Pupovac nakon hosove ploče u Jasenovcu ne želi da se u Zagrebu jedna ulica imenuje po generalu Janku Bobetku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pupovac nakon hosove ploče u Jasenovcu ne želi da se u Zagrebu jedna ulica imenuje po generalu Janku Bobetku
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Pupovac-o-namjeri-da-se-Bobetku-da-ulica-Prije-nego-mu-date-ulicu-procitajte-njegovu-optuznicu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pupovac nakon hosove ploče u Jasenovcu ne želi da se u Zagrebu jedna ulica imenuje po generalu Janku Bobetku
seri ti pupovac samo seri..ocito nisi bas pametan...ili te toliko ponjelo vlastohlepstvo da se vise ne mozes kontrolirati...jos si mozda mogao dijelom proci oko ploce hos-a u ajsenovcu ali seratorstvom po bobetku i drugim braniteljima ogolit ces se konacno sam do koze..pa ces postati jasan i nevjernim tomama..
2015-09-08
Re: Pupovac nakon hosove ploče u Jasenovcu ne želi da se u Zagrebu jedna ulica imenuje po generalu Janku Bobetku
vuksadinare wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Pupovac-o-namjeri-da-se-Bobetku-da-ulica-Prije-nego-mu-date-ulicu-procitajte-njegovu-optuznicu
Pupovac samo pokazuje svoje pravo lice tako da baš svima bude jasno o kakvom je liku riječ. :)
Ovo se neće svidjeti ni našim komunjarama, pardon, antifašistima, jer je Bobetko bio i njihov i to praktički od prvog dana partizanije u Hrvata u Drugom svjetskom ratu.
I optužnica sama po sebi ne znači ništa, jer je još goru imao Gotovina pa eto.
Baš me zanima hoće li Pupovac ustrajati u ovakvim stavovima ili će na kraju ipak podvući rep. :)
Inače navijam za prijevremene izbore pa nek se tada vidi tko je vera a tko nevera, što bi rekli Srbi.
Guest- Guest
pusti...dobro je tovuksadinare wrote:seri ti pupovac samo seri..ocito nisi bas pametan...ili te toliko ponjelo vlastohlepstvo da se vise ne mozes kontrolirati...jos si mozda mogao dijelom proci oko ploce hos-a u ajsenovcu ali seratorstvom po bobetku i drugim braniteljima ogolit ces se konacno sam do koze..pa ces postati jasan i nevjernim tomama..
neka tjera vrč na vodu...samo neprijed
Guest- Guest
dobro je ovo..ipak neke koristi od micanja ploce...neki ce se do kraja razgolititi jer sz+u sad osjetili krv pa si umislili da mogu radit sto hoceslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Pupovac-o-namjeri-da-se-Bobetku-da-ulica-Prije-nego-mu-date-ulicu-procitajte-njegovu-optuznicu
Pupovac samo pokazuje svoje pravo lice tako da baš svima bude jasno o kakvom je liku riječ. :)
Ovo se neće svidjeti ni našim komunjarama, pardon, antifašistima, jer je Bobetko bio i njihov i to praktički od prvog dana partizanije u Hrvata u Drugom svjetskom ratu.
I optužnica sama po sebi ne znači ništa, jer je još goru imao Gotovina pa eto.
Baš me zanima hoće li Pupovac ustrajati u ovakvim stavovima ili će na kraju ipak podvući rep. :)
Inače navijam za prijevremene izbore pa nek se tada vidi tko je vera a tko nevera, što bi rekli Srbi.
2015-09-08
haha pupovac protiv partizana i antifašista
Nema popuštanja četnicima! Uklanjanje ustaške ploče je velika greška. To je početak rušenja Hrvatske.
Čim je sad počelo, četnici će tražiti sve više i više. Mic po mic, eto opet Srboslavija.
Čim je sad počelo, četnici će tražiti sve više i više. Mic po mic, eto opet Srboslavija.
crvenkasti-
2014-04-17
pa eto traze...zar si corav..di ti zivis...crvenkasti wrote:Nema popuštanja četnicima! Uklanjanje ustaške ploče je velika greška. To je početak rušenja Hrvatske.
2015-09-08
čekaj, tek se raskrmeljio, još ne znavuksadinare wrote:pa eto traze...zar si corav..di ti zivis...crvenkasti wrote:Nema popuštanja četnicima! Uklanjanje ustaške ploče je velika greška. To je početak rušenja Hrvatske.
Guest- Guest
....pupi moze soskocanin dobiti ulicu u zagrebu
-moze sto ne bi moglo...to je moj brat..
-moze sto ne bi moglo...to je moj brat..
2015-09-08
bobetku je jos davno ukinuto da ej partizan i antifasista jso 1971..kad ej izbacen iz kp iz subnora...iz jna...od tad bobetko moze biti samo ustasa i fasist...tko ejdnom stavi sahovnicuna glavu povratka među partizane i antifasiste nema pa da je sam unistio njemacku kolonu,pobio tisucu ustasa..i sto ti ja sve znam..marcellus wrote:haha pupovac protiv partizana i antifašista
2015-09-08
vuksadinare wrote:bobetku je jos davno ukinuto da ej partizan i antifasista jso 1971..kad ej izbacen iz kp iz subnora...iz jna...od tad bobetko moze biti samo ustasa i fasist...tko ejdnom stavi sahovnicuna glavu povratka među partizane i antifasiste nema pa da je sam unistio njemacku kolonu,pobio tisucu ustasa..i sto ti ja sve znam..marcellus wrote:haha pupovac protiv partizana i antifašista
Ima istine u ovome jer se nešto slično dogodilo i Tuđmanu.
Guest- Guest
tocno...dokaz je da antifasisti uopce ne spominju tuđmana,bobetka osim mozda u rijetkim prilikama kad im za nesto treba..a i tu uvijek dodaju ?...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:bobetku je jos davno ukinuto da ej partizan i antifasista jso 1971..kad ej izbacen iz kp iz subnora...iz jna...od tad bobetko moze biti samo ustasa i fasist...tko ejdnom stavi sahovnicuna glavu povratka među partizane i antifasiste nema pa da je sam unistio njemacku kolonu,pobio tisucu ustasa..i sto ti ja sve znam..marcellus wrote:haha pupovac protiv partizana i antifašista
Ima istine u ovome jer se nešto slično dogodilo i Tuđmanu.
2015-09-08
Ja znam da su ustaše budale i zločinci, ali danas Hrvatska ne bi postojala da nije bilo njih. Zahvaljujući tome što smo glumili ustaše, otjerali smo Srbe i srušili Jugoslaviju.
A što je još važnije, moramo biti ustaše zauvijek i ne popuštati ni milimetra. Jer, dok god smo ustaše, dotle postoji i Hrvatska.
A što je još važnije, moramo biti ustaše zauvijek i ne popuštati ni milimetra. Jer, dok god smo ustaše, dotle postoji i Hrvatska.
crvenkasti-
2014-04-17
neka se zove ulica lijeve noge janka bobetka, nju je izgubio u ww2, a ostatak janka bobetka je ratovao 91 protiv srba pa je neprihvatljiv...
vidjeti ćemo što kaže anemija na ovaj problem
...crvenkasti wrote:Ja znam da su ustaše budale i zločinci, ali danas Hrvatska ne bi postojala da nije bilo njih. Zahvaljujući tome što smo glumili ustaše, otjerali smo Srbe i srušili Jugoslaviju.
2015-09-08
reci ce..'svaka zrtva za interese hrvatske je opravdana'mutava baštarda wrote:neka se zove ulica lijeve noge janka bobetka, nju je izgubio u ww2, a ostatak janka bobetka je ratovao 91 protiv srba pa je neprihvatljiv...
2015-09-08
Pa kad Hrvati nisu za vladare. Srbi u tome imaju iskustva i znanja. Daj dite materi.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Zašto da daju ulicu titovom generalu, kada su uklonili trg sa njegovim imenom?
Guest- Guest
zato sto je naprasio Cetnike :P
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» Kriza u Vladi(ili u hdz-u) zbog spomen ploce u Jasenovcu?!
» Vaso neformalno poručio Plenkiju i HNS-ovcima:Ništa od skidanja HOS-ove Ploče u Jasenovcu pa nismo išli u borbu pod pozdravom 'Druže Tito mi ti se kunemo'
» I ljevicarski Telegram nezadovoljan prijedlogom da se jedna zagrebacka ulica zove Milkom Planinc.Ovo ce sigurno steti Senfu i Mozemo.
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» Kriza u Vladi(ili u hdz-u) zbog spomen ploce u Jasenovcu?!
» Vaso neformalno poručio Plenkiju i HNS-ovcima:Ništa od skidanja HOS-ove Ploče u Jasenovcu pa nismo išli u borbu pod pozdravom 'Druže Tito mi ti se kunemo'
» I ljevicarski Telegram nezadovoljan prijedlogom da se jedna zagrebacka ulica zove Milkom Planinc.Ovo ce sigurno steti Senfu i Mozemo.
Page 1 of 2