luci-zamijenili-onom-na-Drenovi.-Sad-je-ispalo-da-je-nelegalna
Imaš jebenog odvjetnika ako si glup ili ne razumiješ nešto, ali ne, neće on plaćati derikožama da mu se provjeri dokumentacija i dade pravni savjet za tisuću dvije kuna...
Pa ko te jebe, plati sad 50.000 genije...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Inače treba biti totalni idiot i smatrati da je kuća s fotografije legalna, kada se prostim okom vidi da je nadograđivana barem 5 puta...
I jebeni 'uredni papiri' o vlasništvu ne znače da je građevina legalna, već da je prodavatelj vlasnik kat. čestice na kojoj je izgrađena...
agree..ista stvar kao i sa Kreditima..nismo znali,iako sve doli lijepo pise sitnim slovima..za sve ostalo,ako nisi kompetentan,postoji odvjetnikTotenkopf wrote:Pun mi je kufer tipova 'nismo znali'...jastreb wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/SUDBINE-Prije-25-godina-su-kucu-u-Banja-Luci-zamijenili-onom-na-Drenovi.-Sad-je-ispalo-da-je-nelegalna
Imaš jebenog odvjetnika ako si glup ili ne razumiješ nešto, ali ne, neće on plaćati derikožama da mu se provjeri dokumentacija i dade pravni savjet za tisuću dvije kuna...
Guest- Guest
Totenkopf wrote:Pun mi je kufer tipova 'nismo znali'...jastreb wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/SUDBINE-Prije-25-godina-su-kucu-u-Banja-Luci-zamijenili-onom-na-Drenovi.-Sad-je-ispalo-da-je-nelegalna
Guest- Guest
ljudi misle ako kupe kuću s građ. dozvolom, da je ona automatski i legalna. može biti, ali i ne mora. zato to valja prije provjeriti.Totenkopf wrote:I jebeni 'uredni papiri' o vlasništvu ne znače da je građevina legalna, već da je prodavatelj vlasnik kat. čestice na kojoj je izgrađena...
Guest- Guest
Ma samo otvori link i sve će ti biti jasno već prvim pogledom na tu kuću...Noor wrote:ljudi misle ako kupe kuću s građ. dozvolom, da je ona automatski i legalna. može biti, ali i ne mora. zato to valja prije provjeriti.Totenkopf wrote:I jebeni 'uredni papiri' o vlasništvu ne znače da je građevina legalna, već da je prodavatelj vlasnik kat. čestice na kojoj je izgrađena...
To je min. 5 puta nadograđivano a i ovaj je lik uradio barem zadnju etažu od cigle jer to nije cigla stara 25 godina, samo se pravi sada tošo...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Da ne spominjemo ove grčke stupove i nadstrešnicu, za to ne bi dobio dozvolu u kaknju...
stupovi originalni jonski stilTotenkopf wrote:Da ne spominjemo ove grčke stupove i nadstrešnicu, za to ne bi dobio dozvolu u kaknju...
a vidi mu podrožnicu ispod krova, još je natur boja svježe drvene građe, hehe
Guest- Guest
Kontejneri mila majka...Noor wrote:stupovi originalni jonski stilTotenkopf wrote:Da ne spominjemo ove grčke stupove i nadstrešnicu, za to ne bi dobio dozvolu u kaknju...
Guest- Guest
e, a jesi vidio onu kuću u prirodi što sam ti tamo stavila? što kažeš?pismejker wrote:Kontejneri mila majka...Noor wrote:stupovi originalni jonski stilTotenkopf wrote:Da ne spominjemo ove grčke stupove i nadstrešnicu, za to ne bi dobio dozvolu u kaknju...
Guest- Guest
uffff..gdje je to,na kojoj temi?Noor wrote:e, a jesi vidio onu kuću u prirodi što sam ti tamo stavila? što kažeš?pismejker wrote:Kontejneri mila majka...Noor wrote:stupovi originalni jonski stilTotenkopf wrote:Da ne spominjemo ove grčke stupove i nadstrešnicu, za to ne bi dobio dozvolu u kaknju...
