ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bannon - Katolička crkva zagovara masovnu imigraciju zbog povećanja prihoda

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Bannon - Katolička crkva zagovara masovnu imigraciju zbog povećanja prihoda - Page 3 Empty Re: Bannon - Katolička crkva zagovara masovnu imigraciju zbog povećanja prihoda

Post by debotoijusto 27/3/2019, 21:50

Speare Shaker wrote:
debotoijusto wrote:
Speare Shaker wrote:
debotoijusto wrote:ovi edukativni film treba uci u kurikulum za 7 razred osnovne skole
na otvorenome , izlet filmic a zatim radionice tolerancije , prva 3h 
sljedeca 2h ekonomija , blok sat pa kuci lagano svatko o svom poslu

Film po ukusu Soroseve predragocjene kopiladi.
Njah!
samo ti mamuzaj mrtva konja relativizacije bezumnih zlocina 
sto bi tumoglo lose zavrsit ?

Za vas Sorosevce sve.
Upravo iz razloga jer mamuzate mrtvog ne konja nego magarca, samo imate problem što toga još niste postali svjesni.
Ali polako, nakon što Trump pokupi i drugi mandat, bit će nade i za vas. :)
Doduše, dekadentna Europa i njeni preglupi ljevičari uvijek kasne za duhom vremena, ali ako su ipak makar zakašnjelo tek nakon početka operacije Barbarossa nekako shvatili da Hitler i Staljin ipak nisu saveznici nego rivali, shvatit će i ovo nekako. :)
da soros... povijest kolega

debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Bannon - Katolička crkva zagovara masovnu imigraciju zbog povećanja prihoda - Page 3 Empty Re: Bannon - Katolička crkva zagovara masovnu imigraciju zbog povećanja prihoda

Post by Guest 27/3/2019, 21:53

debotoijusto wrote:
Speare Shaker wrote:
debotoijusto wrote:
Speare Shaker wrote:
debotoijusto wrote:ovi edukativni film treba uci u kurikulum za 7 razred osnovne skole
na otvorenome , izlet filmic a zatim radionice tolerancije , prva 3h 
sljedeca 2h ekonomija , blok sat pa kuci lagano svatko o svom poslu

Film po ukusu Soroseve predragocjene kopiladi.
Njah!
samo ti mamuzaj mrtva konja relativizacije bezumnih zlocina 
sto bi tumoglo lose zavrsit ?

Za vas Sorosevce sve.
Upravo iz razloga jer mamuzate mrtvog ne konja nego magarca, samo imate problem što toga još niste postali svjesni.
Ali polako, nakon što Trump pokupi i drugi mandat, bit će nade i za vas. :)
Doduše, dekadentna Europa i njeni preglupi ljevičari uvijek kasne za duhom vremena, ali ako su ipak makar zakašnjelo tek nakon početka operacije Barbarossa nekako shvatili da Hitler i Staljin ipak nisu saveznici nego rivali, shvatit će i ovo nekako. :)

Je, baš će me Sorosevi propagandisti učiti povijesti.
Hoće, ali samo u svojim preambicioznim umovima. :) Kolega. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2019, 21:59

by debotoijusto Today at 16:50

========================================
Koja povijest jebo te...taj je zavrsio neku bosancerosku skolu u Grudama..A ima znanja kao da je zavrsio 4 razreda pucke skole::::)))
Meni takvi likovi idu na kurac...nemam zivaca sa njima..doduse volio bih vidjeti tu gamad u zivo bez googlanja i Wikija..ja u stvarnom zivotu sa takvima pocnem razgovor vrteci odjednom par tema pa kao u filmovima preskacem sa jedne na drugu i to cik cak...odma vidis kapacitet mozdanih ..A kada pricaju zaborave o cemu su poceli pa te itaju ...o cemu sam ja ono..Kazem ...nemam pojma..jebo te,,,ne slusam te::::))))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by danni1 27/3/2019, 22:17

Jebote film.

kad sam ćuo da je jedan ustaša dobio opkladu jer je ubio 1360 logoraša za noć, jasno mi je bilo koja je to bljuvotina od filmića.

