Nećete preživeti kad uragan udari, BEŽITE SVI"
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Nećete preživeti kad uragan udari, BEŽITE SVI"
16.59 - POLICIJA MAJAMIJA VIŠE NE ODGOVARA NA POZIVE
Policija Majamija saopštila je putem svog Tviter naloga da su njeni pripadnici trenutno u skloništima i da neće moći da odgovaraju na pozive građana. Udari vetra su u rejonu od 160 do 215 kilometara na čas, zavisno od lokacije. Otprilike 100.000 ljudi odlučilo je da oluju sačeka u svojim domovima i skloništima.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
to vise nije ono ona snaga koja je bila na Karibima..na zalost..Zalim Karibljane,a ovi ce izgleda proci lišo...pas im guzicu poharo..
Guest- Guest
Uglavnom su kamere sve van funkcije,no zato su tu slike idilicnih lijepih mirnih vremena da to uljapsaju...
Guest- Guest
Promasila Irma, tutnji iznad Meksickog mora...
2014-08-25
Više ne tutnji...Sad je već kategorija 2...Serbinho-3 wrote:Promasila Irma, tutnji iznad Meksickog mora...
red wolf-
2016-02-10
Gle Amera sa Floride...
Over 116,000 people are in 530 shelters across Florida to ride out the storm. 30,000 people are in shelters in Miami-Dade alone.
Bryan Woolston/Reuters
A child plays outside the Germain Arena as families wait to take shelter from Hurricane Irma in Estero, Fla., Sept. 9, 2017.
Over 116,000 people are in 530 shelters across Florida to ride out the storm. 30,000 people are in shelters in Miami-Dade alone.
Bryan Woolston/Reuters
A child plays outside the Germain Arena as families wait to take shelter from Hurricane Irma in Estero, Fla., Sept. 9, 2017.
2014-08-25
http://abcnews.go.com/US/hurricane-irma-close-landfall-florida-keys-dead-state/story?id=49738525
2014-08-25
Kad treba bit u Americi, Kolinda onda nije. Sve radi naopak.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Kad treba bit u Americi, Kolinda onda nije. Sve radi naopak.
Plenki u Ameriku, a Kolinda u Rusiju.
Nećeš valjda reći da je trebalo biti obrnuto?
Tek bi to bilo naopako.
Guest- Guest
I ovdje je jučer bio potop a ja skinuo škure za piturat ali meštar ok napravio štokove pa zatvorio samo prozorima iznutra i drži vodu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
T.- Posts : 17557
2014-04-14
a pa zeznilo nas vrimeTotenkopf wrote:diš pituravat po kiši ?
2014-04-11
za to moraš pratiti prognozu, pituravanje se ne poduzima po vlažnom vremenu jer se pitura sporo suši, bez obzira pituraješ li iznutra zidove ili vanjske otvore....
plus ćeš dat pretpostavljam 2 ruke i bit ćeš bez grilja nekoliko dana, pa postoji i opasnost da ti vlaga prodre unutra kroz otvore, odnosno procjepe između otvora i zidova....
onda imaš fleke na unutrašnjim zidovima pa moraš piturat i njih, sve vuče jedno drugo....
plus ćeš dat pretpostavljam 2 ruke i bit ćeš bez grilja nekoliko dana, pa postoji i opasnost da ti vlaga prodre unutra kroz otvore, odnosno procjepe između otvora i zidova....
onda imaš fleke na unutrašnjim zidovima pa moraš piturat i njih, sve vuče jedno drugo....
to mi je hobi pa se tako malo kontam, pitura sam ovo ljeto skoro čitavi stan, hodnik, dnevnik i kuhinju, plus namještaj u dnevnome opalio u caparol, bijeli mat, ispalo ludilo, niko ne može virovat da nije tvornički...
trajalo je dobrih 6 dana, od jutra do mraka...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
da ušla mi je voda na sjeverni prozor u kužini ali to je stari prozor i meštar mi je rekao za to tj nije do meštra nego do prozora ali te škure sam već pitura i danas ću ih stavitTotenkopf wrote:za to moraš pratiti prognozu, pituravanje se ne poduzima po vlažnom vremenu jer se pitura sporo suši, bez obzira pituraješ li iznutra zidove ili vanjske otvore....
2014-04-11
Taj prozor a to mislim na okvir sa staklom ću kupit plastični po mjeri
Ali s obzirom koja je kiša bila dobro drži s obzirom da noćas nije bilo škuri
Ali s obzirom koja je kiša bila dobro drži s obzirom da noćas nije bilo škuri
2014-04-11
Odo kupit fugamola, pločice su gotove ostao još kvadrat isfugirat to ćemo sad, malo pobrusit zidove gdje treba, stavit štekere i malo oko štokova za prozore izletovat
Last edited by RayMabus on 11/9/2017, 11:44; edited 1 time in total
2014-04-11
Totenkopf wrote:to mi je hobi pa se tako malo kontam, pitura sam ovo ljeto skoro čitavi stan, hodnik, dnevnik i kuhinju, plus namještaj u dnevnome opalio u caparol, bijeli mat, ispalo ludilo, niko ne može virovat da nije tvornički...
show pics
a prcaš sad, moram prvo snimit s mob-a na računalo....
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» MAMA, JA NEĆU PREŽIVETI SUTRAŠNJI DAN
» "Zapad je hrišćanima i njihovoj deci spremio pakao, bežite odatle"
» udari u sarajevu
» Ušle crnje u uragan i...
» Uragan u Moskvi, 13 mrtvih i 70 ranjenih
» "Zapad je hrišćanima i njihovoj deci spremio pakao, bežite odatle"
» udari u sarajevu
» Ušle crnje u uragan i...
» Uragan u Moskvi, 13 mrtvih i 70 ranjenih
Page 7 of 9