Guest- Guest
Sve Ok,samo zar se to "otkrilo" tek nakon 25 godina???
Zar se to tek sada uočilo???
Jedino,ako lik nije sam naknadno nešto brljavio i nadograđivao.
Zar se to tek sada uočilo???
Jedino,ako lik nije sam naknadno nešto brljavio i nadograđivao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pismejker wrote:uffff..gdje je to,na kojoj temi?Noor wrote:e, a jesi vidio onu kuću u prirodi što sam ti tamo stavila? što kažeš?pismejker wrote:Kontejneri mila majka...Noor wrote:stupovi originalni jonski stilTotenkopf wrote:Da ne spominjemo ove grčke stupove i nadstrešnicu, za to ne bi dobio dozvolu u kaknju...
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t21147p140-foto-video-uragan-nosi-sve-pred-sobom-karipski-otoci-skrseni-evakuira-se-florida#948766
i klikni na ovu malu virtualnu šetnju KLIK
Guest- Guest
pa koji qrc ce mu tolika kutja,..??tu bi se strpale 3 svapske obitelji na svaku etazu,a kozojebima iznajmili suteren...
Guest- Guest
Nema se što otkriti niti ne otkriti, očito je podnio zahtjev za legalizaciju (a kao šokiran) i dobio da plati komunalije na dio kuće za koji ne postoji građ. dozvola...
O bogo dragi ljepote...jest da je betonjara,ali je uklopljena jak odobro... ..ufffff samo kad lebdis videom,odmah osjetis nirvanu...Noor wrote:pismejker wrote:uffff..gdje je to,na kojoj temi?Noor wrote:e, a jesi vidio onu kuću u prirodi što sam ti tamo stavila? što kažeš?pismejker wrote:Kontejneri mila majka...Noor wrote:
stupovi originalni jonski stil
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t21147p140-foto-video-uragan-nosi-sve-pred-sobom-karipski-otoci-skrseni-evakuira-se-florida#948766
Da mi to popolovimo,pa carujemo time?
Guest- Guest
ha? predivno, jelpismejker wrote:O bogo dragi ljepote...jest da je betonjara,ali je uklopljena jak odobro... ..ufffff samo kad lebdis videom,odmah osjetis nirvanu...Noor wrote:pismejker wrote:uffff..gdje je to,na kojoj temi?Noor wrote:e, a jesi vidio onu kuću u prirodi što sam ti tamo stavila? što kažeš?pismejker wrote:
Kontejneri mila majka...
danas ti je to arhitektonski institut, dolaze studenti, obilaze turisti i drugi zainteresirani..imaš sve na linku
Guest- Guest
Noor wrote:ha? predivno, jelpismejker wrote:O bogo dragi ljepote...jest da je betonjara,ali je uklopljena jak odobro... ..ufffff samo kad lebdis videom,odmah osjetis nirvanu...Noor wrote:pismejker wrote:uffff..gdje je to,na kojoj temi?Noor wrote:
e, a jesi vidio onu kuću u prirodi što sam ti tamo stavila? što kažeš?
danas ti je to arhitektonski institut, dolaze studenti, obilaze turisti i drugi zainteresirani..imaš sve na linku
Znas mene vise onako privlace,manje gradjevine u rustikalnom stilu...
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dječak u raljama bešćutne birokracije...
» Ukrajinski ratni brod uplovio u unutrašnje morske vode Republike Hrvatske
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» BLOKIRANI U RALJAMA JAVNIH BILJEZNIKA
» Ukrajinski ratni brod uplovio u unutrašnje morske vode Republike Hrvatske
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» BLOKIRANI U RALJAMA JAVNIH BILJEZNIKA
Page 1 of 5