Jbte 12 sati svakih 30 sec jednog čovjeka moraš zaklat.

Jebeni idiotizam.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 27/3/2019, 22:18

Bannon - Katolička crkva zagovara masovnu imigraciju zbog povećanja prihoda
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/3/2019, 22:20

Ti Amerikanci ima već najmanje sto godina imaju plan da latinska Amerika bude siromašna , evo sad se okomili na Venezuelu i sad kad in je ta sirotinja navalila gore onda zid i kme kme kme.

A jebi mater svoju protestansku. Triba in sve natrpat u Merilend
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf 27/3/2019, 22:23

Nostradamus i ''crvene kapice''...hehehehehehehehehehehehe
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by debotoijusto 27/3/2019, 22:30

danni1 wrote:Jebote film.

kad sam ćuo da je jedan ustaša dobio opkladu jer je ubio 1360 logoraša za noć, jasno mi je bilo koja je to bljuvotina od filmića.

Jebeni idiotizam.

to je sve sto si zapazio u filmu ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2019, 22:30

debotoijusto wrote:

Jebeni idiotizam.

Sapienti sat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2019, 22:31

red wolf wrote:Nostradamus i ''crvene kapice''...hehehehehehehehehehehehe

Nostradamus... hahahaha... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2019, 22:31

frka wrote:by debotoijusto Today at 16:50

========================================
Koja povijest jebo te...taj je zavrsio neku bosancerosku skolu u Grudama..A ima znanja  kao da je zavrsio 4 razreda pucke skole::::)))
Meni takvi likovi idu na kurac...nemam zivaca  sa njima..doduse volio bih  vidjeti tu gamad u zivo bez googlanja i Wikija..ja u stvarnom zivotu sa takvima pocnem razgovor vrteci odjednom par tema  pa kao u filmovima preskacem sa jedne na drugu i to cik cak...odma vidis kapacitet mozdanih ..A kada pricaju zaborave o cemu su poceli pa te itaju ...o cemu sam ja ono..Kazem ...nemam pojma..jebo te,,,ne slusam te::::))))

Vidi kretena što se uživio. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 27/3/2019, 22:53

RayMabus wrote:Ti Amerikanci ima već najmanje sto godina imaju plan da latinska Amerika bude siromašna , evo sad se okomili na Venezuelu i sad kad in je ta sirotinja navalila gore onda zid i kme kme kme.

A jebi mater svoju protestansku. Triba in sve natrpat u Merilend

Ja se slažem s mabusom,  liberalno-protestantska devijacija samo sere okolo.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 27/3/2019, 22:55

Kaj se tiče crkvi KC i PC su oke, pa i protestantni su ok ali su puno podložniji manipulaciji .
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by danni1 27/3/2019, 23:40

debotoijusto wrote:

Jebeni idiotizam.

Tu sam prekinuo.
Čim poćnu valjat gluposti ..idem dalje.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2019, 23:56

1)Das ist ja pervers, ...darüber habe ich damals in der Schule und beim Religionsunterricht nichts gelehrt! Danke!
2)Kann so was wahr sein???

https://www.youtube.com/watch?v=19MuwVDcNcw

Posto zam da vam je drugi maternji jezik detsch...ne treba vam dolmetscher.

Zadnja posjeta schwabskog predsjednika imala je odgojnu svrhu za hrvatsku politicku "elitu" ali schuptzi ne pisu o tome nego se to mora doznavati iz njemackih medija.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2019, 23:58

Znam gdje sam slova ispustio namjerno,,,pa ce me pismeni ljudi ispraviti...jednostavno je ...za prvacice:::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/3/2019, 00:22

by epikur37 Today at 17:55

Kaj se tiče crkvi KC i PC su oke, pa i protestantni su ok ali su puno podložniji manipulaciji .
==============================================================
Jebi ga ...nije okej..ni jedna.Logicno bi bilo da se unutar tih crkava pobuni onaj dio klera koji stvarno propovijeda istinu o bogi i ne samo bogu .i bilo cemu drugome sto se tice odrdjene zajednice.Po mome crkva bi trebala biti savjest drstva jer danas su takozvani intelektualci u ilegali.Neki se boje...neki su ucijenjeni zbog djece i obitelji.Svi znamo kako se vlada ..Svugdje je piramida ..kako kazu riba se cisti od repa a smrdi od glave .Pa nisu vise ljudi toliko zatucani kao prije osim na ovome forumu..sve su informacije dostupne.Ne mozes se voziti u mercedesu a 20'000 djece je gladno u Hrvatskoj.Ne mozes uzimati porez od ljudi i placati Vatikanu..Pa to je kurac od crkve ...ako ga ima Isus se prevrce u grobu kad vidi i cuje (on je bog pa vjerojatno ima te sposobnosti..a mozda je otisao na put u neku drugu galaksiju pa kada se vrati jebat ce mater popovima koji siluju djecu .Opet kazem ...oni koji posteno i iskreno sluze crkvi bi trebali imati kriticki prisup prema ljudima koji se ne pridrzavaju kanona .Isto tako u politickom i povijesnom smislu ...oni koji znaju istinu (ne oni koji je izmisljaju) ne smiju je skrivati.Istina je najbolji lijek za budale...maloumnike koji ne znaju misliti svojom glavom nego upadnu medju idiote pa zacas i oni postanu takvi...Jer u coporu ne smijes misliti nego se moras ponasati i slijediti vodjine instrukcije bez pogovora..Sta je to onda..Mafija jebo te.....to nema veze sa crkvom..Valjda znas sto znaci simbol ribe..e u to vrijeme kada nije bilo crkava postojali su pravi krscani...Ovo danas ide u crkvu da bi se vidilo da je bio..da bi napravili kakav posao...a kada izadju iz crkve jebu sve bogove po spisku.Odvratno...dok sam bio mali moj stari je iz lovacke skoro ubio paroka.Ja mislio stari mi bio lud...jock digli su mu zivac jer toj bagri nikad nije dosta.Vidi ti imas vise od drugih trpaj zato sto malo vode poskropi po vratima..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 28/3/2019, 00:30

Guest wrote:kršćanstvo je neprijatelj br. 1 Zapada

dekadentni kult smrti koji prezire ljepotu, snagu, intelekt
:vaultboy1 kršćanstvo je kuga,skoro pa i gore nego islam,samo su sad silom prilika zakamuflirani vukovi u janjećoj koži.
Nego,ne znam jeli bi mogao postat Novočetnik ako prezirem kršćanstvo. scratch
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Ringo10 28/3/2019, 03:13

Jebeni idiotizam.
JA sam jednome muslimanu koji je vjerovao u sva ta sranja rekao (kad sam dosao u Australiju radio sam u jednom restoranu) evo prebroj ovih par stotina tanjura i sad izracunaj kolika gomila je  1400 tanjura i koliko ti treba da to operes i poslozis. E sad zamisli 1400 zivih ljudi koji se otimaju, opiru, placu, kunu, pokusavaju se obraniti ...

Ta prica o tim natjecanjima u klanjima je takva nebuloza kakvoj je tesko naci premca ...

Osim toga mislim da nije bilo 12 sati nego 4 ili 5 sati ...
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 28/3/2019, 03:24

epikur37 wrote:Kaj se tiče crkvi KC i PC su oke, pa i protestantni su ok ali su puno podložniji manipulaciji .
U pocecima Reformacije, Protestantizam je sadrzao mnogo progresivnih i revolucionarnih novina i elemenata ali se vremenom razdrobio na gomilu sekti i zapao u potpunu liberalnu retardaciju i lakrdiju. Steta.

Uvijek sam bio kritican prema kleru, ali je ocigledno da se protiv KC vodi svojevrstan rat. Poseban je naglasak na sirenje retardiranog Protestantizma u Latinskoj Americi i mora se priznati da medju LAtinoamerickom sirotinjom imaju uspjeha.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 28/3/2019, 03:28

RayMabus wrote:Ti Amerikanci ima već najmanje sto godina imaju plan da latinska Amerika bude siromašna
Od 1823 godine
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics